Arkadaşlar far cry serisine başlamaya niyetlendim fakat 1 ve 2 nin grafikleri günümüze göre fazla düşük kaldığından oynamak istemiyorum.Seri hakkında pek bilgim yok serinin oyunları biribiri ile bağlantılımı 1 ve 2'yi oynamasam bi sorun yaşarmıyım.Yoksa her oyun birbirinden farklı hikayelermi bi yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam serilerin birbiri ile bi bağlantısı yok. Istediğini oynayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1 kötü ama 2'nin atmosferi sağlamdır en gerçeğe yakın oynayışta ondadır.Ama sonra asıl seri efsane patlamayı far cry 3'le yaptı.Far cry3'ten sonrakiler aynı oyunun farklı zamanlarda farklı bölgelerde geçen versiyonları sadece.Sıralama yapmam gerekirse
Far Cry3-Far cry primal-far cry 2-far cry 4 derim
Diğer oyunları pek tavsiye etmem fakat 3. oyununu oynamadan ölmeyin derim.
3 ve 4 tavsiye ederim gerçekten çok güzel oyun ikisi de
Far cry3 çok güzel oyun ama ben Far cry4 ü daha çok beğeniyorum fakat burada sizlere bir şey sormak istiyorum, örneğin ben mayınların hepsini kullanabilirken C4 lerin sadece 3 tanesini kullanabiliyorum, ben mi kullanmasını bilemiyorum yoksa bu hep böylemi ?
Biraz geç yazdım ama sağolun arkadaşlar cevaplarınız için 3'e başladım 2 saat falan oynadım daha gayet güzel.
Oyuna yeni başladım bende bilgim yok yardımcı olamıcam malesef
Hiç biri birbiri ile bağlantılı değil. İkinci oyunun atmosferi tüm seriden güzel,Bir an Afrika'da hissediyorsunuz kendinizi,zaten adamlar Oyunu yapmak için Afrikaya gidip araştırma felan yapmışlardı.
Ama 2. oyunun içeriği biraz sıkıntılıydı.
3. oyunsa en güzeli sonrasındaki iki oyun da 3. oyunun koypası,haritayı ve karakterleri ve zaman dilimini değiştirmişler sadece.
1.oyun ise düşmanları vura vura ilerlediğimiz fps oyunu ,pek açık dünya değil.Ama oda zamanına göre güzeldi.
BlackLead
kullanıcısına yanıt
Aynen. Far cry 3 haritası sonrakilerle aynı diyorlardı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme