Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul da yaşamıyorum ama fikirlerinize ve katkı da bulunmaya açığım.Destek olabilirim.
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakkoba

İstanbul da yaşamıyorum ama fikirlerinize ve katkı da bulunmaya açığım.Destek olabilirim.

İyi olur gerçekten. Her türlü fikir paylaşımına açığız.
  • up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz önce gene yürüyüşüm esnasında Fatma teyzenin yanından geçtim. İçim acıdı resmen. Bu soğuk havada teyzem elinde bir çorap gelen geçene bakıyor acaba bu çorabı alan olur mu diye. Gerçekten onun bu haline üzülmemek elde değil. Konuyu yukarda tutalım da belki konuyu görenlerden yardım etmek isteyenler çıkabilir.
  • Up.

• Uplayalım

• Dışarıdan gelenlere para vermektense ülkemizin güzel insanına harcamak daha mantıklı ama nerde o zihniyet ?
  • Daha once duymustum bir internet sitesinde para toplaniyordu, bunun gibi seyler icindi sanirim . Oradan yardim alabilirsiniz

• ben bu ülkeden o kadar nefret ediyorum ki artık yeter madende şehit olan işçinin babasını ayakkabısını gördük yazıklar olsun ya. ah ah elimizden bir şey gelmiyor.
  • Güncel

• ancak suriyelilere yardım edelim zaten sözde din kardeşlerimiz ya...
  • Up

• Up

• uplayalım
  • up
  • upollon

• konuyla alakalı olarak ordaki bi kaç arkadaş teyit alırsa, teyzenin sattığı tüm çorapları ben alabilirim.
    birileri ilgilensin
  • O kadar Suriyeliyi ülkeye alıp şov yapacağına keşke önce kendi insanımıza yardım etseydi...

• Up istanbulda olan arkadaslar el atarsa cokiyi olur keske bizimde yapabilecegimiz bisey olsa ancak konuyu guncel tutmak kaliyor bize

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.