Arkadaşlar son birkaç gündür fare kafayı yedi. Sorun şu : Bilgisayarda fare yardımıyla herhangi bir işlem yaparken bilgisayardan "dit dit dit" diye sesler geliyor ve fare ile bilgisayar o anlığına birkaç saniye kilitleniyor. Bazende sadece fare kilitleniyor ve çalışmıyor o zamanda bilgisayar açıkken fareyi çıkarıp takıyorum o zaman çalışıyor fare... Bana göre sorun farede ama birde buradaki donanım ustalarının görüşleini almak istedim... Sizce sorunun kaynağı ne olabilir...?¿
Yardımcı olur mu bilmem ama fare A4 Tech marka ve kaydırma çubuğu var ps2 portuna takılı...
genelde asırı toz ve tüyler donen aksamın etrafını sarıyor. mouse hareket halındeyken, bu tuyler ınfrared gozlerı yanlıs sınyal almasına neden oluyor ve mouse alakasız hareketler yapıyor. bu sorunla ne zaman karsılassam temızleyınce duzeldı
Fare daha yeni alındı. Alınalı bir haftadan az bir süre oldu. Kirleneğini zannetmedim ama yinede temizledim fareyi fakat sonuç yine aynı
SY git değiştir kardeş nasıl olsa vardır garantisi. yoksa bile biraz ses tonun yükseltirsen olay biter.
Sorun sanırım faredenmiş. Arkadaşın faresini aldım şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı (yaklaşık 7 dakikadır). Ne yazık ki fare klavye gibi donanımlar garanti kapsamında değil. Sadece kasa içindeki her parça garantide. Napalım artık yarın gidip yeni bir fare alıcam, hemde optik alcam öle pislendi falan filan uğraşmam
Bu arada cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...
yaw kardeş bu fare çalışmadı dersin değiştirrirler. garandisi olmasa bile ticari ahlak denilen bir şey var ..