Şimdi Ara

Farlarım aydınlatmıyor(sorun çözüldü ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
68.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farın camını söküp yapanlar var ama ne derece sağlıklı olur bilemem. Camı sökünce eskisi gibi olmayabilir. Buhar yapabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    Hocam ona bakacaz artık. Bu konuda güvendiğim bi aksesuarcım var. Ama ampul konusunda karar veremedim.

Xtreme vision,crystal vision, night breaker unlimited, Diamond vision arasında gidip geliyorum. Bilgisi olan varsa bunlardan hangisini tavsiye eder? Şimdi evden çıkacam karar veremedim

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    night braker aldım memnunum. öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Unlimited olanı değil mi? Kaça aldınız acaba?

evet unlimited. 60 a aldım yanlış hatırlamıyorsam. benim ampüller H7

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

evet unlimited. 60 a aldım yanlış hatırlamıyorsam. benim ampüller H7

Tamam hocam teşekkür ederim :) benim de H7 de o yüzden sordum

rica ederim

ne yaptınız aldınız mı ?

• Arkadaşlar osram night breaker unlimited far ampulü aldım. Ve parkları da turuncu yaptım. (apaçi işi gibi ama şık duruyor bence :) ) far temizliği için de kendine güvenen bir usta bulamadım :) silikon değil Press baskı olduğu için açarsam geri toplayamam diye içini açmaya yanaşmadılar. Dıştan da temizlenecek bişey yok zaten. Farların yeni ve eski görüntüsü aşağıda resimlerde mevcut. Gece denemem lazım ama şimdi bile fark bariz belli gibi
     Farlarım aydınlatmıyor(sorun çözüldü ) Farlarım aydınlatmıyor(sorun çözüldü )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 29 Aralık 2015; 16:09:23 >

ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim

umarım gece de güzel bir aydınlatma sağlar. gece fotoğrafıda bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim

umarım gece de güzel bir aydınlatma sağlar. gece fotoğrafıda bekliyoruz

Evet hocam teşekkür ederim size ve tüm cevap yazan arkadaşlara.. Gönül isterdi bi xenon dönüşümü yapayım ama o kadar param yok malesef. Önemli olan da aydınlatma olduğu için en uygun bütçeyle halletmem gerekti. Gece fotoğraflarını da hava kararınca çekip konunun başına ekleyeceğim inşallah

• Gece fotoğrafı da burda :) ben çok memnunum. Bir tur atıp test ettim ve gayet güzel sonuçlar
     Farlarım aydınlatmıyor(sorun çözüldü )

• Merhaba herkese Yılmaz bey aynı sorun bendede var araclarimiz rengine kadar aynı ben yeni far alacaktım hatta internete nerde bulurum diye araştırma yapmak için girmiştim ve bu yazıyı buldum.sonuç olarak memnun musunuz an itibariyle eğer memnunsaniz nerede takdirdiniz Ankara da ise adres verebilir misiniz.ve ne kadara mal ettiniz.bu sıkıntıyı bilen bilir uzun yola çıkmak işkence kabus oluyor bu şekilde.ve araciniz hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGHTPULSE

Merhaba herkese Yılmaz bey aynı sorun bendede var araclarimiz rengine kadar aynı ben yeni far alacaktım hatta internete nerde bulurum diye araştırma yapmak için girmiştim ve bu yazıyı buldum.sonuç olarak memnun musunuz an itibariyle eğer memnunsaniz nerede takdirdiniz Ankara da ise adres verebilir misiniz.ve ne kadara mal ettiniz.bu sıkıntıyı bilen bilir uzun yola çıkmak işkence kabus oluyor bu şekilde.ve araciniz hayırlı olsun.

Hocam çok teşekkür ederim. Farlarınız çok puslu değilse yani temizse ampul değişikliği çözüm oluyor. Ben de çok araştırdım bu konuyu ama şansımı ampul değiştirmekten yana kullandım. Şu an için memnunum. Ankara Keçiören de bi oto aksesuarcıda taktırdım. 65 liraya maloldu bana. Şu an için aydınlatmadan yana sorunum kalmadı diyebilirim Keçiören tarafındaysanız özelden numaramı verebilirim görüşebiliriz isterseniz

• Cevap için teşekkürler yol gösterici oldu, en azından bende bi şansımı denemiş olurum. nightbreaker ultimate umarım aynı performansı verir.temin kısmında bi sıkıntı yaşarsam size ukaşmaya çalışırım ilginize teşekkürler saolun.
  • quote:

Cevap için teşekkürler yol gösterici oldu, en azından bende bi şansımı denemiş olurum. nightbreaker ultimate umarım aynı performansı verir.temin kısmında bi sıkıntı yaşarsam size ukaşmaya çalışırım ilginize teşekkürler saolun.

Evet vi deneyin bakalım, sonucunuzu önceki ve sonraki haliyle fotoğraflarsanız sevinirim

• Kullandığım ampul General Electric %120 Megalight Ultra serisi olduhttp://automkarinca.blogspot.com.tr/ bu siteden tedarik ettim ve sonuçlar eskiye nazaran daha iyi ama merceklerimde kararma olduğu için anca bu kadar oldu havalar biraz düzelsin mercekleride temizleticem bu soğuklarda sanayi çekilmiyor.Ha bu arada fiyat olarak kargo dahil 40 lira ödedim.Fotoğraflarda son hali görünmekte olup ilk hali yılmaz arkadaşımızın aracıyla aynı fazla değil.
     Farlarım aydınlatmıyor(sorun çözüldü ) Farlarım aydınlatmıyor(sorun çözüldü )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTPULSE -- 2 Şubat 2016; 15:42:57 >

• NIGHTPULSE kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun :) dediğiniz gibi havalar güzelleşince temizlik de yaptırınca tamamdır

Size bi sorum olacak. Xenon yok araçlarımız birebir aynı, far yıkama sizde de çalışmıyor değil mi?
    Bi de kumandayla bagaj açılıyor mu? Tuş ama çalışmıyor. Sorun benim aracımda mı yoksa genel mi diye soruyorum :)

fark yikama benim bildigim fark acik oldugu zaman calisiyor. yanlis biliyor olabilirim. ne de olsa clio aracim var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farın açık olmasıyla alakası yok bende sizin gibi çalışmıyor sanıyordum cam suyu deposunu fulleyene dek.Depo çok su alıyor ve far yıkamada belli bir seviyenin altında su olunca çalışmıyor sensör yuzunden.Kısaca cam suyunu fulleyin yarisi bitene dek çalışır sonra cam daha önemli olduğu için fara su puskurtmez.Ayrıca arka arkaya fara su puskurtsun istiyorsaniz calismaz ya 5 dakika geçicek ilk puskurtmeden sonra yada 3 veya 5 defa su puskurtme kolunu arka arkaya cekip bırakın.Bagaj açma düğmesi çalışıyor ama bagaj kapağı otomatik yukarı kalkmıyor sadece kilit açılıyor.Temas sorunu olabilir yada bilgisayara baglatin bi hata kodu yada yazilimsal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTPULSE -- 2 Şubat 2016; 21:44:54 >
  • quote:

Farın açık olmasıyla alakası yok bende sizin gibi çalışmıyor sanıyordum cam suyu deposunu fulleyene dek.Depo çok su alıyor ve far yıkamada belli bir seviyenin altında su olunca çalışmıyor sensör yuzunden.Kısaca cam suyunu fulleyin yarisi bitene dek çalışır sonra cam daha önemli olduğu için fara su puskurtmez.Ayrıca arka arkaya fara su puskurtsun istiyorsaniz calismaz ya 5 dakika geçicek ilk puskurtmeden sonra yada 3 veya 5 defa su puskurtme kolunu arka arkaya cekip bırakın.Bagaj açma düğmesi çalışıyor ama bagaj kapağı otomatik yukarı kalkmıyor sadece kilit açılıyor.Temas sorunu olabilir yada bilgisayara baglatin bi hata kodu yada yazilimsal olabilir.

Bagaj açma tuşu aynen dediğiniz gibi çalışıyor dikkat ettim de. Bagaj kaldırmıyor ama kilidini açıyor. Far yıkama konusunu da deneyecem cam suyunu doldurup. Çalıştığını hiç görmedim ama çok merak ediyorum acaba bozuk mu yoksa hiç öyle bi sistem yok mu diye. Sizin araçla aynı olduğuna göre çalışması lazım ama bakalım ne olacak :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.