Evet Arakadaşlar ben iranlıyım, Farsça öğrenmek istermisiniz? en az 10 kişi istersen önce alfabeyle başlıyıp sonra devam edicez eminim seversiniz
burdan mı dostum yani forum üzerindenmi öğreticeksin ? ilgi duyduğum bir dil ama alfabesi beni biraz korkutmuştu. latin harfleriyle yazılsaydı keşke
hocam japonca chince alfabe öğrenen var 32 harfli farsça alfabesinden mi korkacaksın :) evet burdan öğretmeyi tercih ederim daha güzel olur herkes yararlanır
ilk sırayı beni yaz hocam o zaman. baktım gerçekten öğrenebiliyorum farsçayı sevdim. ilerletmek için kurs falan araştırırım.
Ben de varım hocam.
bende farsça öğrenmek istiyorum benide yazın lütfen
Önümüzdeki senelerde zaten öğreneceğim ama şimdiden hazırlık olsun. Ben de katılıyorum :)
ben de katılmak isterim; ek olarak forumdan eğitim nasıl olacak merak ettim doğrusu. kaç olduk 10 kişi olmadık mı daha :)
quote:
Orijinalden alıntı: compto
ben de katılmak isterim; ek olarak forumdan eğitim nasıl olacak merak ettim doğrusu. kaç olduk 10 kişi olmadık mı daha :)
Daha 5 kişiyiz
bende varım hocam)
6 olduk hayırlısıyla, başlığı canlı tutmak adına yazılmıs bir mesajdır ;)
Hocamızdan uzun süredir ses yok
quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
hocam çok kötü şekilde hastalandım bi türlü ateşimi indiremedim ama buralardayım merak etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: zehando
quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
hocam çok kötü şekilde hastalandım bi türlü ateşimi indiremedim ama buralardayım merak etmeyin
çok geçmiş olsun hocam. sen iyileşmene bak şimdi.
Beni de yazın hocam. Bir süredir öğrenmeye çalışıyorum. Teşekkur mikonem
Hocam iyileştiyseniz başlasak artık
Ben de gönüllüyüm :) öğrenmek benim için hem çok zevkli hem de kolay olacak çünkü anadilime çok çok yakın.
Hocam nerdesiniiiiz ?
beyler gerçekten çok kötü hastayım gripten fena oldum hergün antibiyotik felan bide teraflu+ateş düşürücü içince uyutuyo sürekli beni, bana biraz zaman verin en kısa sürede toparlıyınca gelicem :)
quote:
Orijinalden alıntı: zehando
beyler gerçekten çok kötü hastayım gripten fena oldum hergün antibiyotik felan bide teraflu+ateş düşürücü içince uyutuyo sürekli beni, bana biraz zaman verin en kısa sürede toparlıyınca gelicem :)
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda bekliyoruz hocam