Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuya o soysuzları (AKP-tayyip ve yandaşları özetle ve şunu söyliyim bunlardan ne kadar nefret ediyorsam bir o kadar diğer partilerden de nefret ederim) "körü körüne" destekleyen ******* evlatları da davet etmek istiyorum da konu bozulmasın diye kendimi zor tutuyorum.

Bence çorap almayın bilmiyorum yani sadece çorapların parasını verin ama almayın, mesela ben mendil satan bir çocuğa para verirken trafikte mendili almıyorum, sende kalsın gibisinden diyorum. Yazık çünkü.. gerçi öbür türlü de onun gururu incinir.
  • Kardeşim, sen ve senin gibi duyarlı insanlardan Allah razı olsun. Keşke İstanbulda olsaydım, benim de yardımım dokunsaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaşım 17 bana kadıköyden oraya nasıl geleceğimi anlatırsan bizzat harçlığımdan yardım yapmak istiyorum ve teyzemle muhabbet etmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Allah yardimciniz olsun. Yolunuz acik olsun

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke istanbulda olabilseydim, elimden gelen sadece bi up

• Güncel

• bu anlattığınız teyze gibi her gün soğukta bir şeyler satmaaya çalışan insanlar ve çocuklar var insanın içi yanıyor lanet olsun elimizden büyük bir şeyde gelmiyor devlet yardıma muhtaç arap almasın demiyorum alıyorsa bir zahmet kendi insanınada yetişsin ne gerek var o saraya... Vs vs siyaset yaptım kusura bakmayın.
  • Etkinlik organize edebilirseniz gelirim seve seve

• Konunun adı, bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat. Olarak değişsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zLucas

Hocam yaşım 17 bana kadıköyden oraya nasıl geleceğimi anlatırsan bizzat harçlığımdan yardım yapmak istiyorum ve teyzemle muhabbet etmek istiyorum

Ne zaman gececeksin bakirkoye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 21 Kasım 2014; 9:27:37 >
  • Aslında 10 kişi bir arkadaş a 20 lira havale yapsa. O 200 lira biraz nefes aldırır ona. Daha sonra başka bir 10 kişi.... olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisinden çorap almadan Fatma teyzeye vermek için Filiz sokaktan geçebilecek samimi birisine 10TL EFT çekmek isterim. Farklı bir ilde olduğum için elimden ancak bu geliyor. Ancak lütfen samimi olan birisi benimle iletişime geçsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sku -- 21 Kasım 2014; 9:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanium

quote:

Orijinalden alıntı: neksus

quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Aklımda bir fikir var
    istanbul dan 2-3 kişi forumdan birlessinler bizde burada kendi aramızda para toplayailim o arkadaşlara toplayalım o arkadaslardan bu paralarla kadindan çorap alsın kadın bu yaşta dilenmeyip ekmeğini alın teri ile kazandığına göre para toplayip versek gururu kirirlir bunun içün topladığımız paralarla kadindan çorap almalıyız
    kadının anlamamasi içinde ıstanbul kalabalık yer parayı veririsiniz birine ve takip edersiniz durumu anlatıp kadından çorap almasını solersiniz kadında böylece anlamaz

Ben de her daim desteklemeye hazırım.

abi sen ilk mesajı güncel tut. bakırköy civarından 3-5 hayırsever toplanıp bi hesap numarası verin, ilk ben havale yapacağım. herkes sembolik rakamlar havale etse bile bir günde o teyzenin bir aylık masrafının çıkacağını düşünüyorum. en azından bir yardım kuruluşunun haberi olana kadar teyzenin elinden biz tutalım.

Konu sahibi olarak benim yapmam yanlış anlaşılır ama böyle bir şey organize edilirse ben de seve seve katılırım

• Dostum bende Bakırköy'de oturuyorum. Yeri tarif edebilir misin ? Müsait olduğum bir vakit uğrayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_

Dostum bende Bakırköy'de oturuyorum. Yeri tarif edebilir misin ? Müsait olduğum bir vakit uğrayacağım.

Şöyle söyleyeyim Meydana yakın bir yer burası Meydanın iki sokak ötesi.Bakırköy-Taksim sarı dolmuşların biraz aşağısındaki sokak, yalnız sokağın öbür başına kadar yürümek gerek. Bir de bu teyzemiz gündüzleri hastanede çocuğuna baktığı için gelemiyor. Akşam 7-8 gibi geliyor zannedersem. İsteyen arkadaşlar da olursa akşamları saat 8 gibi meydanda buluşup ben bizzat sizi teyzenin bulunduğu yere götürebilirim. (Adres tarifini ve son cümleyi ana mesaja ekliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neksus -- 21 Kasım 2014; 9:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neksus

quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_

Dostum bende Bakırköy'de oturuyorum. Yeri tarif edebilir misin ? Müsait olduğum bir vakit uğrayacağım.

Şöyle söyleyeyim Meydana yakın bir yer burası Meydanın iki sokak ötesi.Bakırköy-Taksim sarı dolmuşların biraz aşağısındaki sokak, yalnız sokağın öbür başına kadar yürümek gerek. Bir de bu teyzemiz gündüzleri hastanede çocuğuna baktığı için gelemiyor. Akşam 7-8 gibi geliyor zannedersem. İsteyen arkadaşlar da olursa akşamları saat 8 gibi meydanda buluşup ben bizzat sizi teyzenin bulunduğu yere götürebilirim. (Son cümleyi ana mesaja ekliyorum)

Teşekkür tarif için.Bir kaç arkadaşım ile birlikte uğrayıp biraz olsun katkı olsun teyzemize.

• quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Meydana her gidişimde kullandığım yol ama teyzeyi hiç görmedim. Sokağın başında mı yoksa meydana doğru olan kısımda mı duruyor kendisi ?

Sokağın meydana yakın olan değil de diğer başında bir marketler zincirinin şubelerinden birinin önünde duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.