Şimdi Ara

Fatma teyze...(Bakırköy yakınında olup bir insana yardım etmek isteyenler için fırsat) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
13
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam filiz sokaga yakin oturuyorum. O teyzeyi daha bugun gordum, hemen hemen her gun goruyorum. A101 marketin yaninda oturuyor yere satiyor, daha bugun gecerken icim cok gitmisti, simdi bu konuyu goruyorum. Yardim etmek isterim elimden geldigince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece gece içim bir hoş oldu. böyle insanlar çok, oğlu tedavi görüyormuş. yazık vallahi gece kötü oldum. allah bilir oğlunun ne sorunları varda böyle oldu.

konu up.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdilik o bölgeden geçenler çorap alarak teyzeye yardım etsinler. Konu hem yanlış anlaşılır hem de suç olur düşüncesiyle hesap numarası vermekten vazgeçtik. Ama Deniz Feneri, İHH, Belediye, Kaymakamlık gibi resmi yada sivil toplum kuruluşlarıyla bağlantıya geçip yardımların bu kanallardan yapılması için elimizden ne gelirse yapacağız. Maddi yada manevi desteği geçenler, konuyu güncel tutan, hiç bir şey yapamıyorsa dua edenlerden Allah razı olsun. Gelişmeler oldukça bilgilendiricem. (Bu mesajı ilk sayfaya güncelledim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neksus -- 22 Kasım 2014; 1:00:09 >
  • Keske Ist de otursaydım bırazda olsa bır yardımım dokunurdu :/ Konu Guncel
  • Up

• up...
  • Duyarlılığınız için teşekkürler. Yukarlarda kalsın. Maalesef hayat herkese adil davranmıyor. En azından bizim ülke için bu geçerli.
  • istanbulda değilim teyzenin durumuna üzüldüm.

güncel...
  • güncel
  • Guncel

• Hayrına UP
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke yardım etme imkanım olsaydı.böyle insanlar gördüğüm zaman benimde içim gidiyor
  • Up

• biri fatma teyzeye iş versin. yardımlar 3 gün sürer sonra ne olacak fatma teyze çorap satmaya devam edecek. o yüzden hayatın kıymetini anlayalım arkadaşlar.
  • Para yardımı gibi bir şey başlatılırsa haberdar edin
  • Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na Twitter'dan mesaj attım. Bakalım sonuç ne olacak.
  • Sakın ama sakın internet üzerinden yardım toplamaya kalkmayın.İnternet üzerinden yardım toplamak için valilikten ve bağzı yerlerden izin almak zorundasınız.İzin almadan toplanan yardımlar Tespit edildiğinde Hazine Bütçesine eklenir ve yardım toplayan kişiler hakkında hukuki işlem yapılır.Yardım toplamak istiyorsanız önce Valilikten ve STK lardan gerekli bilgileri alın
  • İstanbul'da değilim fakat konunun yukarda kalması için uplıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.