Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Pm

• Çapa hastanesinin önündeki duraklarda göğsünde gazi madalyasiyla 1 liraya dikiş iğnesi satan 90 yaşındaki amca.

Mecidiyeköy de mendil satan yaşli teyzeler.. İnsanın ici daralıyor elinden birsey gelmiyor diye :(

• .

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Çapa hastanesinin önündeki duraklarda göğsünde gazi madalyasiyla 1 liraya dikiş iğnesi satan 90 yaşındaki amca.

Mecidiyeköy de mendil satan yaşli teyzeler.. İnsanın ici daralıyor elinden birsey gelmiyor diye :(

o insanlara yardım etmeyen devletin, yönetimin ve yöneticilerin..

bir tas suya muhtaç olarak ölürler umarım, ama hemen ölemesinler.
  • güncel.
  • Yukarı

• Napsak hesap açıp para mı toplasak

• Kimleer ne acılar çekiyor kimileri o acıları bile hissetmiyor. Güzel bi konu. Bulunduğum yerde bi bayan çorap satıyor patik dediğimizden oda para kabul etmiyoe illa çorap verecek ve sem belirle fiyatını diyor. Dilenen utansın

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Napsak hesap açıp para mı toplasak

Aynen aklima geldi
    Bir yardim basligi gibi birsey olustursak her hafta bir ihtiyac sahibine versek ne guzel olur
    Bu teyzeye cok uzuldum
    Ulasmam lazim

• Duyarlılığın için teşekkürler arkadaşım. Konunun üstte kalması için ben de elimden geldiği kadar yorum ile katkıda bulunacağım. İnşallah birileri sesimizi duyar.
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 21 Kasım 2014; 0:07:32 >
  • .

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Napsak hesap açıp para mı toplasak

Aynen aklima geldi
    Bir yardim basligi gibi birsey olustursak her hafta bir ihtiyac sahibine versek ne guzel olur
    Bu teyzeye cok uzuldum
    Ulasmam lazim

Konuyu açan kişi ben olduğum için yanlış anlaşılma durumu olabileceğinden dolayı benim yapmam uygun düşmez ama buradan bu yardım işini organize edecek bir kaç arkadaş olsa ben de elimden geldiğince maddi manevi katkıda bulunurum.
  • Benim elimden bişey gelmez.Allah yardımcısı olsun.
  • Eli ayağı tutup genç insanlar dileniyorlar sokakta utanmadan.Teyzeye helal olsun gerçekten ve sizin bu duyarlılığınız, davranışınız gerçekten beni etkiledi böyle insanlar hala varmış demek ki helal olsun size hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 21 Kasım 2014; 0:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antibi0tic

Eli ayağı tutup genç insanlar dileniyorlar sokakta utanmadan.Teyzeye helal olsun gerçekten ve sizin bu duyarlılığınız, davranışınız gerçekten beni etkiledi böyle insanlar hala varmış demek ki helal olsun size hocam.

Hocam teyzenin hali insanın yüreğini öyle bir dağlıyor ki ama ondan da kötüsü hiç bir şey yapamamak, teyzenin bu sorununa kalıcı çözüm bulamamak insanı kahrediyor.
  • Filiz sokakta isim vardi zaten gördüğüm iyi oldu gerçi benim de pek param yok ama bi iki çorap alabilirim en fazla...
    Sağolasin dostum...

• quote:

Orijinalden alıntı: neksus

quote:

Orijinalden alıntı: Antibi0tic

Eli ayağı tutup genç insanlar dileniyorlar sokakta utanmadan.Teyzeye helal olsun gerçekten ve sizin bu duyarlılığınız, davranışınız gerçekten beni etkiledi böyle insanlar hala varmış demek ki helal olsun size hocam.

Hocam teyzenin hali insanın yüreğini öyle bir dağlıyor ki ama ondan da kötüsü hiç bir şey yapamamak, teyzenin bu sorununa kalıcı çözüm bulamamak insanı kahrediyor.

Katılıyorum hocam.Yapmak isteyip'de yapamadığım o kadar çok şey var ki bazen elden bir şey gelmiyor hayat acımasız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.