Şimdi Ara

Fatih Terim Varsa Yokum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forum da dahil olmak üzere neredeyse her ortamda takımların teknik yapıları üzerine yorum yapmayı seven insanlar var. Ne de olsa futbolla çok işli dışlı olan bir ülkeyiz ve her takımın taraftarı da teknik direktör olmayı seviyor.

Bu sadece günümüzde değil, geçmişte de böyleydi elbette. Öylesine internette gezerken bir Yıldıray Baştürk haberine denk geldim ve yorumları beni gerçekten şoke etti. Sizlerle de paylaşmak isterim, haberin yorumlarına kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyor ve birkaçını aşağıya koyuyorum.

tr.beinsports.com
    "Terim varsa yokum !.." - tr.beinsports.com
    https://tr.beinsports.com/haber/terim-varsa-yokum

Fatih Terim Varsa YokumFatih Terim Varsa YokumFatih Terim Varsa Yokum

Yorumlarda basitçe hocanın 2008 milli takımına yaptığı kadro seçimlerini eleştirmişler. Semih kim, Topal kim, bunlarla gruplardan bile çıkamayız gibi yorumlar havada uçuşuyor. Turnuva sonucunda yaptıkları yorumlardan utanmışlar mıdır orasını bilmem tabi, muhtemelen gene hocayı eleştirecek bir şeyler bulmuşlardır.

Bu tip hadiseler güzel bir ders oluyor herkes için. Galatasaray bölümünde de halihazırda gelmiş geçmiş en iyi Türk hocaya "Vadesi doldu." "Çok başarısız." "Seçimleri yanlış." gibi yorumlar sürekli yapılıyor, sonuç 10 sezonda 8 şampiyonluk.

Ufak tefek istisnalar harici sonuç her sene aynı; herkes futbolu Terim'den daha iyi biliyor, ama şampiyon Terim oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 27 Eylül 2020; 16:52:27 >

• Galatasaray taraftarı kadar nankör taraftar yok. Fatih Terim 10 sene üst üste şampiyon yapsın 11.sezon 2.olsun hemen başlarlar konuşmaya. Sırf şu tipler yüzünden yorum okuyasım gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    +1905
  • okumadım konuyu

bay bay kendıne iyi bak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa kapıyı gösterelim
  • Okusaymışsınız konuyu da bir keşke, böyle rezil olmazdınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okan hoca yeni fatih terimdir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Rezil olmalık bir durum yok , hocayı istemeyen kimse onadır lafım. Okunacak birşey yok
  • Valla bizim millete okduğundan anlama oranı düşük derler halbuki

Yanlış.

Bizim millet okumuyor ki oranı düşük olsun. Başlığa bak, kitabın adına bak, gazetedeki maneşete bak; fikir sahibi ol yorum yap. Yazık kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 29 Eylül 2020; 11:50:6 >
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Dostum anlamamakta ısrar ediyosun anlatıyım bilale anlatır gibi.

Başlık için o yorumu yaptım ve öyle düşünenler için. Konuyu açan olduğun için seninle de bir problemim yok..

Bu arada fikir sahibi olmak için bilgi sahibi olmak gerekir. Ben bilgi sahibiyim. Çok şükür kafamdan memnunum. Okuduğunu anlamayanın sen olduğunu ve problemden dolayı kendi derdine yanman gerektiğini düşüyor , saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elamdanbinmahrum -- 29 Eylül 2020; 16:20:45 >
  • Terim iyi bir t.d. Ama onunda takintilari var.
    Egosu kibiri aklinin onune gecince zarar verme noktasina geliyor.
    Yeri gelince yoneticiyede giydiriyor.
    Sorun su. Sana maas veren kisiye sen giydirirsen. Dunyanin en iyi t.d ol kovulursun. Zaten sonuclar terse donunce yollar ayriliyor o veya bu sekilde.
    Terimi idare etmesi zor biri. Galatasaray baskanlarida sabirli insanlar. Yoksa Terim hicbir klupte barinamaz emin olun.

• Hadi hadi, başlığa bakıp yorum yapmıştın ben rezil olduğunu iletince de konuya baktın. Başlık için falan deyip kıvırma şimdi. Seviyorum ama senin gibi tipleri, kıvrık kıvrık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 29 Eylül 2020; 16:39:2 >
  • Adam kimseye durduk yere giydirmiyor ki. Listeyi vermiş bu adamları alın demiş ortada doğru düzgün transfer yok FT çıkıp şimdi konuşsa haklı değil mi sonuna kadar haklı. Yönetim kendi kendine tribe giriyor.

Ben Fatih Terim'in yerinde olsam Arda alındıktan sonra yönetimin yaptığı açıklama için çıkıp kameralar önünde yönetimi yerden yere vururdum ama adam bişey demedi. Yönetim resmen biz istemiyoruz ama teknik ekip ısrar etti almak zorunda kaldık oyuncu fos çıkarsa suç bizim değil dedi. Böyle yönetim olmaz. Böyle açıklama olmaz.

Ünal Aysal döneminde mesela Fatih Terim'in istediği adamlar yerine sırf piyasa yapmak için hava atmak için Sneijder alındı. Bunlar basit şeyler değil resmen adama ben seni yok sayıyorum senin isteklerin benim için önemli değil diyorsun.

• Arkadaşlar umarım yanlış yapmıyorumdur ancak, sadece Gs'ın lig ve avrupa maçlarını izleyen biri olarak bunu netten kolaylıkla nasıl yapabileceğim hakkında (dns,proxy siteler gibi) yapan yada bunu bilen arkadaşlardan ilgi ve bilgi rica ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.