Şimdi Ara

Fatih Terim düşmanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Terim devri kapandı diyen mi dersin, ben zaten hiç istemedim diyen mi dersin. Sakatların sayısını sayamıyorum artık, bu takıma kadro derinliği yaratmayan yönetime de buradan selamımı söylüyorum.

onun haricinde kim Galatasaraylıyım deyip FT düşmanıysa şuraya bir mesaj atsın da seri bloklayayım. Sizin gibilerin mesajlarını görünce kan beynime sıçrıyor çünkü.

• Serdar Nagatomo Fernando Belhanda Onyekuru Feghouli Eren... Takimin omurgasi yok. Kadro derinligi olayi da degil artik. Su anda herhangi bir süper lig takimindan 7 as oyuncuyu cikar, sahada futbol oynayamaz. Öyle bir kadro derinligi hicbir kulüpte yok. Adam sezon basindan beri ayni oyunculari birlikte oynatamadi. Oyuncular birbirine de alisamiyor. Her mac farkli bir sistem oynamak zorunda kaliyoruz. Sezon ilerledi. Artik karisimiza ise ne oynadigini bilen, makina gibi takimlar var.

Terim'lik bir is degil. Ilk yariyi minimum hasarla kapatmamiz lazim. Sampiyonluk yarisinin icinde kalmak ve UEFA'da devam etmek bile basaridir su anda. Terim giderse asil rezalet o zaman olur.
  • Vallahi delirmemek elde degil

Bunlara gore transfer sezonu diye bir sey yok herhalde her an oyuncu alip satabildigimizi falan düşünüyorlar başka açiklamasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirlenmeye gerek yok , imparator 20 senedir tokatlıyor bunları en küçük fırsatı bulunca en ağır şekilde saldırmaları gayet normal.
  • yaşı ufak ve troller dışında böyle abuk sabuk konuşanları bulamazsın

şu kadroyu mourinhoya versen farklı mı olacak? uzun süre tartışmasız dünyanın en iyi teknik direktörü olarak görülen mourinho şu an manchester unitedda madara olmakla meşgul durumda.

fatih terimin artık uzun süreler takımın başında kalması lazım. şu an adam adam karşılaştırma yapsak belki de 3 büyükler arasında en zayıf kadro bizde olduğu halde diğer 2 takımın da üstündeyiz. bu kadroyla namağlup lider olmak bir mucize olurdu. kaldı ki şuandaki tablo bile küçük çaplı bir mucizedir.
  • Her sene Fatih Terim düşmanlarının ortaya çıktığı dönemler Ekim-Kasım aylarıdır.Mayıs'ta ise ortadan kaybolurlar.
  • sakatlardan müdahaleye bağlı olan sadece Nagatomo. Diğerleri kendiliğinden olan sakatlıklar. bugün adamın tansiyonu düştü diye oyundan çıktı. geçen sene takır takır oynayanlar bugün koltukta otururken sakatlanıyor. Term başarılı ama bukadar sakatlıklar varsa demekki takımı hazırlayamıyor.
  • Şu elindeki kadroyla bile adam mucizeler yaratıyor millet ne bekliyor ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATİH TERİM'İN EFSANE MONTU
    7 yıl önce açıldı
    Hamza hocayı anlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serdar Nagatomo Fernando Belhanda Onyekuru Feghouli Eren... Takimin omurgasi yok. Kadro derinligi olayi da degil artik. Su anda herhangi bir süper lig takimindan 7 as oyuncuyu cikar, sahada futbol oynayamaz. Öyle bir kadro derinligi hicbir kulüpte yok. Adam sezon basindan beri ayni oyunculari birlikte oynatamadi. Oyuncular birbirine de alisamiyor. Her mac farkli bir sistem oynamak zorunda kaliyoruz. Sezon ilerledi. Artik karisimiza ise ne oynadigini bilen, makina gibi takimlar var.

Terim'lik bir is degil. Ilk yariyi minimum hasarla kapatmamiz lazim. Sampiyonluk yarisinin icinde kalmak ve UEFA'da devam etmek bile basaridir su anda. Terim giderse asil rezalet o zaman olur.
  • Fatih terim bitti bitmiş durumda egosundan önünü göremeyen hadi koçum hadi aslanım dan başka hiçbir taktik bilgisi olmayan hiçbir oyun planı olmayan ki hep böyleydi. Milli takımı rezil etti ve şimdi de bizi bu sene bu adamla rezil oluruz İlk 5 dahi hayal.

• Eğer FT olmasaydı GS GS olmazdı diye düşünüyorsan yapıştır bloğu. Geçmişte yaşamayı seviyorum bugünlerden banane diyorsan doğru blok tuşuna.
  • Düşmanlık değil de geçen sene Terim kadroyu devraldiginda ligdeki tum takımlardan fizik olarak 2 kademe üstündü takım bu sene aynı kadro dökülüyor. Sezona fizik kapasitesi olarak geride başladık nitekim devrenin ortasinda da sakatliklar başladı. Hadi nagatomo ve emre'yi saymayalim ki emre fizik olarak cok kötü durumdaydı sakatlanana kadar digerleri ne olacak bu kadar sakat varsa bunun faturası teknik direktöre yazar.

Kadroyu bu kadar boklayanlari da anlamıyorum. Bu takim daha geçen yıl kuruldu hepsi 25+ mac yapan adamlar transfer edildi gecen yıl geçiş sezonuydu ite kaka şampiyon olduk bu sene daha iyi hazırlanmasi daha iyi durumda olması daha iyi top oynamasi lazımdı. Kadro ligin üzerinde hem de forvet ve stoper eksigine rağmen, onyekuru, mugdat, emre, ndiaye de katılınca gayet alternatifli derin bi kadromuz var. İki tane forvet lazim bi de stoper ama herkesin eksiği var paris Liverpool yok ligde

Umarım böyle devam etmez kondisyoneri mi degistiriyolar, oyunculari kampa aliyolar ozel idman yapiyolar bilmiyorum ama takimin fizik kalitesi yukselmek zorunda yoksa bu gidisatin sonunda Terim istifa eder sezon bitmeden

• Sast kullanıcısına yanıt
    Gecen sene ligin sadece ilk haftalarinda rakiplerden fizik olarak üstündük. O da sezonu (UEFA kupasi icin) erken actigimiz icin. Sonra bu fark ortadan kalkti. BJK, TS, Basaksehir'den fark yedigimiz maclarda fiziksel üstünlük falan yoktu.

Dedigin gibi kadromuz kötü degil. Sorun sakatliklar. Gecen senenin sampiyon 11'inden bugün sadece 4 oyuncu vardi. Yeni transferlerden ise sadece 1 oyuncu vardi. Gerisi altyapi oyuncusu ve gecen senenin yedekleri. Linnes, Ozan, Ahmet, Selcuk, Sinan, Yunus...

Evet bu kadar sakatlik hocaya yazar. Tesadüf olamayacak kadar cok. Kondisyoner hatasi mi oyuncularin kendilerine bakmamasi mi bilmem. Ama cözmesi gereken Fatih Terim'dir.

Sakatlik var ama sahada fizik olarak kötü degiliz. Cogu ikili mücadeleyi kazaniyoruz. Yeterince kosuyoruz. Sahadaki problem teknik kapasite. Sahanin en teknik oyunculari Yeni Malatyaspor'dan Guilerme ve Perreira ise büyük takim degilsin demektir.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sakatlıkta şansızlıkla acıklanamaz ama sezon başı kampı verimsiz geçmiş belli

Edit : son mesajını okumamıştım zatrn vermişsin cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 29 Ekim 2018; 2:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Bu kadar sakatlıkta şansızlıkla acıklanamaz ama sezon başı kampı verimsiz geçmiş belli

Edit : son mesajını okumamıştım zatrn vermişsin cevabı
    Yahu bir de o kadar para harcayip Isvicre'de kamp yaptilar. Isin garibi bu adamlar sakatlanmadan önce de zaten formsuzdu. Fernando, Feghouli, Eren, Emre hicbir zaman form tutamadi ki. Bir tarafta Rodriguez ve Ndiaye her mac canavar gibi. Diger tarafta kebab yiyip nargile icmis gibi sahaya cikan adamlar... Standart da yok ki oyuncular arasinda...

Ben olsam kondisyoner ekibi bastan sona yenilerim. Zamaninda Fatih Terim Scott Piri gibi uzmanlarla calisiyordu. Adam savasa asker hazirlar gibi takim hazirliyordu. Simdi kim var, ne yapiyor bilmiyoruz.

• Takım tam kadro iken bile oyun planımızda çok sıkıntılar vardı. Ligin ilk haftaları gelen farklı galibiyetler biraz göz boyadı gibi geliyor bana. Eksik veya tam kadro, tam olarak ne oynadığımızı anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Takım tam kadro iken bile oyun planımızda çok sıkıntılar vardı. Ligin ilk haftaları gelen farklı galibiyetler biraz göz boyadı gibi geliyor bana. Eksik veya tam kadro, tam olarak ne oynadığımızı anlamış değilim.
    Evet vardi. Ama ligin basinda o sorunlar her takimda vardi. Simdi diger takimlar yavas yavas oturdu. Biz ise sakatliklar ve forvetteki belirsizlik yüzünden henüz sistem oturtamadik.

Hali saha maci bile yapsan, iyi futbol icin ayni kisilerin 3-5 mac beraber oynamasi lazim. Bizde (kaleci haric) bütün mevkiler sürekli rotasyon halinde. Hücum hatti belli degil, orta saha belli degil, stoperler belli degil. Sag ve sol bekler bile muamma su anda.

Isin pozitif tarafi, su anda yedek oyunculari en cok mac yapan takimiz. Herhangi bir takimdan 8 as oyuncuyu cikar. Iki pas üst üste yapamaz. Eger sakatlar iyilesirse ikinci devre bunu avantaja cevirebiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.