Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş verdiğiniz para topu topu 5-10 lira bilemedin 20 lira ne laf ettiniz bee!!! Öyle hak hukuk muhabbeti yapan var ki görende Erdem hocamı maaşa bağlamışlar sanır!!! Ubisoft,EA bile yapımcılarına sizin kadar baskı yapmamıştır anasını satayım!!! Sabır ya ergenler sabır!!! İnsanların hayatı var, geçim sıkıntısı var, eşi dostu,çoluğu çocuğu,evi barkı,kirası vs. var!!! Biraz anlayış gösterin! Adam kaç tane yamayı ücretsiz olarak zaten yaptı yayınladı yıllarca bi Allah razı olsun diyin!!! Geç olsun güç olmasın diyin!!! Rica, minnet duygusu olsun içinizde biraz!!! Bastım parayı aldım bu Ağaoğlu zihniyetinden vazgeçin!!! Yama er ya da geç gelecektir Erdem hocam zamanında diğer yamalarıyla bizi nasıl sevindirmişse bunda da yüzümüzü güldürecektir evelallah biraz sabır!!!
  • cilekes05 C kullanıcısına yanıt
    kardeşim burada paranın bi önemi yok. hepimizin eşi dostu evi barkı kirası var... kimse gidip ille de sen yapmalısın demiyor. adam sorumluluğu kendi alıyor. olayın etik olmayan tarafı bunun yapılacağı vaadiyle bağış toplanıp sonra işin savsaklanmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonsoturfanda

kardeşim burada paranın bi önemi yok. hepimizin eşi dostu evi barkı kirası var... kimse gidip ille de sen yapmalısın demiyor. adam sorumluluğu kendi alıyor. olayın etik olmayan tarafı bunun yapılacağı vaadiyle bağış toplanıp sonra işin savsaklanmasıdır.
    Çeviri yapılıyor, yapılacak. Bunun Vaadini verdik. Savsaklamadı. Yavaş çevriliyor hepsi bu. Çeviri için bağış toplanmadı, tool için bağış toplandı. Arada fark var. Tool olmasaydı çeviri diye bir şey olmayacaktı. Tool ise sadece ve sadece Bekir İnce de mevcut. Çevirinin ise taaa ilk başta bağış toplanmadan önce rockerdem tarafından yapılacağını, yavaş olacağını belirttik. 1 2 ay yada 3 4 ay içerisinde çeviri yapılacak diye bir şey söylenmedi.

Umarım birisi çıkar da tool yapıp yayınlar. Çevirmek isteyen çıkar 1 2 ay da çevirir oynarsınız Türkçe. O da translate mi olur, hatalı mı olur bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Çeviri yapılıyor, yapılacak. Bunun Vaadini verdik. Savsaklamadı. Yavaş çevriliyor hepsi bu. Çeviri için bağış toplanmadı, tool için bağış toplandı. Arada fark var. Tool olmasaydı çeviri diye bir şey olmayacaktı. Tool ise sadece ve sadece Bekir İnce de mevcut. Çevirinin ise taaa ilk başta bağış toplanmadan önce rockerdem tarafından yapılacağını, yavaş olacağını belirttik. 1 2 ay yada 3 4 ay içerisinde çeviri yapılacak diye bir şey söylenmedi.

Umarım birisi çıkar da tool yapıp yayınlar. Çevirmek isteyen çıkar 1 2 ay da çevirir oynarsınız Türkçe. O da translate mi olur, hatalı mı olur bilinmez.

Alıntıları Göster
    Toolun sadece Bekirde olduğunu mu sanıyorsun. :D Yazık yazık... Bir sorsana Bekir'e kimlere satmaya çalışmış. Mesajları hala duruyor. Azerbaycanlının sana selamı var de o anlar. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Azerbaycanlı69

Toolun sadece Bekirde olduğunu mu sanıyorsun. :D Yazık yazık... Bir sorsana Bekir'e kimlere satmaya çalışmış. Mesajları hala duruyor. Azerbaycanlının sana selamı var de o anlar. :D

Alıntıları Göster
    Toolun sadece Bekir İnce de olduğunu söylerken şunu belirttim. Xentax, Zenhax gibi yerlerde geçmiş Far Cry oyunlarının toolu mevcut. Adamlar paylaşmış. Far Cry 5 için ise henüz paylaşılmış bir tool yok. Bunu belirttim. Zaten FC 5 için Tool yapıldığını duyan yabancılar Toolu satın almak istiyor.

• İşin özü bu yama çıktıgında insanlar neyi beklediklerini bile unutacak anlaşılan herkesin hevesini kaçıracak bu süreç anlasıldı . Erdem işin ehli ona şüphe yok Türkiye'de yasam sartlarıda belli zaman ayıramıyor buda kabul edilebilir birşey ama hakkıyla çevirelim diyipte süreci iyice uzattıktan sonra onun emeginede yazık olucak günlük sayfaya girip sayacı kontrol eden dostlarım var benim bu insanlarada yazık bağış yapmak isteyen bizlerde çekiniyoruz böyle olmasındansa bir ekiple yapılarak adı belli 10-20 liradan verilse idi hem sizde hakettiginiz saygıyı görürdünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: J0usef

İşin özü bu yama çıktıgında insanlar neyi beklediklerini bile unutacak anlaşılan herkesin hevesini kaçıracak bu süreç anlasıldı . Erdem işin ehli ona şüphe yok Türkiye'de yasam sartlarıda belli zaman ayıramıyor buda kabul edilebilir birşey ama hakkıyla çevirelim diyipte süreci iyice uzattıktan sonra onun emeginede yazık olucak günlük sayfaya girip sayacı kontrol eden dostlarım var benim bu insanlarada yazık bağış yapmak isteyen bizlerde çekiniyoruz böyle olmasındansa bir ekiple yapılarak adı belli 10-20 liradan verilse idi hem sizde hakettiginiz saygıyı görürdünüz
    Bu süreç, unutulacak bir olay değil yada bağış yapmaya engel değil. Şimdi bağış yapmaya çekiniyor olabilirsiniz. Fakat yama çıktıktan sonra da bağış yapabilirsiniz. Adı belli olan bir ekip yok maalesef. Ekip olarak U Crew, Animus Projesi sayabilirim sana şuanda. 2 ekipte bağışlı yama yaptığı için ve FC 5 TR Yaması da ücretsiz olacağı için bu ekipler ile çeviri gerçekleşmeyecek.

Tek tük kişiler çıkıyor daha önce şu oyunun çevirisinde yer aldım diyor ben yardımcı olmak isterim diyor. Fakat Erdem abi de bu kişileri tanımıyor. Geçmişte yaşanan bazı olayları tekrar yaşamak istemiyor anlaşılan. O yüzden beklemekten başka bir şey yok şuanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azerbaycanlı69

Alıntıları Göster
    Utancından yerin dibine gireceğin yerde gelmiş burada bana ve Serkan'a laf sokma çabasına girmişsin.

Bak bu aracın sahibi ve tekeli benim. İstediğim kişiye istediğim fiyattan pazarlarım. Benim halkım bu araca bin tl gibi bir meblağ vermiş yabancılara ücretsiz veya daha ucuza vereceğimi mi sanıyorsun? Araçla bir İranlı bir de Çinli ilgilendi. İranlı'ya 200 dolara Çinli'ye de 300 dolara sattım. Çok mu zoruna mı gitti? demek isterdim. Ama bu insanlar senin gibi düzenbaz, yalancı, yüzsüz ve namert insanlar değillerdi. Dürüstçe konuşup vazgeçtiler. Şimdi evet benim yaptığım araç şuan sadece bende var. Büyük bir hevesle attığın mesaj şimdi kursağında kaldı. Bu kadarı yetmezse daha da ağır konuşurum.

• Oyunun aracina ucretsizce buradan ulasabilirsiniz.
  • Burada bazı arkadaşların anlayamadığı şey "Tool" un (Hani şu dil dosyalarını açan şeyin) yapılması için para ödendiği. Çeviri için herhangi bir para ödemediniz.

Hani tool bozuk çıksa çeviri patlasa anlayacağım ama öyle bir durum da yok? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Not: Umarım bana da çeviricilerin paralı trolü demez kimse, merak eden varsa Karapatan ile Saidsrc'ye sorabilirler onları nasıl illahlah ettirdiğimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lafa geçmiş olsun diyerek başlamak lazım. Son günlerde olan şeyler muhtemelen hepinizin dikkatinden kaçmamıştır. Hırs, inat, ihtiras, taht gibi dürtülerle bir yerlere gelmek isteyenlerin bulundukları çukurda debelendiğini görmek ne kadar acı.

Eskiden insanlar araç yok diyerek delutto denen adamın kuyruğunda araç almaya uğraşırken, bugün bize özel (Türklere) sadece bizim kullanabileceğimiz araçlar yapan bir programcının, arkasından tahtım sallanıyor mu?... gibi kaygılarla ve ps4 portçularını da unutmamak lazım, gazı ile hareket eden programcıların neye mal olduklarından habersiz bir şekilde ikinci- bunun altını çiziyorum ikinci bir araç yapıp, bak bende yaptım demesi ne kadar komik.

Bekir ince zaten bunu açacağını söylemişti. Watch dogs oyununu açacağını delutto'ya söyledi. Birebir uzunca sohbetler edildi. Ama onların yaptığı gibi davrandı. Önce biz Türkçeye çevirelim bekleyin sıranızı, sonra açılacak dedi.

+ Sevgili Erdem Çatık, aslında kendisi bu projeye girmek istemedi. Rica minnet girdi. Ve onun isteği üzerine araç public olarak hemen açılmamıştı. Ve kendi bile aracı istemedi bende bile olmasın. İki tane türkçe çeviri olmasın ben başka bir şey istemiyorum dedi. Bu şekilde anlaşıldı.

Şimdi bu adam bırakırsa, oturup çevirecek misin. Araç bırakması basit. Bir şey yapıyorsan bir öngörün olmalı. Herhalde bir bildiğin vardır.

Mass effect andromeda - hitman 1-2 veya burada çok rpg seven, türkçe oynamak isteyen adam var, bunlar dururken, madem programcısın bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun artık kime çalışıyorsun orası muamma. Bunlara araç yapsaydın, biz de helal olsun deseydik. Bu araç BEKİR İNCE'nin... zaten bir Türk tarafından altına imza atıldı. Ve herkes bunu kabul etti. Gereksizdi.

Boş işler peşinde koşup, arkadan nal toplamamanızı tavsiye ederim.

• Aynen o yüzden zaten aracı yapılmış çevirisine başlanmış bi oyunun toolsunu herkese açık olarak paylaştın demi piyasada başka oyun kalmamış gibi o kadar delikanlıysan watch dogs 2 nin mass efect andromedanın hitman 2 nin toolsunu da HERKESE açık olarak paylaş da ne kadar delikanlsın görelim

(ışık hızında mesajını silmişsin @celikeins garip gerçekten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 8 Şubat 2019; 23:9:19 >
  • vallahi bence büyütülecek bir olay değil, isteyen istediği tool'u paylaşabilir bunda bir sıkıntı yok. sıkıntı kim çevirecek?
    Öyle tools paylaşmakla oyunlar Türkçe olsaydı keşke. ücretli ücretsiz kim çevirse ben desteklerim çeviri emek işidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 9 Şubat 2019; 0:34:46 >
  • Selam, geç de olsa benimde Rockerdem arkadaşıma bir katkım olsun istedim, beni de listeye dahil ederseniz sevinirim.

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Ekledim.
  • Bekliyoruz , başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4nnnnn -- 12 Şubat 2019; 1:4:21 >
  • Harita Editöru Çeviriye Dahil Mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

biraz önce site güncellenmiş. yüzde aynı. iki aydır ilerleme olmamış.

Erdem Bey'den birde mesaj var. (facebook sayfası)

quote:

Far Cry 5 çevirisini hızlandırmak adına ekip kurarak devam ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.