Şimdi Ara

FARCRY 1 KAÇ BÖLÜMDEN OLUŞUYOR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FarCry'ı oynuyorum. Şimdilik "Archive" bölümündeyim. Bu oyun kaç bölümden oluşuyor?

• Bu oyunu oynayan ve oynamış olan arkadaşlarımız yok mu?
  • 19 yada 20
  • Hocam, sen 12. bölümdesin ve oyun 20 bölümden oluşuyor.
  • Çok teşekkürler.

Oyun gittikçe Doom'a benzedi sanki, canavarlar falan ürkütüyor beni.
  • Evet trigenler oyunun yarısından sonra çıkıyorlar baya bi stresli son 10 bölüm,heleki son bölümde son sniper mermimle büyük tirigeni vurmuştum güzel oyun.
  • CrySis'e ara verip bunu oynamaya karar verdim ben de. CrySis'te takıldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 bölüm ilk oynadıımda bitmek bilmemişti oyun bea
  • Boot bölümünde bir tane helikopter ile boss kapışması yapılıyodu.Geçemedim sildm.
  • Bu oyunun EASY modu crysis in DELTA moduyla eşdeğer diyebilirim çok zor bi oyundu bitirene kadar bende bitmiştim
  • Yıllar önce oynayıp canavarlar çıkınca takılmıştım şimdi ilerledim biraz ama bitmek bilmiyor bir video çıktı 1-2 bölüm önce canavarlar kafeslerden kaçtı silahlar aldı ellerine...Sadece canavarla devam ederse bırakacağım 2 kere hızlı bir şekilde zıplayıp vurdularmı bütün canı yiyor.
  • Son bölümü hilesiz geçebilen kaç kişi var acaba
  • Forumda görünce CD'yi bulup kurdum eski günlerin anısına deniz ve çayırlar masmavi oluyor ekran kartım NVIDIA GeFORCE 8600 acaba neden bilgisi olan varmı.Rem 2Gb çift çekirdek işlemci.İlk oynedığımda Fx 5200 ekran kartı vardı.Eski sürücülere döndüm yine aynı problem devam etti, yazık üzüldüm bu oyunu çok sevmiştim birkaç defa bitirmiştim.
  • Bendeki 1.33 sürümü yüklediydimde hilede açılmıyor canavarlardan tırsa tırsa oynuyorum kalpten gidicem oynarken.
  • son bölüm dışında hile kullanmadım hiç
  • oyunu veteranda bitirmiş biri olarak süper bir oyundur ama çokta zordur tabi bir iki kere oynayınca kolaylaştı
  • Oyunun hilesiz bitmesi cok zor deil oyunu anlamaya ve sifre kullanmayı akıldan cıkarmaya bakıyor :D
  • ohooo. şifreli oyunmu olur sizde. vallahi oyunu tek şifre kullanmadan bitirdim. aklımın ucundan geçmedi şifre kullanmak. ha zordu evet. son bölüm harbi zordu. ama kullanmadım yani.hele şu lavların arasında olan büyük geniş bir alan var hani. ortada büyük bir mekanik bişey var. belki 30 defa geçmeye çalışmışımdır orayı.
  • ben eskiden oynuodum benim babam hilesiz bitirmişti ben hileyle başladım şimdi oyuna canavarlar yeni yeni gelio bugün başladım
  • yıl 2018 horttt :)

beyler benim pc dandik farcry 5 oynayammam

farcry 1 oynayım dedim regular seçtim easy değil bi üstü amaaa o ne yaaa oyun harbi zor

crysis 2 ve 3 ü başka bi bilgisayarda bitirmiştim de ona göre çok zor

zorluktan öte yapay zeka muhteşem adamlar direk üzerine gelmiyor dağılıyorlar saklanıyorlar kaçıyorlar falan zamanım olsa hilesiz bitirirdim o derece zevkli bence

mutant trigenler falan onlar canımı sıkıyor o tür oyunları sevmiyorum ama bunu hileli bitirdim hemde uçma moduyla zaman yetmez yoksa 20 dk sürerk görevi 20 sn de hallediyordum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.