Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

dostum herkes'e laf söylenir de "rockerdem" bu adama söylenmez başladı ise bir çeviriye bitirir elbet endişelenme.

Alıntıları Göster
    Dostum kötü bir laf söylemedim. O kişinin yaptığı tüm yamaları kefiyle oynadım. Sadece 2 aylık bir zaman geçmesine rağmen güncelleme yapılmamasını garip, farklı buldum o kadar. Ama herkes birden gereksiz yere savunmaya geçmiş :) neyse beklemeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Sen neden her yoruma cevap veriyorsun ?

Alıntıları Göster
    Keyfim istediği için. Konu bana ait de ondan !!!!

Erdem abi gerekli açıklamayı yapmış, sen hâlâ "2 ay oldu ses yok" diyorsun. İlk önce açıklamaya bak. Ondan sonra eleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 12 Kasım 2018; 15:50:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İkili tartışmalara girmeyi sevmem ama senin gibi birine eyvallah çekcek de değilim.

Konu sahibiyim diye artislik yapmayı biliyorsun ama icraat nerde ?

Kimin boş yaptığı belli oluyor.
    Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

• quote:

İkili tartışmalara girmeyi sevmem ama senin gibi birine eyvallah çekcek de değilim.

Alıntıları Göster
    offf dostum ne yaptın bunu herkes yazdı bu arkadaşa zaten yorumun beğenisinden de belli oluyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Buram buram cehalet kokuyor. Ne desem boş. İşin arka kısmını bilsen AĞZIN AÇIK kalır. Neyse ama kimseye açıklama falan yapmaya gerek yok.

• Merhaba

Çeviriyi yapana ve toolu yazana teşekkür ederim, nasıl olsa çeviri yapımını başlandı, sonrasın da tool paylaşımıı yapılabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: giga1974

Merhaba

Çeviriyi yapana ve toolu yazana teşekkür ederim, nasıl olsa çeviri yapımını başlandı, sonrasın da tool paylaşımıı yapılabilir mi
    Maalesef tool paylaşımı yapılmayacak. Bekir abi dışında hiç kimsede tool yok.

• giga1974 kullanıcısına yanıt
    Gerekli cevap verilmiş ama ben sana şöyle söyleyim; türkçe yama yapan hiçkimse açık olarak tool paylaşmaz kolay kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 16 Kasım 2018; 17:7:40 >
  • cilekes05 C kullanıcısına yanıt
    FarCRY 1 geceleri uykumu bölen oyun. Vay arkadaş abim ilk bilgisayarı almıştı. Oynamak için can atardım ne kaliteliydi. Birde araç kullanıyorduk bir düşünsene ne kadar ayrıcalıktı :) Gençliğim aklıma geldi beeee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garipkatip

FarCRY 1 geceleri uykumu bölen oyun. Vay arkadaş abim ilk bilgisayarı almıştı. Oynamak için can atardım ne kaliteliydi. Birde araç kullanıyorduk bir düşünsene ne kadar ayrıcalıktı :) Gençliğim aklıma geldi beeee.
    Aynen hocam bütün seriyi bitirdim yetmedi far cry 5 için şimdi birde sistem topluyorum 10 numara kara Cuma’yı bekliyorum. Bu oyun için harcamayacağım para yok En sevdiğim oyun serisidir. Bunun kadar akıcı, taktiksel seçenek sunan, özgür bırakan, beni eğlendiren başka oyun yok valla. Şu özenti youtuberlar ve bunların daha bir özenti takipçileri yüzünden oyun biraz bozmuş olsada bence hala zevkli! Hayvan derisiyle craft yapmayı çok seviyordum ben o hayvanı arayıp bulmak avlamak sonra da o geliştirmeyi yapmanın verdiği haz başkaydı şimdi bundan yoksun bırakıldık saçma sapan birsürü yan görev anasını satayım Ne vardı far cry 4 gibi olaydı!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Far Cry 5 Dead Living Zombies de çeviriye dahil olacakmı acaba? ona göre indirecem boşa 80 gb çekmeyelim?
  • ceviri devam ediyormu acaba ?
  • Site güncellenmiş yüzde 18.3 yazıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaş buna açıklama yapmadı mı daha yav vallahi meraktan çatlayacağım. Ne oldu da 20 TL'yi verememiş veya listeyi güncellememiş(!?

• İlerlemeler başlamış (%22). Teşekkürler @rockerdem. Kolay gelsin.
  • Bizim ülkemizde ciddi bi muhalefet sorunu var. Millet neye karşı çıkacağını şaşırıyo. Neyseki şimdiye kadar kimse oyunun çevrilmesine karşı çıkmadı tellif hakkı ihlali var diye. Tutturmuş birileri konuyu başlatan kişi neden bağış yapmıyor diye eleştirmeye. Lan adam konuyu açtı, işi organize etti, paraların toplanıp gerekli kişilere ulaşmasını sağladı, tüm bunları size günü gününe bildirdi. Adamın tüm bu uğraşları için üstüne para istemeye hakkı varken hala sen niye para vermiyon diyosunuz ya ben buna diyecek bir şey bulamıyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 25 Kasım 2018; 10:42:29 >
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bunlara söylenebilecek çok söz var da bunun gibiler yüzünde 2 kere ban yedim bi daha ban yemek istemiyorum boş beleş insanlar gerçekten hepsi torrent forumlarından çıkamayan bi tane orijinal bişey almamış emeğe hiç bi saygısı olmayan hebele hübele yaşayan şahıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evladı fatihan

Gerçekten bunlara söylenebilecek çok söz var da bunun gibiler yüzünde 2 kere ban yedim bi daha ban yemek istemiyorum boş beleş insanlar gerçekten hepsi torrent forumlarından çıkamayan bi tane orijinal bişey almamış emeğe hiç bi saygısı olmayan hebele hübele yaşayan şahıslar
    Reis bir şey soracağım bütün dcler dahil mi yamaya yoksa sadece oyun mu?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.