Şimdi Ara

Fatih Terimin gelme ihtimali yüzde kaç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana %60 gelir gibi geliyor. Size göre gelir mi gelmez mi? Nasıl gözle bakıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Terimin gaz veremeyeceği adam dolu kadroda adamlar teknik taktikle oynuyor bu topa girmez bence.
  • 32.5

• ne gazı ya

adam drogbalı sneijderli dünya yıldızıylarıyla dolu kadroyu idare etti.

gaz ise verip oynatamayacağı kim var takımda hepsi standart yabancı oyuncu işte.

• Fatih hoca hiç bilmediğimiz topçuları getirdi çok başarılı oldu. Teknikten anlamayan futbolcuları uçurdu kral yaptı. Bence kesinlikle gelmesi lazım.

Adam tam kaos adamı. Gazı da veriyor. FT den başkası gelirse başarılı olamayız.

• %60 diyecektim sen demişsin.
  • Bosna Hersek federasyonunundan gelecek teklife bağlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Bosna Hersek Galatasaray'ın verdiği paranın 3 de 1 ini veremez.

Şuan gelmiyorsa bir nedeni Mayıs da seçim olması ve TFF ile aralarında bir olay olduğu için olası müdahalelerden korkulmasi

Bu ikisi olmasa cokdan gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • % 37,22
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Şu an Gelmiyorsa ve gelmeyecekse Bu kadro ile bir şey başaramayacağını bildiği içindir.

Terim teknik, taktik bilgisi kadar, otoritesi, motivasyonu, hırsı ve egosu da teknik direktörlük vasıfları arasında

Türk futbolcunun ilk 11 de kendine zar zor yr bulduğu bir takımda

Fatih Terim kime aslanım, koçum çekip, Allah Yardımcınınız olsun diye haykıracak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Terimin gaz veremeyeceği adam dolu kadroda adamlar teknik taktikle oynuyor bu topa girmez bence.

teknik ve taktik teknik direktörlüğün yüzde kaçı sence söyler misin?

Abdullah avcı çok iyi bir taktisyen mi sence ya da şenol güneş ya da morinho vs

bunların hepsinin farkı takımlarını çok iyi hazırlamalarından dolayı başarılılar.
    sen ne taktik çizersen çiz takım bunu sahaya yansıtamıyorsa hiçbirşey olmaz
    taktik dediğin şeyi herkes görüyor onemli olan onu takıma aşılamak
    ft de bunun en büyük orneği
  • %50... ya gelir ya da gelmez
  • Gelir gelmez orasını bilemem ancak şöyle bir gerçek var.

Dursun Özbek de istiyor kendisinin gelmesini. Ancak bir sonraki seçimlerde başkan olmak istiyor ve getiremez bence. Çünkü kulüpten fatihi isteyen kişi sayısı çok az. Özbek eğer ki başka birini getirirse bir sonraki seçimlerde başkanlık cepte.

Dursun için ya fatih Terim gelecek ya da gelecek dönemde başkanlık gibi bir ikilemde şu an
    Önemli edit: fatih terimin gelmesini istemeyen en önemli isimlerden birisi belki de en önemlisi CENK ERGÜN. Katiyen gelmesine karşı bir isim ve başkanın en çok görüştüğü kişi. Bu bilgiyi not alın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 18 Aralık 2017; 16:11:1 >
  • Dursun + sezon ortası+kendi kadrosu değilken neden gelsin ? Milli takımdan dolayı prestiji azalmışken neden kumar oynasın ?
  • Bu yönetimin Fatih Terim'i getirebileceğini düşünmüyorum. Ya gözden düşmüş yabancı bir hoca getirirler , ya da pek kariyeri olmayan genç bir Türk hoca getirirler. En kötüsü de Tudor ile bir süre daha devam ederler ama ben Tudor'un sezon sonunu görebileceğini düşünmüyorum.
  • Fatih Terim için söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır. Yok sezon ortası yönetimle anlaşamaz vs. gibi mevzuları dikkate almaz. Dursun Özbek te biliyor Fatih Terim den başka alternatifinin olmadığını istemeye istemeye getirecek mecbur yoksa o koltukta oturamayacağının farkında.
  • Fatih Terim'i hiç sevmem ama şöyle bir gerçek var. Fatih Terim gelecek diye tüm Galatasaray düşmanları tutuşmaya başladı. Demek ki doğru yoldayız.

Ha gelelim gerçekliğe Fatih Terim'in teknik taktik bilgisi olmayabilir tartışılır.

Ama Galatasaray'a şu ortamda Fatih Terim gibi lafı gediğine koyacak hakkını savunacak bir isim lazımdı.

Ve şayet gelirse şuan ki performansın üstüne %30-%40 çıkar bu takım gerek saha içi gerek saha dışı...

Rakiplerimiz sürekli provoke ederken gerek saha içinde gerek saha dışında şuan ki Galatasaray'da gerek takımın içinde gerek yönetim kadrosunda bir tane adam yoktu böyle o yüzden Fatih Terim tek çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Gelir gelmez orasını bilemem ancak şöyle bir gerçek var.

Dursun Özbek de istiyor kendisinin gelmesini. Ancak bir sonraki seçimlerde başkan olmak istiyor ve getiremez bence. Çünkü kulüpten fatihi isteyen kişi sayısı çok az. Özbek eğer ki başka birini getirirse bir sonraki seçimlerde başkanlık cepte.

Dursun için ya fatih Terim gelecek ya da gelecek dönemde başkanlık gibi bir ikilemde şu an
    Önemli edit: fatih terimin gelmesini istemeyen en önemli isimlerden birisi belki de en önemlisi CENK ERGÜN. Katiyen gelmesine karşı bir isim ve başkanın en çok görüştüğü kişi. Bu bilgiyi not alın....

Yanlis bilgi

Fatih terim kulupte agirlik olarak istenir ve sevilir

Istemeyen illaki vardir ama bu azinliktir

Hatta soyle soyleyeyim bu dursun ya da baskasi fatih terimi getirecegim diyen kisi baskanlik yarisinda cok buyuk adim atmis olur

• Erken seçim kararı alınana kadar hiç ihtimal vermiyordum. Ama erken seçime gidiyorsak, tek sebebi kendisidir. Ben kendisinin getirileceğini düşünüyorum artık.
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım bilgi bu. Evren göz de benzer bir röportaj verdi ntvspor a.
    Ama yok hâlâ eminim diyorsan birşey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 18 Aralık 2017; 19:30:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.