Şimdi Ara

Fatih Terim, TFF'den 20 Milyon TL Tazminat Alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Futbol Federasyonu'nun ayrılık kararı almasının ardından Fatih Terim'in tazminatı 20 milyon TL'yi buldu. Terim, 3.5 yıldaki kazancı 70 milyon TL oldu.

ürkiye Futbol Federasyonu ile anlaşmaya vardıktan sonra görevini bırakan Fatih Terim'in maliyeti oldukça yüksek çıktı. 2013 yılında göreve gelen Terim ile 5+2 yıllık sözleşme yapılırken yıllık 3,5 milyon Euro alacağı belirlenmişti.

Sportif olarak bir başarıya imza atamayan Fatih Terim, görevde olduğu dönemde sık sık başka konularla medyanın gündemine oturdu.

YAKLAŞIK 5 MİLYON EURO TAZMİNAT

Görevden ayrılmasıyla alacağı tazminatın da fazla olması nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Fatih Terim'e, primler hariç 4 milyon 671 bin 472 euro (20 milyon TL) tazminat ödeneceği ortaya çıktı.

Terim'in görev yaptığı 3.5 yılda yine primler hariç aldığı net rakam, yaklaşık 70 milyon lirayı buldu.

"MUHASEBECİ Mİ KESİLDİNİZ BAŞIMA"

Milli Takım'da görev yaptığı dönemde maaşına yönelik eleştirilere cevap veren Fatih Terim, "Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma? Biz kimseye ne kadar aldığını soruyor muyuz? Hak edip etmediklerimizi ben hep tartışırım." demişti.

• Şu Terim'e uyuz olduğum kadar kimseye olmuyorum. İrite ediyor beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayla ne fabrikalar kurulurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohh. ye iç parayı ne güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ülkemde punduna getiren voliyi vuruyor hiç de acımıyor. Milletvekillerinin kıyak emekliliği, en son ölen vekillerin ailelerine yardım teklifi, alım garantili devlet ihaleleri hatta milli takım hocaları. Bu kadar gaddarlık olmaz.
  • benim bildiğim kovulunca alınmıyormu tazminat ? istifayla nasıl tazminat alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

benim bildiğim kovulunca alınmıyormu tazminat ? istifayla nasıl tazminat alıyor

KOvuldu deseler karizması çizilecek. Kovanlar korkmuş da olabilir. Benim de evimi mekanımı basar mı acaba diye. Korkudan yolları ayırdık demiş olabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten ben de anlamadım. İstifa eden adam nasıl tazminat alıyor?

• Haram zikkim olsun o paralar ona. Hem milli takımın içine et hemde deve yüküyle devletin parasını götür.

• şımarmıştı
  • Bu Parayı Federasyon başkanı versin.. gerçi o paranın yarısını cukkalaşmıştır zaten büyük ihtimalle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müstehak bu millete. Daha fazla tazminat alsın. Hatta suratımıza tükürsün biz yağmur yağıyo deriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 28 Temmuz 2017; 13:22:12 >
  • Hakkidir sonuna kadar

• Oh sac sac sac paralari. Bu paralari sacan yildirim demiroren. 70milyon nedir ya. Kac tane takim kurulur o paraya. Yildirim demiroren hic anlamiyor futboldan da paradan da. Turk futbolu iflas etti resmen. Yildirim demir oren acilen istifa etmeli

• Dayak yemesi gereken zevat birde üstüne para alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

benim bildiğim kovulunca alınmıyormu tazminat ? istifayla nasıl tazminat alıyor

Yandaş gazete haberi alacaklarını alacak adam bu ülkede kimler ne paralar alıyor uyuşturucudan ondan bundan adam sizden çalıp gemi alıyor millete terimin parası batıyor uyu ülkem uyu güzel ülkem benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.