Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, sakin olun. Önce araştırın derim. Devletin zaten şu an geçerli "Dul ve Yetim Aylığı" adında bir sosyal yardım maaşı uygulaması var. Boşanmış; dul ve çocuk sahibi kadınlar bu uygulamadan faydalanabiliyor. Doğru biliyorsam eğer şu an 1.200 liradır Dul ve Yetim Aylığı maaşı.

Not: Ayrıca devletten beklemeyin sosyal yardım işlerini. Milyonlarca insan vardır yardım için gönüllü bağış yapacak. Devlet, elini piyasada bulundurduğu için işsizlik yüksek zaten. Serbest piyasa bölgelerini incelersiniz görürsünüz zaten; oralarda işsiz sayısı çok azdır ve fakir dedikleri kesim bile TR'nin orta sınıfıyla denk bir refahı vardır. Vergiler beyler, vergiler. Vergiler az olursa veya hiç olmazsa, devlet denetimi de olmazsa -ki bu koşullarda serbest piyasa sisteminden söz ediyoruz demektir- refah artacaktır. İşsizlik azalacaktır. Piyasa dinamikleşecektir. Hatırlatırım beyler; Türkiye tam bir vergi cennetidir. Devlet denetimi seviyesinden de bilmem söz etmeme gerek var mı.

Not 2: Son anda birşey daha hatırladım: Türkiye'de yaygın şöyle birşey varmış: Çiftler resmi olarak boşanıyor, fakat aynı çatı altında yaşamaya devam ediyorlar; böylece eve 1.200 lira civarlarında fazladan para girmiş oluyor.

• Allah kolaylık versin teyzeye. Ben dışarda 10-15 dk kalsam hareket ettiğim halde üşüyorum. Ama o kadın sabit bu soğukta saatlerce bekleyip üç kuruş kazanmaya çalışıyor. İstanbul'daki vatandaşlarımız umarım duyarlı davranırlar. Ben Ankara'da yaşıyorum ama yapılması gereken bir şey varsa seve seve yardımcı olurum.
  • Hz.Simyacı kullanıcısına yanıt
    +1

Gidip yardım edemiyorum. En azından uplayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu yukarıda tutalım ps gta apple konularından iyidir
  • UP UP.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakırköy/İncirli'de oturuyorum. Denk geldiğinde uğrayacağım.

• Her gece Zeyrinburnu'nda calisiyoruz. Gunesli'ye falan ya malzeme almaya ya yemek almaya gidip geliyorum o arada yemek falan gotururum ama saat 11 den once oraya gecmem imkansiz gibi. Yazdim aklima. Daha erken bir saatte gececek olursam 5 dk yolu uzatir ugrarim.

• Fatma teyze burada bir sembol, maalesef ülkemizde bir çok fatma teyze var. Bunlara devletin el uzatması lazım. O kadar sosyal sorumluluk diyorlar da pek bir faydasını göremedim. Param olsa yardım etmek isterim.

• aklıma suriyeliler geliyor, tabi onlar da can ama bizim insanımız bence daha kıymetli olmalı...

bir bakıyorum adam daha kendi dilini konuşamıyor ama savaş esnasında kadının kucağına vermiş bebeği!!! yürü git hangi tarafın görüşündeysen onun saflarına katıl gardaş!!!

bunlara 3 kuruş vermiyorum...
  • Up son durum nedir

• .

• arkadaşlar son durum nedir bizi bilgilendirin.gidip gördünüz mü teyzeyi varsa bir iki fotoğraf.daha sonra toplu bir yardım yapabiliriz.
  • Eminönü perpa hattında ötöbüste yanıma otüran yaşlı bayan telefonda oğluna arabyalan beni al diyor oglu bahane söyleyerek annesini alamayacagıni soyluyor annesiylen konustugumda ogluna ev aldigini evlendirdigini arabayida kendi aldigini ama elindeki yukleri almaya gelmedigini sitemkar sekilde anlatti bu bayan Kasimpaşada bahariye caddesinde trafikte selpak satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Eminönü perpa hattında ötöbüste yanıma otüran yaşlı bayan telefonda oğluna arabyalan beni al diyor oglu bahane söyleyerek annesini alamayacagıni soyluyor annesiylen konustugumda ogluna ev aldigini evlendirdigini arabayida kendi aldigini ama elindeki yukleri almaya gelmedigini sitemkar sekilde anlatti bu bayan Kasimpaşada bahariye caddesinde trafikte selpak satıyor

Tam olarak nerde o caddede. Kasimpasada oturuyorum okuldan donerkende o caddeyi kullanıyorum rastlamadım hiç.

• BEYLER KONUYU HER UPLAYAN 1 TL VERSEYDİ TEYZENİN 3 AYLIK KİRASI ÇIKMIŞTI.
    KARDEŞ BENDE 20 TL ÇIKAR.
    TEYZEYE ULAŞTIRACAĞINA DAİR SANA GÜVENİYORUM.

HADİN BEYLER İNTERNETTEN ONU BUNU ALMAYI BİLİYORSUNUZ.

HERKES 1 TL GONDERSE YETER. DAMLAYA DAMLAYA BU İŞLER.

edit: paypalın falan varsa iyi olur kardeş. eft p.tesiye kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScttsV -- 21 Kasım 2014; 21:23:04 >
  • Up

• Arkadaşlar teyzeyi gittik gördük. Abilerim sağolsun gerekli bilgileri aldılar ve bir miktar yardımda bulunduk. Hayrullah abi sağolsun gerekli yerlere başvuracak, kendisi detaylı açıklamayı yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mises

Beyler, sakin olun. Önce araştırın derim. Devletin zaten şu an geçerli "Dul ve Yetim Aylığı" adında bir sosyal yardım maaşı uygulaması var. Boşanmış; dul ve çocuk sahibi kadınlar bu uygulamadan faydalanabiliyor. Doğru biliyorsam eğer şu an 1.200 liradır Dul ve Yetim Aylığı maaşı.

Not: Ayrıca devletten beklemeyin sosyal yardım işlerini. Milyonlarca insan vardır yardım için gönüllü bağış yapacak. Devlet, elini piyasada bulundurduğu için işsizlik yüksek zaten. Serbest piyasa bölgelerini incelersiniz görürsünüz zaten; oralarda işsiz sayısı çok azdır ve fakir dedikleri kesim bile TR'nin orta sınıfıyla denk bir refahı vardır. Vergiler beyler, vergiler. Vergiler az olursa veya hiç olmazsa, devlet denetimi de olmazsa -ki bu koşullarda serbest piyasa sisteminden söz ediyoruz demektir- refah artacaktır. İşsizlik azalacaktır. Piyasa dinamikleşecektir. Hatırlatırım beyler; Türkiye tam bir vergi cennetidir. Devlet denetimi seviyesinden de bilmem söz etmeme gerek var mı.

Not 2: Son anda birşey daha hatırladım: Türkiye'de yaygın şöyle birşey varmış: Çiftler resmi olarak boşanıyor, fakat aynı çatı altında yaşamaya devam ediyorlar; böylece eve 1.200 lira civarlarında fazladan para girmiş oluyor.

Kafayimi yeddin sen 1200 tl verirlermi hic universte mezununa vermiyorlar o parayi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.