Şimdi Ara

Farlarım aydınlatmıyor(sorun çözüldü ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
5
Favori
68.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

fark yikama benim bildigim fark acik oldugu zaman calisiyor. yanlis biliyor olabilirim. ne de olsa clio aracim var

Hocam bu araçta sıfır konumunda bile açık kalıyor far malesef. Eğer mümkünse bunu iptal ettirmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek olasılık çalışacaktır merak etmeyin.kazasız surusler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

fark yikama benim bildigim fark acik oldugu zaman calisiyor. yanlis biliyor olabilirim. ne de olsa clio aracim var

Hocam bu araçta sıfır konumunda bile açık kalıyor far malesef. Eğer mümkünse bunu iptal ettirmeyi düşünüyorum

Hocam hangi ülkedesiniz? Bazı İskandinav ülkelerinde falan zorunluluk o. DRL diye geçiyor. Daytime Running Lights. Yani gündüzleri de kısa farın açık olması, fark edilebilirliği artırması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Hocam hangi ülkedesiniz? Bazı İskandinav ülkelerinde falan zorunluluk o. DRL diye geçiyor. Daytime Running Lights. Yani gündüzleri de kısa farın açık olması, fark edilebilirliği artırması için.

Hocam Türkiye o dediğinizi duymuştum Evet ama bizim araçlarda da açık o özellik. İptal etmek daha iyi olacak. Akşam soğukta araç içinde beklediğimiz zaman rahatsız edici birşey haline geliyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.