Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulkemiz cok refah, milletimiz o kadar zengin ki biz aksaraylar yapip Suriyelileri besleyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ak saray yapıyor dostum.. vatandaşla fakirle fukarayla ilgilenecek vakitleri ve paraları yok malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Ben aksam isten cikip direk bakirkoye gecicem
    Calistigim yer maltepede
    Hem derdini dinleyip hemde elimden geldiğince yardimda bulunmak icin
    Guvenirmisiniz guvenemezmisiniz bilmem ama
    Eger yardim etmek isteyen olursa ben hesap numarami veriyorum
    Su an icin kimseden boyle bir sey gelmedi
    Bu fikri sunup sunmamakta cok tereddüt ettim
    Umarim yanlis anlasilmam
    Aksam benimle birlikte bakirkoye gecmek isteyen olursa bulusabiliriz
    En para iban no:TR09 0011 1000 0000 0041 2296 14
    Yucel çoban
    Son olarak bu adrese en yakin metrobüs mu kadikoyden mi yoksa marmaraylami gidebilirim?
    Yardim etmek isteyen sadece bugün gondersin aksam atm den cekip teyzeye ulastircam
    Bu arada hayrullah hocam bu aksam beraber gidelim @neksus

Hocam yaptığınız şey çok güzel bi şey ama kanunen yasak maalesef. İnternet gibi ortamlardan devletten izin almadan yardım toplamak, hesap adresi vermek yasak. Cezası var. Sizinki iyi niyetten eminim ama böyle art niyetli, yardımları suistimal eden çakallar yüzünden devlet böyle bi önlem almak zorunda kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Ben aksam isten cikip direk bakirkoye gecicem
    Calistigim yer maltepede
    Hem derdini dinleyip hemde elimden geldiğince yardimda bulunmak icin
    Guvenirmisiniz guvenemezmisiniz bilmem ama
    Eger yardim etmek isteyen olursa ben hesap numarami veriyorum
    Su an icin kimseden boyle bir sey gelmedi
    Bu fikri sunup sunmamakta cok tereddüt ettim
    Umarim yanlis anlasilmam
    Aksam benimle birlikte bakirkoye gecmek isteyen olursa bulusabiliriz
    En para iban no:TR09 0011 1000 0000 0041 2296 14
    Yucel çoban
    Son olarak bu adrese en yakin metrobüs mu kadikoyden mi yoksa marmaraylami gidebilirim?
    Yardim etmek isteyen sadece bugün gondersin aksam atm den cekip teyzeye ulastircam
    Bu arada hayrullah hocam bu aksam beraber gidelim @neksus

Hocam yaptığınız şey çok güzel bi şey ama kanunen yasak maalesef. İnternet gibi ortamlardan devletten izin almadan yardım toplamak, hesap adresi vermek yasak. Cezası var. Sizinki iyi niyetten eminim ama böyle art niyetli, yardımları suistimal eden çakallar yüzünden devlet böyle bi önlem almak zorunda kaldı.

Bunu biliyorum hocam ama artik bir hareket goremeyince vicdanen ne olursa olsun dedim
    İhtimal vermiyorum boyle birsey olacagina ama
    Sayet olursa da saglik olsun
    Ben bana duseni yapayimda

• Bi arkadaş bi metin hazırlasın düzgün şekilde, konuyu 1335 kişi görüntülemiş. Bi copy paste yapmaya üşenmeyen 500 kişi çıksak elbet duyarlar sesimizi bişeyler ayarlayalım lütfen. Bide şunu düşündüm biz böyle bi mail atsak topluca teyzeye izinsiz seyyar satıcı muamelesi yapıp bi ceza falan verirlermi. @neksus
  • up
  • Güncel Belki elimden gelmez bişey ama
    Bir kaç kişi toplanıp para yiyecek alıp evine bırakabilir o yokken ama sorun nasıl giricen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 21 Kasım 2014; 13:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehindTheMask

Bi arkadaş bi metin hazırlasın düzgün şekilde, konuyu 1335 kişi görüntülemiş. Bi copy paste yapmaya üşenmeyen 500 kişi çıksak elbet duyarlar sesimizi bişeyler ayarlayalım lütfen. Bide şunu düşündüm biz böyle bi mail atsak topluca teyzeye izinsiz seyyar satıcı muamelesi yapıp bi ceza falan verirlermi. @neksus

Evet dediğin benim de aklıma geldi. Teyzeye zarar vermeden en iyi yardım nasıl yapılacaksa araştırarak inceleyerek adım atmamız lazım. Uyarınız için teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba. Yücel hocamla konuştuk bugün gelmeyi düşünenler ile Fatma teyzenin yanına gidene kadar beyin fırtınası yapacağız. Sizlerde değerli fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
  • neksus N kullanıcısına yanıt
    http://www.ibb.gov.tr/sites/zabita/Site/Pages/SeyyarSaticilarlaMucadele.aspx
    bu linkte var galiba biraz bilgi. huzur bozan falan diyo ama.
  • İyi günler tebrik ederim hala 'insan' lar varmış yardım toplayamayız belki ama forumda hatırı geçen adı sanı bilinen isimlere atıp gönderebiliriz (kimse yanlış anlamasın 5-10 lira kimseye dokunmaz 10 lira hergün sigaraya para veriyoruz . bu şekilde daha çok ilgi görür diye söyledim malum forumun hastalıklarından biri csb yazıp konu değiştirmek.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehindTheMask

http://www.ibb.gov.tr/sites/zabita/Site/Pages/SeyyarSaticilarlaMucadele.aspx
    bu linkte var galiba biraz bilgi. huzur bozan falan diyo ama.

Bu teyzemizin huzur bozan veya birine zarar veren bir insan olduğunu hiç sanmıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • devlet görmez bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Arkadaşlar merhaba. Yücel hocamla konuştuk bugün gelmeyi düşünenler ile Fatma teyzenin yanına gidene kadar beyin fırtınası yapacağız. Sizlerde değerli fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Saat kaçta ? İşten erken çıkabilirsem bende gelmek isterim.

• Duyarlı insanlarsınız Allah razı olsun. Bende müsait bir anımda verdiğin ibana ufak bişey göndermeye çalışacağım connaught dostum.

Birde giden arkadaşlar bizden bahsetsin. Ufaktan birşeyler topladık desin ve fotoğraf çeksin isterim yanlış anlaşılmazsa.
  • Forumda böyle bi konu açılması çok güzel.Başka şehirdeyim ama bende bugün birine yardım etmeye karar verdim.İyi insanlar iyi ki varsınız! 😢

• quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

Duyarlı insanlarsınız Allah razı olsun. Bende müsait bir anımda verdiğin ibana ufak bişey göndermeye çalışacağım connaught dostum.

Birde giden arkadaşlar bizden bahsetsin. Ufaktan birşeyler topladık desin ve fotoğraf çeksin isterim yanlış anlaşılmazsa.

Tabiki bu yardımlarda onlarca insanın emeği olduğunu özellikle belirticem. Ama resim konusunda tek başıma şimdilik bir şey diyemeyeceğim gelen arkadaşlara sorarız ona göre davranırız. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Bence teyze neksusun annesi para kazanmak için böyle bi plan yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cimi hendriks -- 21 Kasım 2014; 14:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimi hendriks

Bence teyze neksusun annesi para kazanmak için böyle bi plan yapmışlar.

Evet o benim annem. (İki tane annem oldu)
  • Cimi hendriks kullanıcısına yanıt
    Cevabı çok güzel almışsın. Yazacak birşey bulamıyorum. Bol bol soda iç.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.