Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftasonu gidebilirsem muhakkak uğrayacağım teyzenin yanına. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

Konunun adı, bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat. Olarak değişsin

Senimi kırıcam dostum. Başlığı senin tavsiyen doğrultusunda editliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neksus -- 21 Kasım 2014; 10:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Aklımda bir fikir var
    istanbul dan 2-3 kişi forumdan birlessinler bizde burada kendi aramızda para toplayailim o arkadaşlara toplayalım o arkadaslardan bu paralarla kadindan çorap alsın kadın bu yaşta dilenmeyip ekmeğini alın teri ile kazandığına göre para toplayip versek gururu kirirlir bunun içün topladığımız paralarla kadindan çorap almalıyız
    kadının anlamamasi içinde ıstanbul kalabalık yer parayı veririsiniz birine ve takip edersiniz durumu anlatıp kadından çorap almasını solersiniz kadında böylece anlamaz

Bu fikir güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Bu haftasonu gidebilirsem muhakkak uğrayacağım teyzenin yanına. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Farklı bir ilde olduğum için, özelden bi hesap numarası verirsen bizimde bi miktar yardımımız olsun isterim.
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda kalsın. İzmir'deyim. Aynı şehirde olsam gidip çorap alarak yardım etmeye çalışırdım kendisine. Allah yardımcısı olsun, konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Umarım yardım eden birileri çıkar forumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teyzeyi hatırladım bende hep gorur derdim niye oturuyor diye ama corap sattigini görmemistim. Filiz sokakta a101 yaninda oturan teyze değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sefto

Teyzeyi hatırladım bende hep gorur derdim niye oturuyor diye ama corap sattigini görmemistim. Filiz sokakta a101 yaninda oturan teyze değil mi

Evet tam da dediğiniz kişi. Çorapları görememiş olabilirsiniz zaten belki 6-7 çift çorap ya var ya yok. Ya üzüntüm ordan o kadar insan geçiyor ama çorap alan yok gibi sanki.
  • Yukarı. Beyaz masa veya bakırköy belediyesi benzer yerler için bi arkadaş mail hazırlasın topluca gönderelim. Gitmesi mümkün olan bi arkadaşa para toplayıpda gönderelim. Ama belediye vesaire şeyler ilgilenebilir böyle bi durum için. Teyzenin sesini duyurmak bize düşer düzgünce bi metin hazırlayıp gönderelim. Dilenci değil sonuçta çorap satan bi teyze bi şekilde gıda veya maddi yardım için yardımcı olabiliriz.
  • Farklı şehirde olduğum için şuan sadece up

Hesap numarası açılırsa (bir kampanya yapılırsa) destekleyeceğim konu favorilerimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweojkl

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Bu haftasonu gidebilirsem muhakkak uğrayacağım teyzenin yanına. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Farklı bir ilde olduğum için, özelden bi hesap numarası verirsen bizimde bi miktar yardımımız olsun isterim.

Merhaba,

Henüz gideceğim net olmadığı, kesinleştirdiğim takdirde sizinle paylaşmak isterim.
  • Hz.Simyacı kullanıcısına yanıt
    kucaklıyorlar ya işte bu yüzden bu durumda değilmiyiz?
  • Yararlı konu güncel

• Up

• Up Konu yukarda tutulsun arkadaşlar
  • Bimere yazi yazdim umarim bununda bir faydasi olur

• Dediğin yeri anladım sanırım. A101 marketin yanında oturan bir teyze 1 ay olmadı gördüğümü hatırlıyorum ancak ben kendisinin dinlendiğini sanıp geçip gitmiştim. Yazıklar olsun bana ki teyze neyin var diye sormaktan bile aciz davranmışım. Etrafta o kadar yardıma muhtaç insan var ama görmeden geçilip gidiliyorlar. Şu an kahrolmuş durumdayım sen bu konuyu açmasan farkına varamayacaktım bile. Öncelikle seni tebrik ediyorum. Helal olsun.

Yardım etmek isteyen bazı arkadaşlar iyi niyetle davranıyorsunuz ancak size bir örnek vermek isterim:
    3 ya da 4 yıl önce İncirli metrobüs köprüsünde banyo lifi satan yaşlı bir amca vardı. Kendisini okula gittiğim çoğu gün orada görürdüm hep gözleri yaşlı şekilde otururdu. Okuldan döndüğüm bir gün kendisine yardım etmek geldi içimden tıpkı sizin gibi. Elimi cebime attım baktım 5 lira var. Yaklaştım yanına amca çok bir para değil ama bir çorba içersin, karşılıksız alırsan çok mutlu olurum dedim. Demez olaydım. Kolumdan çekti alnımdan öptü, yüzümü öptü, ağlamaktan nefes alamaz hale geldi koskoca adam. Yoldan geçen bir bayanda sağolsun yardım etti sakinleştirebildik amcayı ama kendisi kabul etmedi çantama 3 tane lif koydu hiçbirşey söylemedi öylece ağlamaklı oturdu. İyi niyetle birşeyler yapmaya çalıştım belki doğru belki yanlış ancak hem adamın gururuna dokundum hem de 15 lira kazanacağı üründen 5 lira kazanmasına sebep oldum. Bu olay hep içimde ukte olarak kalmıştır. Sizlere demek istediğim yardım etmek istiyorsanız kendinizce uygun gördüğünüz miktarı teyzeme verip bir çift çorap almanız. Benim için bu çorapların değeri bu diyebilirsiniz. Sokakta mendil satanlara öyle yapıyorum ben artık bir mendil alıyorum cebimde ne kadar bozukluk varsa veriyorum. Çok karışık oldu yazım kusura bakmayın iyi niyetli arkadaşları bu konuda uyarmak istedim. Hepinize çok teşekkür ederim.

• Teyzenin ikamet ettiği yeri öğrenebilirseniz o ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına dilekçeyle bildirebilirsiniz.
    bimer den de detaylı şekilde anlatırsanız ilgili birime yönlendirme yaparlar
  • yukarıda kalsın....
  • Bakırköy'e gidersem azda olsa katkıda bulunacağım. İphone 6 değilde 5 alıp geri kalan parayla böyle insanlara yardım etsek saçma salak teknoloijk aletlerden daha mutlu olmaz mıyız ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.