Şimdi Ara

farlarda sorun var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar 2004 model 307 envy e sahibim.aracımı 3 ay önce 2. el aldım.ilk aldıgımda farların ışıgı beyazdı ve sonradan sarı oldu hiçbir degişiklik olmamasına ragmen.
    ayrıcada bu far degişikliğini kendim yapabilirmiyim?Nasıl?

• ampuller eskimiştir, 3 yıl geçmiş zaten patlamaya yaklaşmışlardır (hatta geç bile kalmış bence)

(beyaz derken parlak sarı, sarı derken artık turuncuya yakın bir rengi kastettiğinizi varsayıyorum.)

farlar xenonsa diyebileceğim bir şey yok ama halojense ve ampullerde değilse sorun, farların içi kirlenmiş ya da kararmış olabilir.
  • Hocam xenonmu farlar?
  • bir de şu olabilir. sizden önceki sahibi xenon görünümlü bir ampul taktıysa (mavi camlı) onlar kullandıkça sarılaşır.
  • 3 ay oldu diyor.
    3 ayda bu kadar renk farkı olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: happycar

3 ay oldu diyor.
    3 ayda bu kadar renk farkı olur mu?

taktığım mtecler bir günde 6 saat yanınca(şehirlerarası gündüz unutmuşum mtec takılı olduğunu) sararmıştı.

zaten o tip ampullerin 3 ay gitmesi bile mucize. en fazla 2 ay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ampuller eskimiştir, 3 yıl geçmiş zaten patlamaya yaklaşmışlardır (hatta geç bile kalmış bence)

(beyaz derken parlak sarı, sarı derken artık turuncuya yakın bir rengi kastettiğinizi varsayıyorum.)

farlar xenonsa diyebileceğim bir şey yok ama halojense ve ampullerde değilse sorun, farların içi kirlenmiş ya da kararmış olabilir.

DİYELİM Kİ XENON FAR DEGİL VE BEYAZ DERKENDE ŞUNU DEMEK İSTEDİM ; GECENİN YARISINDA IŞIKLARI YAKTIĞIMDA ,GÜNDÜZ GÖZÜ GİBİ GÖRÜNÜYODU AYDINLANAN YERLER.DEDİGİM GİBİ ARACI YENİ ALDIM VE 2. EL BU YUSTEN XENON OLUP OLMADIGINDAN EMİN DEGİLİM VE ARAÇ 1-2 HAFTA ÖNCE SANAYİYE GİTTİ İÇİN,ARAÇTAN BU TİP PARÇALARIN ALINMASI KONUSUNDA DA ŞÜPHEM VAR Kİ;ARAÇ SANAYİDEN GELDİKTEN SONRA BARİZ SARI YANMAYA BAŞLADI.BİLMİYORUM BELKİDE ÖMRÜ BİTTİ DEDİGİNİZ GİBİ....
    NEYSE BU KONUDA ŞİMDİ BEYAZ IŞIK VEREN(BAHSETTİGİM GİBİ BİR BEYAZ)AMPUL TAKTIRSAM HANGİ MARKA OLMALI VE NEKADAR ÖMRÜ OLUR VE BANA NEKDARA PATLAR.(UYGUN BİRŞEYLER YAZABİLİRSENİZ:) )
    TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM..........

• quote:

Orjinalden alıntı: kraterxx

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ampuller eskimiştir, 3 yıl geçmiş zaten patlamaya yaklaşmışlardır (hatta geç bile kalmış bence)

DİYELİM Kİ XENON FAR DEGİL VE BEYAZ DERKENDE ŞUNU DEMEK İSTEDİM ; GECENİN YARISINDA IŞIKLARI YAKTIĞIMDA ,GÜNDÜZ GÖZÜ GİBİ GÖRÜNÜYODU AYDINLANAN YERLER.DEDİGİM GİBİ ARACI YENİ ALDIM VE 2. EL BU YUSTEN XENON OLUP OLMADIGINDAN EMİN DEGİLİM VE ARAÇ 1-2 HAFTA ÖNCE SANAYİYE GİTTİ İÇİN,ARAÇTAN BU TİP PARÇALARIN ALINMASI KONUSUNDA DA ŞÜPHEM VAR Kİ;ARAÇ SANAYİDEN GELDİKTEN SONRA BARİZ SARI YANMAYA BAŞLADI.BİLMİYORUM BELKİDE ÖMRÜ BİTTİ DEDİGİNİZ GİBİ....
    NEYSE BU KONUDA ŞİMDİ BEYAZ IŞIK VEREN(BAHSETTİGİM GİBİ BİR BEYAZ)AMPUL TAKTIRSAM HANGİ MARKA OLMALI VE NEKADAR ÖMRÜ OLUR VE BANA NEKDARA PATLAR.(UYGUN BİRŞEYLER YAZABİLİRSENİZ:) )
    TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM..........

ARKADAŞLAR BAHSİ ETTİGİM BEYAZ RENKLİ FAR, MAVİYE KAÇIK Bİ BEYAZ RENK DEGİL...
    YANİ:

farlarda  sorun var..

RESİMDEKİ GİBİ DEGİL....
    AMA YİNEDE BEYAZ OLSUN İSTİYORUM...

farlarda  sorun var..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.