Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatma teyze saat 8 de geliyormuş siz de gelmek istiyorsanız 8 e kadar bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer düşündüğüm teyze ise 1-2 sene önce Ticaret lisesinin önünde görmüştüm, o zaman da sabunluk satıyordu(duşta kullanılan kese) O zaman içime dert olduydu 1-2 tane almadım diye.

En kısa zamanda bende gidip bir göreyim bakalım.
  • keşke bende istanbulda olsamda yardıma gelsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Fatma teyze saat 8 de geliyormuş siz de gelmek istiyorsanız 8 e kadar bekleriz.

Siz kaçta buluşcaksınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

keşke bende istanbulda olsamda yardıma gelsem

Dua edin hocam. Gelmişsiniz gibi kabul olur inşaallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neksus

quote:

Orijinalden alıntı: Cimi hendriks

Bence teyze neksusun annesi para kazanmak için böyle bi plan yapmışlar.

Evet o benim annem. (İki tane annem oldu)

Helal olsun. ADAMSIN, böyle boş boğazlara dersini verdiğin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: neksus

quote:

Orijinalden alıntı: Cimi hendriks

Bence teyze neksusun annesi para kazanmak için böyle bi plan yapmışlar.

Evet o benim annem. (İki tane annem oldu)

Helal olsun. ADAMSIN, böyle boş boğazlara dersini verdiğin için.

Aslında hiç sevmem böyle ağız dalaşlarını. Ve de gerçekten annem bu duruma düşseydi ne yapardım düşüncesinden yola çıkarak bu konuyu açtım.

• 18:30 gibi buluşuruz diye düşünüyorum.

• Ne insanlar ne şartlarda geçinen destek arkadaşlar....
  • Güncel kalsın.. Kutahyadayim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları Fatma teyzelere milletvekilleri yardım etsin demiş. O kadar çok Fatma teyzenin durumunda olan insan var ki bu ülkede, tüm milletvekillerinin maaşlarını toplasan anca %1'ini doyurur.
  • Maalesef böyle çok insan var..
    Kendileride birgün yaşlanmayacaklarını ,elden ayakta düşmeyeceklerini sanan çocukları böyle insanları bakıma muhtaç halde çıkıp gidiyor...

Böyle bir teyze kadıköy'dede var..mendil satar..Çoğu zaman gelip alırmısınız diye sormaz bile..her gördüğümde cebimdeki bozuk paralar çok ise hepsini veririm..Bozuk yoksa muhakkak 5-10 tl verir bir mendil alırım kendisinden..
    Birgün çay içtiğimiz yerin yanında geçiyordu.Beni görünce selam verdi masamıza davet ettik.Saolsun kırmadı oturdu bir çayımızı içti..Çok istemesede biraz bizim zorumuz ile hayat hikayesini anlattı..
    69 yaşında..3 tane çocuğu varmış.Kocası yatalak olmuş..Çocukları bakmamış hepsi çekip gitmiş.Bu kadıncağızda mendil satarak evini geçindirmeye çalışıyor...Çok acı hayat hikayesi var..

Çayını içti kalkı..Bizede ondan aldığımız mendiller ile gözyaşlarımızı silmek kaldı....

• Konu güncel tutulsun. UP
  • Şimdi burdan hükümete giydirmeye gerek yok.Aslında yazacağım çok şey var da şimdi konu uçabilir her partinin canı cehenneme hele o milletvekilleri.Neyse fakirlik bize özgü bişey değil merak etmeyin dünyanın çoğu ülkesinde fakir evsiz insanlar var.Şu da bir gerçek ki sosyal adalet ve sosyal devlet anlayışı sosyal bilgiler veya demokrasi dersinin yazılı konuları olmaktan ileri gidemiyor güzel ülkemde.Teyzeye yardım etmeyi isterdim de uzaktayım başka şehirdeyim ancak konunun yukarıda kalmasını sağlayabilirim.İnternetten her türlü desteği vermeye hazırım.
  • Konu yukarda kalsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Maalesef böyle çok insan var..
    Kendileride birgün yaşlanmayacaklarını ,elden ayakta düşmeyeceklerini sanan çocukları böyle insanları bakıma muhtaç halde çıkıp gidiyor...

Böyle bir teyze kadıköy'dede var..mendil satar..Çoğu zaman gelip alırmısınız diye sormaz bile..her gördüğümde cebimdeki bozuk paralar çok ise hepsini veririm..Bozuk yoksa muhakkak 5-10 tl verir bir mendil alırım kendisinden..
    Birgün çay içtiğimiz yerin yanında geçiyordu.Beni görünce selam verdi masamıza davet ettik.Saolsun kırmadı oturdu bir çayımızı içti..Çok istemesede biraz bizim zorumuz ile hayat hikayesini anlattı..
    69 yaşında..3 tane çocuğu varmış.Kocası yatalak olmuş..Çocukları bakmamış hepsi çekip gitmiş.Bu kadıncağızda mendil satarak evini geçindirmeye çalışıyor...Çok acı hayat hikayesi var..

Çayını içti kalkı..Bizede ondan aldığımız mendiller ile gözyaşlarımızı silmek kaldı....

İnşaallah burdan bu teyzemize bu annemize de yardımlar çıkar umuduyla...

• up , senide duyarlılığından dolayı tebrik ederim
  • sçsb arkadaşımızın da dediği gibi ben de bir fotoğraf bekliyorum giden arkadaşlardan.Hiç olmadı Fatma teyzeyi bizlerden de haberdar edin.Zorluklar paylaşılarak aşılır.Duyarlı davranan maddi olmasa da manevi destek veren herkesi tebrik ediyorum.İnsanlığın ölmediğinin birer kanıtı bu konudaki herkes.
  • esra erol gibi insanların atlık 500 000 lira kazandıgı bir ülkede yaşıyoruz ne diyelimki

• Konu upp

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.