Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lennon54

Bizim ülkemizde ciddi bi muhalefet sorunu var. Millet neye karşı çıkacağını şaşırıyo. Neyseki şimdiye kadar kimse oyunun çevrilmesine karşı çıkmadı tellif hakkı ihlali var diye. Tutturmuş birileri konuyu başlatan kişi neden bağış yapmıyor diye eleştirmeye. Lan adam konuyu açtı, işi organize etti, paraların toplanıp gerekli kişilere ulaşmasını sağladı, tüm bunları size günü gününe bildirdi. Adamın tüm bu uğraşları için üstüne para istemeye hakkı varken hala sen niye para vermiyon diyosunuz ya ben buna diyecek bir şey bulamıyorum artık.
    Teşekkür ederim güzel yorumun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evladı fatihan

Gerçekten bunlara söylenebilecek çok söz var da bunun gibiler yüzünde 2 kere ban yedim bi daha ban yemek istemiyorum boş beleş insanlar gerçekten hepsi torrent forumlarından çıkamayan bi tane orijinal bişey almamış emeğe hiç bi saygısı olmayan hebele hübele yaşayan şahıslar
    Bunlar için ban yeme ya boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadpool1907

Reis bir şey soracağım bütün dcler dahil mi yamaya yoksa sadece oyun mu?

Alıntıları Göster
    Evet DLC ler de dahil yamaya.

• Blood Dragon için de Türkçe yama çalışması yapılacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper125

Blood Dragon için de Türkçe yama çalışması yapılacak mı ?
    Far cry 3 e ait. Çevrilseydi eğer zamanında far cry 3 çevrildiğinde o da çevrilirdi. Zannetmiyorum çevrileceğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Far cry 3 e ait. Çevrilseydi eğer zamanında far cry 3 çevrildiğinde o da çevrilirdi. Zannetmiyorum çevrileceğini.

Alıntıları Göster
    Türkçe yamanın en gerekli olduğu oyun Blood Dragon aslında diğer oyunlarda videolardan az çok birşeyler anlaşılıyor olsada, Blood Dragon uzun metinler , video yerine hareketli resimler ve popüler kültüre bolca göndermeler içerdiği için iyi derecede ingilizce istiyor primal gibi temel düzey ingilizce yetmiyor , bir ara Blood Dragon çevirisiyle ilgili bir konu açılmış sonra ses çıkmamış konuyu ilgililere ulaştırabilirseniz belki bu oyuna da birşeyler yapabilirler.

• 15 tl de benden.
  • Merhaba arkadaşlar, eğer istek olursa, ekip olarak FC: Blood Dragon çevirisine başlamak isteriz. Ne dersiniz? Tabii başka kişiler çevirmiyorsa... Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegioXII

Merhaba arkadaşlar, eğer istek olursa, ekip olarak FC: Blood Dragon çevirisine başlamak isteriz. Ne dersiniz? Tabii başka kişiler çevirmiyorsa... Bilgisi olan var mı?
    Türkçe olacak olan her oyun güzeldir. Başka bir grup ya da kişilerin bu oyunu çevirdiği hiç bir yerde okumadım, eğer başka bir planınız yok ise bana soracak olursanız başlayabilirsiniz. İyi çalışmalar, bu arada sitenizde Ryse: Son of Rome oyununun yaması mı güncelleniyor. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maffay__musty

Türkçe olacak olan her oyun güzeldir. Başka bir grup ya da kişilerin bu oyunu çevirdiği hiç bir yerde okumadım, eğer başka bir planınız yok ise bana soracak olursanız başlayabilirsiniz. İyi çalışmalar, bu arada sitenizde Ryse: Son of Rome oyununun yaması mı güncelleniyor. Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Peki, başlayalım o zaman :) Bu arada evet, Ryse Son of Rome gibi kaliteli bir oyuna kaliteli bir Türkçe yama yapmak istedik. O yüzden güncelliyoruz.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, eğer istek olursa, ekip olarak FC: Blood Dragon çevirisine başlamak isteriz. Ne dersiniz? Tabii başka kişiler çevirmiyorsa... Bilgisi olan var mı?
    Yanlış hatırlamıyorsam bu oyunu çeviren birini veya birilerini görmüştüm.Bence biraz daha araştırın.
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    bu forumda olan konuyu diyorsan 2017 de salmış adam konuyu
  • quote:

Peki, başlayalım o zaman :) Bu arada evet, Ryse Son of Rome gibi kaliteli bir oyuna kaliteli bir Türkçe yama yapmak istedik. O yüzden güncelliyoruz.

Alıntıları Göster
    @Tgyama sizleri Titanfall 2 Türkçe yamasından hatırlıyorum gerçekten çok sağlam kaliteli bir yamaydı ellerinize sağlık. Şimdi buralarda başka başka oyunlara Türkçe yamalara niyetleniyorsunuz eksik olmayın da hatırlar mısınız bilmem Titanfall 2 yamasının kendi konusunda lafı geçmişti hani WATCH_DOGS 1 (WD1) için yine böyle niyetlendik dil dosyalarını açıyoruz/açtık çözdük çeviriye başladık/başlıyoruz diyordunuz, peki ne oldu WD1'in çeviri durumu? Titanfall 2 yamasının çıktığı Şubat 2018'den bugünlere WD1 hakkında sizlerden pek bir geri dönüş alamadık da sormak istedim. Bir kaç hafta öncesine kadar WD1 çevirisine yönelik bir konu açılmıştı başka birileri çeviriyor diye biliyorum, hani keşke @Tgyama olarak sizlerden alsaydık bu haberi çok sevinirdim neyse artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

@Tgyama sizleri Titanfall 2 Türkçe yamasından hatırlıyorum gerçekten çok sağlam kaliteli bir yamaydı ellerinize sağlık. Şimdi buralarda başka başka oyunlara Türkçe yamalara niyetleniyorsunuz eksik olmayın da hatırlar mısınız bilmem Titanfall 2 yamasının kendi konusunda lafı geçmişti hani WATCH_DOGS 1 (WD1) için yine böyle niyetlendik dil dosyalarını açıyoruz/açtık çözdük çeviriye başladık/başlıyoruz diyordunuz, peki ne oldu WD1'in çeviri durumu? Titanfall 2 yamasının çıktığı Şubat 2018'den bugünlere WD1 hakkında sizlerden pek bir geri dönüş alamadık da sormak istedim. Bir kaç hafta öncesine kadar WD1 çevirisine yönelik bir konu açılmıştı başka birileri çeviriyor diye biliyorum, hani keşke @Tgyama olarak sizlerden alsaydık bu haberi çok sevinirdim neyse artık.

Alıntıları Göster
    O açıklamadan sonra hiç Watch Dogs ile ilgilenmedik. Metinleri açmıştık, ama geri yüklemede büyük bir sıkıntı olduğu için aslında geri yükleyecek bir araç olmadığı için projeyi orada bıraktık.

• Need For Speed Paypack Türkçe Yama Çalışmasına Gelişme Var Mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta21

Need For Speed Paypack Türkçe Yama Çalışmasına Gelişme Var Mı
    Maalesef şimdilik yok. Dil dosyaları 3-4 GB'lik arşivlere ayrı ayrı dağıtılmış. Bunları çözmek/düzenlemek/paketlemek çok zor ve uzun iş. Çalışmalar devam ediyor, bir çözüm bulmaya çalışıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.