Şimdi Ara

Far cry 5 ve New Dawn vs Far cry 6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisinin oynanışı ve hikayesi daha güzeldir ve uzun süre baymadan oynayabilirim? Hiç far cry oyunu oynamadım o yüzden değişip değişmediği umurumda değil sadece şu anda hangisi daha güzel onu merak ediyorum.

• Oynanış kapsamında çeşitlilik her zaman en son çıkan oyunda daha iyidir ama far cry dendiğinde hangisinin teması hoşuna giderse onu oyna derim çok fark da yok. Bence bu üçünün arasından far cry 5 çok daha güzel, amerikan kültürünü güzel yansıtmış arabalar silahlar vs zaten oyundaki harita montana eyaletinin bir tasviri. tarikat olayı da scientology eleştirisi sanırım o da güzel işlenmiş. new dawn zaten 5in devamı. 6da güney amerika/küba temasında, 3. şahıs falan var belirli yerlerde bildiğim kadarıyla. hikayesi daha derin galiba onun.

• Hocam bazı forumlarda far cry 6 çok sıkıcı hikayesi felan rezalet diyorlardı. Far cry 5 ten kötü mü ben videolarında far cry 6 oynanış ve grafik olarak çok daha üstün ama herkes far cry 5 çok iyi demiş. Hikayesi far cry 6 kötü mü?

• ben 6yı oynamadım hikayesini detaylı bilmiyorum. far cry 5 seriye göre iyidir ama. en çok beğenilen genelde 3 ve 5dir. zaten her şey 3 le başladı.

• Bir kaç gün önce youtubeda bir kanal anket yaptı. FC3 dahildi listeye. Binlerce oy kullanılmıştı. Peki ne oldu? Bende dahil %55i Fc5 demiş. Fc3 %30 civarı. Geriye de diğerleri kalıyor.

Fc5 kısaca. Film gibi oyun. Atmosferi, grafikleri sağlam. Yaşayan açık dünya. Eksik yanları da çok ama güzel oyun.

Aslında fc oyunlarının hepsi oynanır iyi kötü ama hepsine para verilmez. Birbirinin aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 17 Ağustos 2024; 0:19:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevaplarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.