Şimdi Ara

Farklı Ram Takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim anakart maksimum 1600Mhz ram destekliyor. Ben sistemimi daha iyi toplamak için G.Skill TridentX 2400Mhz aldım. Anakart 2400Mhz 1600 Mhz olarak destekliyor ben önceden 1600Mhz ramlarım vardı farklı model. Şimdi ben onlarıda taksam sorun olur mu ? zaten sisem 1600Mhz destekliyor.
    Neden 1600Mhz desteklediyi anakarta 2400 aldın deseniz Anakart ve Cpu yenilerin alıcam. Birden hepsine para veremiyorum diye. 16gb ram yetmiyor SSD rapid modla çalıştırıyorum 4gb o aliyor bazı oyunlarda girince google chrome çok ram kullandıgı için yetmiyor bazen. Boş kalmasın diye sorayım dedim

• Taktıktan sonra ya çalışmaz ya mavi ekran verirse tek devam edersin yada baktın açıldı pc özelliklerden de bakınca 8gb yazıyorsa devam edersin yoluna.
  • -_- yok diye bilirdin mesala. Şu forumda normel cevap veren olmaz mı ya

O dediyin sorunları biliyorum ama böyle bir soru veren görmedim formlarda hepsi 1333 Mhz 1600mhz çalışır mı diyor sruyordu. Dedim bir sorayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rafaello21 -- 31 Mart 2016; 0:41:31 >
  • rafaello21 kullanıcısına yanıt
    Neyse teşekkürler
  • rafaello21 kullanıcısına yanıt
    *ne anakart modeli vermissiniz ne de baska bir sistem ayrintisi, "anakart 1600Mhz" destekliyor ile olmuyor malesef. Sizde suan 16gb ram var ama kac mhz? hicbirsey anlamak mümkün degil. Kusura bakmayin ama soru normal degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.