Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim bak anlayacak derecede ingilizce biliyorum ve hikayeyi çok etkilemiyecek şekilde anlayabiliyorum.Ama bazen komplike cümlelerin daha rahat anlaşılabilmesi için ihtiyaç duyuyorum türkçe yamaya üniversite son sınıf öğrencisiyim anlıyacağın bende öğrenciyim eğer bu yamanın daha erken çıkmasında maddiyat işi biraz hızlandıracaksa tabiki yardımcı olmak isterim kendi imkanlarımla zamanında erdem abinin yamalarıyla farcry ı az oynamadık atarlı konuşmanı gerektirecek durum yok bir laf var bilirsin ama imam yellenirse cemaat ne yapar sen anladın o yüzden ben bunu belirtmek istedim ve bu tarz bişey hoş olmuyor kimse parayı aldın kaçtın veya yalan diye bir şey konuşmadı daha doğrusu ben o yüzden umarım dediğimi anlamışsındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurt1964

Kardeşim bak anlayacak derecede ingilizce biliyorum ve hikayeyi çok etkilemiyecek şekilde anlayabiliyorum.Ama bazen komplike cümlelerin daha rahat anlaşılabilmesi için ihtiyaç duyuyorum türkçe yamaya üniversite son sınıf öğrencisiyim anlıyacağın bende öğrenciyim eğer bu yamanın daha erken çıkmasında maddiyat işi biraz hızlandıracaksa tabiki yardımcı olmak isterim kendi imkanlarımla zamanında erdem abinin yamalarıyla farcry ı az oynamadık atarlı konuşmanı gerektirecek durum yok bir laf var bilirsin ama imam yellenirse cemaat ne yapar sen anladın o yüzden ben bunu belirtmek istedim ve bu tarz bişey hoş olmuyor kimse parayı aldın kaçtın veya yalan diye bir şey konuşmadı daha doğrusu ben o yüzden umarım dediğimi anlamışsındır
    Konuyu nereden nereye getirdiğinin farkında mısın ? Veremediğim 20 tl den yorum atıp, şimdide İngilizce biliyorum az çok diyorsun? Ne alaka ?

Konuda maddiyat işi hızlandıracak diye bir şey yazıyor mu hiç okudun mu ?

Ne para alması ne kaçması ? Ben kimseden para falan almadım. Bu paraların benim hesabıma mı geldiğini düşünüyorsun?

İsteyen istediği zaman verir bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten çok boş bi insansın bi öncekinde kimse üstüne yatmıyor falan tarzı bi mesaj vardı ona açıklık getirdim ingilizce bilmem anla diye söylüyorum çok ihtiyacım yok ama destek olmaya çalıştığım manasında ama boşver dediklerimi hiç söylemedim say anlama güçlüğü çekiyorsun belli ve ergen olduğunda açık hayatta başarılar dilerim sana bu kafayla devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurt1964

Gerçekten çok boş bi insansın bi öncekinde kimse üstüne yatmıyor falan tarzı bi mesaj vardı ona açıklık getirdim ingilizce bilmem anla diye söylüyorum çok ihtiyacım yok ama destek olmaya çalıştığım manasında ama boşver dediklerimi hiç söylemedim say anlama güçlüğü çekiyorsun belli ve ergen olduğunda açık hayatta başarılar dilerim sana bu kafayla devam et
    Aynen aynen. Bilgin olmayan konulara saçma sapan yorumlar atmaya devam et sen. Hayatınız boş sizin. Arkadaşlar çok haklı uğraşılmayacak birisiniz. Değerli vaktimi sizin gibi boş kişilerle harcayamam.

Konuyu daha fazla kirletme. Daha da cevap yok sana.

• 10 tl Gönderdim Abicim
    Çorbada Bizimde Tuzumuz Olsun

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysis42 -- 22 Ekim 2018; 13:44:7 >
  • %14,39 yerine %14,40 olsun yinede güncel olsun. Kamp yaptık hepimiz Çeviri sayfasına Erdem abi okuyorsan gözünü sevem güncelle artık yüzdeyi.
  • toplam ne kadar para toplanması gerekiyor ? çok değilse üstünü tamamlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahall

toplam ne kadar para toplanması gerekiyor ? çok değilse üstünü tamamlayabilirim
    Listedeki miktar 1.000 tlyi geçti. Bazı arkadaşlar tekrar gönderdi. Yeni verenler oldu. Bende abime dedim o yolladı.

Fakat listeyi şuanda güncelleyemiyorum. Erişemiyorum. Eriştiğim zaman güncelleyeceğim.

1.000 TL den fazla gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 27 Ekim 2018; 13:46:18 >
  • Toplam : 1.197,57 TL ------------ Gönderilen Toplam Miktar : 1.027,57 TL
  • Hocam yama sıkıntısız devam ediyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan.Sert

Hocam yama sıkıntısız devam ediyor mu
    Evet. Çeviri şuanda devam ediyor.

• siteyi ne zaman güncelliceksiniz
  • Site sanki sonsuza dek güncellenmicek gibi
    Hep orası %14,39 olarak kalıcak gibi hissediyorum.
    Tamam belki şuan çevriliyordurda insanlara merak uyandırmayı geçtim
    artık sabredemiyoruz. Oyunun çevrilmesi için değil güncelleme yok diye sabredemiyoruz.
    Yoksa bu gün site güncellensin %14.40 olsun gene sevinir bekleriz ama böyle 1 aydan fazladır haber
    alamayınca çok ilgisiz gözüküyor.
    Erdem le iletişim halinde olduğunuzu söylüyorsunuz ama yazın lütfen insanlar güncelleme bekliyor yüzdelik duruma.
  • barsdayanissteam kullanıcısına yanıt
    Burda kimse yama 1 ay sonra çıkacak veya ne biliyim her gün güncelleme alacak diye bişey söylemedi erdem abi işinden gücünden arta kalan zamanlarda yapacağını iletti çok detay istiyosanız burda yazmak yerine youtube kanalındaki videoları izleyin de gelin az bişey sabretmeyi bile beceremiyosanız beklemeyin boş yere unutun varlığını çıktığı zaman indirirsiniz çok ilgisiz dediğin adam bütün far cryları çevirmiş adam yani bunu söylerken bile utanman lazım herkesi kendin gibi sanma adamın işi gücü var ki çeviriye fazla vakit ayıramıyor er yada geç çıkacak bundan herkes emin ama bekleyemiyosan oyna devam et en azından bekleme yapmassın
  • İnanin böyle kendi kendini tekrar eden bir oyuna bu kadar ilgi gösterilmesi 1.000 küsür lira bağış toplanması beni gerçekten şaşırttı Ubisoft senelerdir aynı oyunu ufak tefek değişiklikler yaparak önümüze ısıtıp ısıtıp veriyor. Bu kadar ilgi ceken ne var dostlar anlamıyorum. Oysa bundan çok daha kaliteli rpg oyunları var ve böyle kaliteli oyunların çevirileri bu kadar ilgi görmüyor çevirilse bile yeterli bağış alınmıyor. Kaliteli oyunlara örnek olarak Fallout 1 2 3 Mass Effect Andromeda hHotline Miami 1-2 cidden kaliteli oyunun kıymetini bilen insan bir elin parmağını geçmez. Yaptığınız işe büyük derecede saygı duyuyorum ama keşke daha kaliteli oyunların çevirisine başlansaydı. Saygılar ve sevgiler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mastertranslatorr -- 1 Kasım 2018; 1:10:4 >
  • evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    Ben her gün güncelleme alsın demedim yada 1 ay sonra çıksın acele etsinler demedim.
    Önemli olan okumak değil okuduğunu anlamak ama sen anlamamışsın demekki tekrar söylüyorum.
    Yüzdelik kısım güncellemesi için 1 aydan fazla geçti ve bu bekletme uzun sürdü.
    14.39 direk %100 olsun demiyorum 14.40 olsun gene razıyım ve razıyız biliyorum sadece ben değilimdir bekleyen.
    Çünkü insan bilgi bekliyor merak ediyor ve en önemlisi heves ediyor. Biliyorum bir çok Far Cry ı çevirdiğini ve şuanda Primal i oynuyorum ve çeviri mükemmel. Saygımda sonsuz bunu attığım yorumdan sorgulayamazsın zaten.
  • Arkadaşlara katılıyorum güncelleme yapması gerekiyor.
  • 2 yılda anca biter ceviri
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.