Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel , umarım bir gün karşılaşırım ama o taraflara gitmediğim için pek sanmıyorum
  • Su an uzakta bi yerdeyim yardim kampanyasi olursa elimden geldigunce vs yardim ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

Filiz sokakta isim vardi zaten gördüğüm iyi oldu gerçi benim de pek param yok ama bi iki çorap alabilirim en fazla...
    Sağolasin dostum...

Sen sağol dostum.
  • Belediye nin sosyal medya hesaplarına Tweet atalım ayrıca belediyenin beyaz masa vs gibi yerlerini toplu şekilde ararsak çabuk çözüm buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıHanedanı -- 21 Kasım 2014; 0:46:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Belediye nin sosyal medya hesaplarına Tweet atalım ayrıca belediyenin beyaz masa vs gibi yerlerini toplu şekilde ararsak çabuk çözüm buluruz.

Olabilir dostum güzel düşünce. Teşekkürler.
  • Sizin gibi duyarlı insanlar halen aramızda varmış demekki bunları görmek sevindiriyor beni. Teyzeyle aramızda 750 km. var, yukarıda kalmasına çabalamaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

Allah kimseyi 1 liraya muhtaç duruma düşürmesin, çok zor çok..
  • Aklımda bir fikir var
    istanbul dan 2-3 kişi forumdan birlessinler bizde burada kendi aramızda para toplayailim o arkadaşlara toplayalım o arkadaslardan bu paralarla kadindan çorap alsın kadın bu yaşta dilenmeyip ekmeğini alın teri ile kazandığına göre para toplayip versek gururu kirirlir bunun içün topladığımız paralarla kadindan çorap almalıyız
    kadının anlamamasi içinde ıstanbul kalabalık yer parayı veririsiniz birine ve takip edersiniz durumu anlatıp kadından çorap almasını solersiniz kadında böylece anlamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Sizin gibi duyarlı insanlar halen aramızda varmış demekki bunları görmek sevindiriyor beni. Teyzeyle aramızda 750 km. var, yukarıda kalmasına çabalamaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

Allah kimseyi 1 liraya muhtaç duruma düşürmesin, çok zor çok..

Duanız yeter hocam sağolun.
  • güncelleştirmeden başka yapacak bir şeyim yok o değil adana da her gördüğüm garibana 3 5 bir şey verecem desem her yer suriyelilerle doldu her gördüğümde içim burkuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Aklımda bir fikir var
    istanbul dan 2-3 kişi forumdan birlessinler bizde burada kendi aramızda para toplayailim o arkadaşlara toplayalım o arkadaslardan bu paralarla kadindan çorap alsın kadın bu yaşta dilenmeyip ekmeğini alın teri ile kazandığına göre para toplayip versek gururu kirirlir bunun içün topladığımız paralarla kadindan çorap almalıyız
    kadının anlamamasi içinde ıstanbul kalabalık yer parayı veririsiniz birine ve takip edersiniz durumu anlatıp kadından çorap almasını solersiniz kadında böylece anlamaz

Ben de her daim desteklemeye hazırım.
  • İlginize çok teşekkür ediyorum. Bunun dini boyutuda çok önemli gerçekten doğru bir karakterde olan kişiliğe sahipsiniz kutluyorum böyle bir davranış için sizi.

Ayrıca Lütfen güncelleyelim.

• Bakırköye yolum hiç yolum düşmüyor ama aklımda. Muhakkak görürüm teyzeyi.

• Duyarlı olanlara teşekkürler dileğiyle tekrar görüşmek umuduyla herkese şimdilik iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neksus

quote:

Aklımda bir fikir var

Ben de her daim desteklemeye hazırım.

abi sen ilk mesajı güncel tut. bakırköy civarından 3-5 hayırsever toplanıp bi hesap numarası verin, ilk ben havale yapacağım. herkes sembolik rakamlar havale etse bile bir günde o teyzenin bir aylık masrafının çıkacağını düşünüyorum. en azından bir yardım kuruluşunun haberi olana kadar teyzenin elinden biz tutalım.

• Meydana her gidişimde kullandığım yol ama teyzeyi hiç görmedim. Sokağın başında mı yoksa meydana doğru olan kısımda mı duruyor kendisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Çapa hastanesinin önündeki duraklarda göğsünde gazi madalyasiyla 1 liraya dikiş iğnesi satan 90 yaşındaki amca.

Mecidiyeköy de mendil satan yaşli teyzeler.. İnsanın ici daralıyor elinden birsey gelmiyor diye :(

4 yıl boyunca okula giderken capa nin önündeki amcayi izledim. Adam balon yara bandi islak mendil gibi şeyler satiyodu her gördüğümde içim acıyodu ama elden birsey gelmiyor..

• Devletimiz varolsun.
    Bizim elimizden birşey gelmez, dua"dan başka.

Ben 2015 mercoya binmiyorum. Milyon milyon dolarlık saray yaptırmıyorum.
    Ne kadar anlatsam boş.. birazdan uyarı alırım bikaç ergenin şikayetiyle..
    Devlet ana; şehit ailesini bile önemsemezken ben bu teyzeye nasıl yardımcı olacağım?
    Yüce rabbim tüm ihtiyaç sahiplerine yardım etsin.
  • quote:

Aklımda bir fikir var

mantıklı, desteklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

konuyla alakalı olarak ordaki bi kaç arkadaş teyit alırsa, teyzenin sattığı tüm çorapları ben alabilirim.
    birileri ilgilensin

senin gibi iyi adamları gördükçe gözlerim yaşarıyor vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanZebra -- 21 Kasım 2014; 2:38:18 >
  • Ah be 800-900 km uzaktayım keşke yardım edebilsem elimden konuyu güncellemek geliyor...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.