Şimdi Ara

Fatih terim talimat almıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belhandayı bilerek oynatmayıp,belhandayı oyuna sürerkende donk ve yasin gibi çöpleri çıkarmayıp oynayan feghoulıyı çıkartmakla yarışın devam etmesi için talimat aldığının belli oldugu bir durumdur.Belkide aldıgı talimatla 5 maçta alacağı parayı adam bir maçta cebe indirdi.Daha ligi takip edesim kalmadı.Kendi antrenörün bile senaryo çeviriyorsa daha lige bakmam ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • "Belkide aldıgı talimatla 5 maçta alacağı parayı adam bir maçta cebe indirdi."

İftiraya bak hele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Bizdeki en iyi oyuncu fegi çıkarması enteresan.

Gerçekten fegulinin iyi olduğunumu düşünüyorsun? Spikerin yanındaki yorumcuda feguli ve belhanda iyi topçu diyince bi gülümsedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

quote:

Gerçekten fegulinin iyi olduğunumu düşünüyorsun? Spikerin yanındaki yorumcuda feguli ve belhanda iyi topçu diyince bi gülümsedim :)

İyi olan kim size göre ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

quote:

Yasin varken feg çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Bence şuan kadroda Galatasaray kalitesinde futbolcu yok, ama hani o çilek diye gösterilen feguli ve belhanda daha bi göze batıyor diyerlerinin yanında çünkü adamlar çilek :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasin değil, donk çıkmalıydı. Bu japon kardeşten ilk maçta bir şey bekleyemeyiz tamam ama kır şu ön yargını kardeşim linnes'i al oyuna. En azından daha girişimci çocuk.

Kötü kadro yaparsan ortaya kötü oyun çıkar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Yasin değil, donk çıkmalıydı. Bu japon kardeşten ilk maçta bir şey bekleyemeyiz tamam ama kır şu ön yargını kardeşim linnes'i al oyuna. En azından daha girişimci çocuk.

Kötü kadro yaparsan ortaya kötü oyun çıkar.

Takmış sağ ayaklı adamı sol bek oynatmam diye. Sol bek için öncelik verileceğine orta sahaya verilseydi bu rezilliği çekmezdik. Nagatomo katkı verir vermez bilemem ama Linnes gibi formda bir adam varken önceliği oraya verip transfer yapmak saçmalık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.