Bildirim
Fatih Terim'den vurun emri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Terim balonu patlamak üzere.
96-00 arası malum desteklerle ya da yine kumpas sonrası 3 Temmuz ile çöküntüye geçmiş Fenerbahçe varken şampiyonluk yaşamak kolaydı tabi.
Şimdi beni alıntıla ve bölümün gereği aldığın +'lar ile aklınız sıra tatmin olun. -
quote:
Orijinalden alıntı: ViaEA
96-00 arası malum desteklerle ya da yine kumpas sonrası 3 Temmuz ile çöküntüye geçmiş Fenerbahçe varken şampiyonluk yaşamak kolaydı tabi.
Şimdi beni alıntıla ve bölümün gereği aldığın +'lar ile aklınız sıra tatmin olun.
Adnan Polat döneminde 8.olurken neredeymiş o destek ? Boş boş konuşmayın. O örgüt bittikten sonra sizde şampiyon olamadınız nedense. Blok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 22 Aralık 2017; 14:11:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamless Dream
quote:
Şimdi beni alıntıla ve bölümün gereği aldığın +'lar ile aklınız sıra tatmin olun.
Adnan Polat döneminde 8.olurken neredeymiş o destek ? Boş boş konuşmayın. O örgüt bittikten sonra sizde şampiyon olamadınız nedense. Blok.
Her konuya aynı saçmalığı yazıyor muhattap almamak lazım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kabadayılık yapıp dayak yemesin sonra da -
-
Abi ne izledim ben, emre nasıl koşuyor alpay topu nereye atıyor haha uçan tekme atan da var -
quote:
Adamın adı bile gözyaşlarını akıttı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X