Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarida dursun.

• çok ters kalıyor bana anadolu yakasının uç kısımlarında yaşıyorum ama telefonuma not aldım ilk fırsatta gitmeye çalışıcam.bitmiyor ki böyle insanlar hangi birine yardım edeceksin.insanın içi burkuluyor ama dünya adaletsiz bir yer.malesef herkes kendi adaletini oluşturmak zorunda kalıyor
  • Yukarıda kalsın.Ben de başka şehirdeyim ama eğer diğer arkadaşların dediği gibi yardım amaçlı bir hesap açılırsa yardım etmek isterim.Konuyu açan arkadaşa da ayrıca teşekkürler duyarlılığı için.Allah bütün dert sahiplerini dermana kavuştursun inşallah.

• Bir sokakta dilenen bir lira için önünü kesen namussuzlara bak bir de canına kurban olduğum teyzeme bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Bimere yazi yazdim umarim bununda bir faydasi olur

Allah razı olsun Yücel hocam. Teyzeme bir nebze katkı olması umuduyla...
  • Bende dayanamam boyle trajedik olaylara orda olsam alirdim bir ikitane cirap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakırköy'de oturuyorum ama öğrenciyim yoksa yardım ederdim. uplayalım bari
  • Mutlaka belediyeyle iletişime geçmek şart arkadaşlar. Mail hazırlansın atalım, bizim yapacağımız yardımlar sınırlı olur.

Toplu bir mail hazırlanmadan bireysel atmak isteyenler; mail@bakirkoy.bel.tr

https://tr-tr.facebook.com/pages/Bakırköy-Belediyesi-HABERLER/208791942505175
    https://twitter.com/bkrbld

• neksus N kullanıcısına yanıt
    Ev kirasını öğrenebilir misin ? Ev sahibini de görmek şartıyla kirayı üstlenebilirim.

• Ben aksam isten cikip direk bakirkoye gecicem
    Calistigim yer maltepede
    Hem derdini dinleyip hemde elimden geldiğince yardimda bulunmak icin
    Guvenirmisiniz guvenemezmisiniz bilmem ama
    Eger yardim etmek isteyen olursa ben hesap numarami veriyorum
    Su an icin kimseden boyle bir sey gelmedi
    Bu fikri sunup sunmamakta cok tereddüt ettim
    Umarim yanlis anlasilmam
    Aksam benimle birlikte bakirkoye gecmek isteyen olursa bulusabiliriz
    Son olarak bu adrese en yakin metrobüs mu kadikoyden mi yoksa marmaraylami gidebilirim?
    Yardim etmek isteyen sadece bugün gondersin aksam atm den cekip teyzeye ulastircam
    Bu arada hayrullah hocam bu aksam beraber gidelim @neksus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 21 Kasım 2014; 23:57:24 >
  • Merhabalar. Kaç gibi gelmeyi düşünüyorsunuz ? Eğer vakit uyarsa sizi metrobüsten alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Merhabalar. Kaç gibi gelmeyi düşünüyorsunuz ? Eğer vakit uyarsa sizi metrobüsten alabilirim.

Aksam 17.30 gibi isten cikicam
    Telefon numaranizi pm den gonderin isterseniz

• ben istanbul'da oturuyorum, hem kendim yardım etmek hemde uzakta oturan arkadaşlar için hesap numarası verip teyzeye yardımınızı aktarmak ve vesile olmak isterdim. ama izinsiz para toplamak kanunen suç değil mi? sonradan bir sorun olmasın? Ayrıca konuyu açan arkadaşı duyarlılığından ötürü tebrik ederim
  • Arkadaşlar ben 18.45-19.15 gibi Bakırköy meydanında olucam. Gelen arkadaşlarla orda buluşabiliriz. connaught hocam marmaray lada gelebilirsiniz metrobüsle de gelebilirsiniz. Metrobüsle geldiğinizde incirlide inersiniz. Marmaray ile geldiğinizde kazlıçeşme son durakta inersiniz. Ama her ikisinde de gene meydana gelebilmek için minibüse binmeniz lazım.
    @connaught

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neksus -- 21 Kasım 2014; 13:07:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

Ev kirasını öğrenebilir misin ? Ev sahibini de görmek şartıyla kirayı üstlenebilirim.

Bir kaç arkadaş teyzenin yanına gideceğiz. Netleştirelim size döneriz.
  • Uplayalım
  • Up.

• Metrobüsle gelirseniz eğer yürümek sıkıntı olmaz diyorsanız yürüyerek geçebiliriz. Yaklaşık 20-25 dakikalık bir mesafe. Siz hangisiyle gelirseniz gelin ben yardımcı olurum size.

Arkadaşlar bugün için başka gelmeyi düşünen varsa pm den ulaşabilir.
  • Yenimahalle tarafindada bir teyze var ben kendimi bildim bileni pecete satiyor, birde bakirkoy tren istasyonunda bir adam vardi a benden bi selpak alin derdi. Lise zamanimda azmi aldim o adamdan okula gidip gelirken ama treneler kalktigindan beri goremiyorum o adami

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.