Şimdi Ara

FATİH TERİM YÖNETİM'DEN RAHATSIZ [Herkes Erhan Telli`yi takip etsin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GS hakkında o kadar amatör yorumlar var ki. Yöneticileri tanımıyorsunuz hocayı tanımıyorsunuz burada satılık medyadan okuduklarınızla yorum yapıyorsunuz.
    Bu GS'a zarar veriyor. Gerçek GS'lı , hocayı yıllardır şahsen tanıyan, GS TV'nin yayın yönetmeni olacakken teklif götürülüp sonra yarıyolda bırakılan Erhan Telli'yi iyi dinleyin.

quote:

Galatasaray Tv meselesine ise hiç girmiyorum, çünkü dönen oyunları anlatsam bana yakışmaz...
    Ama şu kadarını bilin ki, bu kardeşiniz ne kimseyi beni işe alın diye aradı, ne de verdiği sözden döndü...

Misal, takım kondisyonerinin Kayseri'de dayak yeyip uçakta ağlaması;
    TFF yöneticisinin devre arasında GS soyunma odasına girip Muslera tarafından yakasından tutup çıkarılması
    Denizli'de Hasan Şaş'a yapılan operasyon....

Hiçbirinde yönetimin sesinin çıkmamasından, "BİRİLERİNE YARANMAYA ÇALIŞMALARINDAN", yalnız bırakılmaktan
    FATİH TERİM RAHATSIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 8 Eylül 2019; 1:26:16 >

• iyi istifa etsin o zaman yönetim. bu erhan telli denen işsiz gereksiz yangın vermekte bire bir. bir de birinci el bilgisi varmış gibi konuşuyor, işi gücü yalan
  • Şu yönetimden Galatasaraylı olup rahatsız olan varsa babam dahi olsa defolsun gitsin bir zahmet Galatasaray’dan.
    Ha haber yılan haber o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünal Aysal'a da baba baba diyordunuz medyanın gazıyla ama bilen biliyordu hocanın altını kazdığını.
    Ne oldu? Prandelliler Tudorlar Manciniler gelsin mi istiyorsunuz? Yönetim sussun hoca patlasın ceza alıp takımı uzaydan yönetsin mi istiyorsunuz?

Galatasarayın hakkını savunamayan gidecek. Mekanın sahibi Fatih Terim
  • quote:

Orijinalden alıntı: protonphilosophia

iyi istifa etsin o zaman yönetim. bu erhan telli denen işsiz gereksiz yangın vermekte bire bir. bir de birinci el bilgisi varmış gibi konuşuyor, işi gücü yalan
    Bu mesajı atmak için üye olan birisine göre daha inanılır birisi bence.
    Üyelik tarihi 7 Eylül 2019
    Sen kimin maşası ya da yan hesabısın onu de hele?

• quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Bu mesajı atmak için üye olan birisine göre daha inanılır birisi bence.
    Üyelik tarihi 7 Eylül 2019
    Sen kimin maşası ya da yan hesabısın onu de hele?

Alıntıları Göster
    beni özel olarak MUSTAFA CENGİZ ve AMERİGA BAŞGANI TRUMP görevlendirdi. dedi ki DH'de algı kas bu bizim için çok önemli.
  • quote:

beni özel olarak MUSTAFA CENGİZ ve AMERİGA BAŞGANI TRUMP görevlendirdi. dedi ki DH'de algı kas bu bizim için çok önemli.

Alıntıları Göster
    İşine gelmedi değil mi? Neyse bugün varsın yarın yoksun takıl kendi halinde,blok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iyi istifa etsin o zaman yönetim. bu erhan telli denen işsiz gereksiz yangın vermekte bire bir. bir de birinci el bilgisi varmış gibi konuşuyor, işi gücü yalan
    Erhan Telli adam gibi adamdır. Sen kimin maşasısın? Medyacı mısın necisin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.