Şimdi Ara

FARCRY FİLM OLUYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyaca ünlü Türk oyunu FarCry 2008 yılında film olacak. Filmin yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü oyunları film yaparak batıran ama her ne olursa olsun hırsı ile yılmayan ve bu zamana kadar House of the Dead (2003), Alone in the Dark (2005), BloodRayne (2005) ve 2007 yılında çıkması beklenen Postal oyunun filmi ile karşımıza çıkacak.

Filmin başrol oyuncusu (Oyunun ana karakteri Jack Carver) ise BloodRayne filminde de yer alan Michael Paré rol alıyor. 47 yaşındaki oyuncu 1981'den bu yana toplam 60 filmde rol aldı.

• Doğru dürüst bir Far Cry kalmıştı.Onunda karizmasını film yaparak rezil edecekler.
  • bence bas rolde daha iyi birisi oynayabilir.ama konu güzel.yeni nesil rambo
  • Türk oyunumu. FarCry Türkçesi bile yok oyunun be ne Türkü iki adam patronları diye türk yaptınız yav oyunu toptan. Ubisoft da Türk firması zaten.
  • Genelde oyun filmleri iyi olmaz.Bakalım hayal kırıklığı yaşayacakmıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

Genelde oyun filmleri iyi olmaz.Bakalım hayal kırıklığı yaşayacakmıyız

film güzel olur heralde AV filmine benzer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uwe boll çekmez inş. filmi
  • inş. güzel olur
  • FarCry türk oyunumu ya ubisoft oyunu deil mi allah allah ????
  • Film piyasasına giren her oyun gibi bu da batarsa...... Neyse boş verin.
  • dilerim sonu hüsran olmaz
  • Türk oyunumu Koptum yaa tabi türk tabanlı ubisıoft oyunu tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: KLEBERSON_1903

Dünyaca ünlü Türk oyunu FarCry 2008 yılında film olacak. Filmin yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü oyunları film yaparak batıran ama her ne olursa olsun hırsı ile yılmayan ve bu zamana kadar House of the Dead (2003), Alone in the Dark (2005), BloodRayne (2005) ve 2007 yılında çıkması beklenen Postal oyunun filmi ile karşımıza çıkacak.

Filmin başrol oyuncusu (Oyunun ana karakteri Jack Carver) ise BloodRayne filminde de yer alan Michael Paré rol alıyor. 47 yaşındaki oyuncu 1981'den bu yana toplam 60 filmde rol aldı.

47 yaşındaki oyuncu mu ? Daha genç birini bulamamışlar mı

• oyun motoru crytek firması tarafından yapıldı.crytekin sahipleri Türk.bu yüzden Türk oyunu demiş olabilir
  • Herşey tadında kalmalı bence. Yok film falan. Olmaz ki böle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 4 Ağustos 2006; 16:32:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

Türk oyunumu. FarCry Türkçesi bile yok oyunun be ne Türkü iki adam patronları diye türk yaptınız yav oyunu toptan. Ubisoft da Türk firması zaten.

wallahi ha Türk kelimesini dyunca bi kere şaştım kaldım

• postal ın filmini bekliorumda 18+ olur kesin :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

Türk oyunumu. FarCry Türkçesi bile yok oyunun be ne Türkü iki adam patronları diye türk yaptınız yav oyunu toptan. Ubisoft da Türk firması zaten.

wallahi ha Türk kelimesini dyunca bi kere şaştım kaldım

Ya bencede ne saçma neyse dedginniz gibi arkadaşlar inş. bu oyunu film lede rezil etmezler

• quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

oyun motoru crytek firması tarafından yapıldı.crytekin sahipleri Türk.bu yüzden Türk oyunu demiş olabilir

http://www.crytek.com/
    http://www.crytek.com/inside_crytek/index.php?s=contact

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.