Şimdi Ara

Fatih Terim'den vurun emri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Terim balonu patlamak üzere.

96-00 arası malum desteklerle ya da yine kumpas sonrası 3 Temmuz ile çöküntüye geçmiş Fenerbahçe varken şampiyonluk yaşamak kolaydı tabi.

Şimdi beni alıntıla ve bölümün gereği aldığın +'lar ile aklınız sıra tatmin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViaEA

Terim balonu patlamak üzere.

96-00 arası malum desteklerle ya da yine kumpas sonrası 3 Temmuz ile çöküntüye geçmiş Fenerbahçe varken şampiyonluk yaşamak kolaydı tabi.

Şimdi beni alıntıla ve bölümün gereği aldığın +'lar ile aklınız sıra tatmin olun.

Adnan Polat döneminde 8.olurken neredeymiş o destek ? Boş boş konuşmayın. O örgüt bittikten sonra sizde şampiyon olamadınız nedense. Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 22 Aralık 2017; 14:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Adnan Polat döneminde 8.olurken neredeymiş o destek ? Boş boş konuşmayın. O örgüt bittikten sonra sizde şampiyon olamadınız nedense. Blok.

Her konuya aynı saçmalığı yazıyor muhattap almamak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabadayılık yapıp dayak yemesin sonra da

• Abi ne izledim ben, emre nasıl koşuyor alpay topu nereye atıyor haha uçan tekme atan da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adamın adı bile gözyaşlarını akıttı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.