Şimdi Ara

Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’u fethederken kullandığı Kılıç! [SS] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
14
Favori
61.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrt20

Forumun Yaş seviyesi bu konuda iyice ortaya çıkmış.
    Fatih Sultan Mehmet gibi bir insanın kılıcını koymuşlar, bir kaçkişi dışında millet dalga peşinde.
    vay be.

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

@Mr.Scaletta

Hadi canım sen tatile.

@samplus

E olmadı ama böyle hem trol diyorsun, hemde cevabını verince, cevap vermiyorsun, madem vermicen niye troll diyorsun arkadaşım

ya giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttt.

Devreler yandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken B.

Osmanlı çok rererö.
    Cermenler,Roma imparatorluğu çok havalı ya
    hele o gladiuslarla yapılan savaşlar manyak bir şey.

ben en çok ingiltereye bayılıyorum o viktorya dönemi muhteşem.
    keşke türkiye'yide alsalardı ismimiz "Edward,Nick" filan olurdu off ne havalı .hepsi Mustafa kemal'in suçu onun yüzünden ismimiz "fatma,ali,mehmet" kaldı

Şöyle fakir edebiyatı yapmasanız bi de çok güzel olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

Gövdesine gereksiz yük yapan nice başlar sermiştir yere...Rahmetle anıyoruz...

kim bilir belki seninkiside gereksiz yük yapıyordur. kesilirse bakarız. bahsettiğimiz şeyler insan. tavuk değil.

Haberin yok herhalde kılıclar ekmege yag sürmek icin uretilmiyor...Fatih Sultan HAN Türkiyemizin simge sehri İstanbulu Türk ve müslüman düsmanlıgı propagandası yapan zalimlerin elinden aldı ve bize emanet etti...Neden rahatsız etti Fatih Sultan'ın düsmanları bozguna ugratıp İstanbul'un gercek sahibi bizlere emanet etmesi anlayamadım...

Gerçek sahibi

Evet ne olduki ?

trollüyor işte. Ölü taklidi yap gider.

Yav he he , adamların yaşadığı şehri al burası bizimdi de, Adamların kutsal mekanını cami yap, Biri mekkeyi klise yapsa ne yapardınız acaba ?

Neyse ben trolüm siz aynen devam edin.

Sen bence git burdan söverler sana iyice bi.

• Yapmayın arkadaşlar, bunlar tamamen halk arasında ağızdan ağıza dolaşan mitler. İnsanların arasında efsanevi birine dönüştürülmek için uydurulmuş. Hangi insan 8 kg'lık kılıçla savaş yapar. Bir kere 8 kilo olması avantajdan çok rakibine karşı dezavantaj sağlar
  • Osmanlıda şamanizim yada ateizm falan etkili olsaydı şimdiki şu gördüğünüz nesil Osmanlıya tapardı.. onların dertleri İslamiyet ile..

bir kısmıda vardırki soyunda Türklük yok haliyle Osmanlı ile dalga geçebiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

osmanlı öyle çıkıpta meydanda cesurca kaç kez beklemiş ?

büyük zaferlere bakın hepsinde teknik taktik üstünlüğüyle kazanmışız , bunu bir anlasa bu millet direk çağ atlıcaz ama hala atarlıyız

sende olmayan zekayı kullanmış adamlar işte gidip hurraa diye ortadan dalsalar dahamı iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

quote:

büyük zaferlere bakın hepsinde teknik taktik üstünlüğüyle kazanmışız , bunu bir anlasa bu millet direk çağ atlıcaz ama hala atarlıyız

sende olmayan zekayı kullanmış adamlar işte gidip hurraa diye ortadan dalsalar dahamı iyiydi

çocuk olduğun için hoş görüp geçiyorum , daha kardeşimin yaşında değilsin , o yüzden yazdığımı değil istediğini anlıyosun

• quote:

quote:

quote:

çocuk olduğun için hoş görüp geçiyorum , daha kardeşimin yaşında değilsin , o yüzden yazdığımı değil istediğini anlıyosun

yaşı büyük olanın aklıda büyük olur diye bişeymi var ? yanlış anladıysam sen beni yanlış anladın birader dersin , yaşımla aşşağılamassın çocuk falan değilim zeka yaşın belli oluyor konuşmandan

• quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

quote:

Orijinalden alıntı: Kaioken

4.muradın gürzünü bulabilecek varmı

250kg falandı sanırım . Unutmuş olabilirim ama deli adamdı vesselam.

bunlardan biri mi bilmiyorum ama bulunsun.

"zamanında 4.murat kollarındaki pazı 'lardan dolayı elini ağzına götüremezmiş. adam yarım metre kaşıkla yemek yiyormuş"

En alttaki Sauron'un gürzüne benziyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Bi çok padish poposunu! kaldıramazdı bunu mu kaldıracak ? Bunlar hep o padişahların kudretlerini göstermek için onlara verilen hediyeler idi.

Yazıklar olsun bu yorumlarıdamı görecektik
  • quote:

Bi çok padish poposunu! kaldıramazdı bunu mu kaldıracak ? Bunlar hep o padişahların kudretlerini göstermek için onlara verilen hediyeler idi.

Tamam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaşı büyük olanın aklıda büyük olur diye bişeymi var ? yanlış anladıysam sen beni yanlış anladın birader dersin , yaşımla aşşağılamassın çocuk falan değilim zeka yaşın belli oluyor konuşmandan

evet hep öyledir

• 250 kg asdfghj Sauron mu lan bu herif
  • 4. muratı bilmem ama çoğu padişah savaşa 1. elden katılmaz katılsa bile arka saflarda yanında onun koruyan askerlerle birlikte gider. O hantal kılıcı taşımasının sebebide o. Çok seri hareketler yapması gerekmiyor. Öncü saflarda olsa o kılıçla çok rahat patates ederler adamı.
    Padişahlar ülke yönetir. Onların bu kullandığını sandığınız şeyler genellikle onların kudretini betimlesin diye onlara verilen hediyelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 5 Temmuz 2012; 17:08:25 >
  • bütün tarih profesörleri toplanmış gene.

• Siz nasıl olurda kenan komutanı yok sayarsınız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadBull

quote:

Bir ilk okullu daha oyun oynamaktan beyninin son hücrelerinide kaybetmiş.Meydana çıkıp cesurca bekleyen bir toplum gordunmu ? Gidin biraz büyüyün gelin boş muhabbet yapmayın burada.

Sırf bunu yazmak için lgiriş yaptırtın bana

diğer toplumlar cesurca beklemiş mi dedim ? söylemek istediğimi anladın mı ki tepkilisin ?

bu arada 88 liyim , lise1 de evime bilgisayar girdi

Bende 93'lüyüm , 98de evime bilgisayar alındı.Boş konuşmayacaksın arakdaş 88 liyim diyorsun pek gelişememişsin o kesin yoksa böyle saçma bir yorum yazmazdın
    ''büyük zaferlere bakın hepsinde teknik taktik üstünlüğüyle kazanmışız''

• quote:

Orijinalden alıntı: ceswan

Siz nasıl olurda kenan komutanı yok sayarsınız..

Boş ver kardeş zaten Kenan komutan'da böyle övülmeyi pek sevmez

• quote:

Yavuz Sultan Selim ömrü muharebelerde geçmiş hem bir şair hem bir savaş sanatkarıdır.
    4.Murad yeniçerilerin saray ve İstanbul üzerindeki baskısı artınca yeniçerileri bastıran bostancılar ve baltacılarla İstanbul'u kan gölüne çevirmiş ve tebdil olarak savaştığı kayıtlarda geçer.
    Daha onlarca örnek veririm sana ama
    1.İbrahim psikolojik sorunları nedeniyle padişahlık görevini yerine getirememiş iç karışıklıklara neden olmuştur.
    Başka poposunu kaldıramayan padişah söyleyemezsin bana.
    Ve en önemlisi SÖĞÜTTE KURULMUŞ KÜÇÜK BİR BEYLİKTEN CİHAN İMPARATORLUĞU KURMUŞLARDIR.
    NASIL BİR KUYRUK ACISI BIRAKTILARSA SİZDE BUGÜN BİLE ÇİRKİN HAKERETLERDE BULUNUYORSUNUZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.