Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nefret ediyorum bu ülkeden. yaşamak için en ufak bir sebebi yok. teyzeye de allah yardım etsin elden birşey gelse keşke suriyeli çingenelere para dökeceğine şu devlet bu teyzeme, koskoca gazi amcaya yardım etse çok daha iyi olur ama işlerine gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na Twitter'dan mesaj attım. Bakalım sonuç ne olacak.

İyi yapmışsın dostum. Sonucunu merak ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Sakın ama sakın internet üzerinden yardım toplamaya kalkmayın.İnternet üzerinden yardım toplamak için valilikten ve bağzı yerlerden izin almak zorundasınız.İzin almadan toplanan yardımlar Tespit edildiğinde Hazine Bütçesine eklenir ve yardım toplayan kişiler hakkında hukuki işlem yapılır.Yardım toplamak istiyorsanız önce Valilikten ve STK lardan gerekli bilgileri alın

Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten ilk mesaja ekledim bunu. Yani para yatırmak için hesap numarası vermiyoruz, vermeyelim. Şimdilik yardım etmek isteyenler yolu eğer oraya düşerse çorap alsınlar. Biz ilgili resmi yada sivil toplum kuruluşlarına başvurularımızı yapıcağız. Neticesi inşaallah iyi olur.
  • Allah yardım etsin böyle içimden geldiğince bu tarz insanlara yardım ediyorum..

nelere para harcıyoruz cafeye gittiğimizde 5 tllik kola iççeğimize bir çay içelim bu tarz insanlara yardım etsek ne olur sanki. yada ne bilim cafelere gidip 2 3 içeçeğe 30 40 tl hesap ödüceğimize birazdaha hep birlikte duyarlı olsak
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

https://www.facebook.com/video.php?v=988820464479754&set=vb.929783653716769&type=2&theater

boyle olmasin bizim fatihte odabasinda bi kadin duruyorn 2 oglu akli dengesi Bozuk Gunlugu 300 lira

Hiç değilse vergiler boşa gitmiyormuş. Bak türk vatandaşıda yararlanıyormuş suriyeli avantajlarından.
  • Beyler upp

• Up

• Konuyu yeni görenler de okusun diye yazıyorum.

Bi de gelişmeler ilk mesajda devamlı güncellenirse iyi olur. Istanbul dışındakiler şu an için bir şey yapamıyor çünkü.

• Bu önemli ve anlamlı konu için UP UP UP

• güncel tutalım
  • Mesajım bulunsun , il dışından yardım yapma olanağımız oluşursa yardım etmek isterim her ne kadar çalışmıyor olsamda
  • Up

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaypey

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Asosyal insanlarin asosyal yardimlasmalari

Seni ciddiye alan yok, sosyal paylaşımda ego yapan kişilik.Aciz varlık.

Bir insani yoksulda olsa izni olmak sizin desifre etme hakkin yok yardima muhtac ise yoksul kisiyi sivil toplum kuruluslarina yahut belediyelere dilekce yardim talebinde bulunursun . belediye gerekeni yapar

sahsi olarak yardim yapilabilir ancak gidipte milyonlarca kisinin dolastigi twitter donanim haber vs gibi sitelerde kisiligini hak ilhali edemezsin. Kadinin basina bir sey geldigi taktirde ne yapacaksin kaldiki ulkede genc yasli demeksizin dolandirildigi bir ulkede o kadini dolandiracak bir suru kisi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

quote:

quote:

Bir insani yoksulda olsa izni olmak sizin desifre etme hakkin yok yardima muhtac ise yoksul kisiyi sivil toplum kuruluslarina yahut belediyelere dilekce yardim talebinde bulunursun . belediye gerekeni yapar

sahsi olarak yardim yapilabilir ancak gidipte milyonlarca kisinin dolastigi twitter donanim haber vs gibi sitelerde kisiligini hak ilhali edemezsin. Kadinin basina bir sey geldigi taktirde ne yapacaksin kaldiki ulkede genc yasli demeksizin dolandirildigi bir ulkede o kadini dolandiracak bir suru kisi var.

Önceki mesajını neden editledin ?

• Up

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu konuda Adolf Mogolo nickli arkadaşa özel mesajla konuyu açıkladım, burda da yazmakta sakınca görmüyorum:
    Duyarlılık göstererek bizi uyarmak isteyen arkadaşımızın dedikleri hernekadar doğru olsa da 3-4 arkadaş yanına giderek biz teyzeyle konuştuk. İnternet ortamında bir çok arkadaşımız var. Size yardım etmek istiyoruz. İzin verirmisiniz dedik. Teyze de tamam dedi. Ayrıca daha önceki mesajlarımdan birinde konu hem yanlış anlaşılır hem de suç olur düşüncesiyle hesap numarası vermekten vazgeçtiğimizi ve Deniz Feneri, İHH, Belediye, Kaymakamlık gibi resmi yada sivil toplum kuruluşlarıyla bağlantıya geçip yardımların bu kanallardan yapılması için elimizden ne gelirse yapacağız diye belirttim. Ama arkadaş konuya tam vakıf olmadan yazmış olmak için yazdı galiba. Bu duyarlı arkadaşımız duyarlılığını keşke yukarıda yazdıklarını yazmadan evvel bize sormak şeklinde gösterseydi daha iyi olurdu. Ama yine de kendisine teşekkür ederiz. Hiç olmazsa konuyu yukarı taşıdı. Bu da bir şeydir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.