Şimdi Ara

Faturalı hat iptali!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar faturalı vodafone hattımı iptal ettirmek istiyorum bunu yalnızca vodafone cep merkezlerinde mi yapabiliyorum yoksa 542 i arayıp ordan iptal ettirme şansım varmı?

• Up
  • İptal sadece cep merkezlerinden yapılır ama faturasıza müşteri hizmetlerinden geçebilirsiniz.
  • Bende iptal ettirdim 55 lira harac aldi kapatmak icin vodafone dikkat et !
  • Faturasıza geçsem onuda hiç kullanmasam kendi kendine kapansa olur yani dimi?
  • Numaranı başka hatta taşı.Avea veya turkcele nin kontörlü hattına taşı.Sonra hiç kontör yükleme zaten otomatik 9 ay sonra hat kapanır.Normalde hat kapatmak için bütün operatörler biraz uğraştırıyor.Onun için en güzeli kontörlü bi operatöre hattını taşı sonra kır sim kartını gitsin :)
  • Tamamdır hallettim gibi birşey bugün 542 i aradım ve faturasıza geçmek istediğimi belirttim. Ve son faturalarımı ödeyip, faturasız vodafone hattımı kullanmayı düşünmüyorum. Sanırım avea dan yeni hat alacağım 500 dk 2000 sms sıırsız internet 30 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Tamamdır hallettim gibi birşey bugün 542 i aradım ve faturasıza geçmek istediğimi belirttim. Ve son faturalarımı ödeyip, faturasız vodafone hattımı kullanmayı düşünmüyorum. Sanırım avea dan yeni hat alacağım 500 dk 2000 sms sıırsız internet 30 tl

kardesim direk vodafone faturali hattini avea faturali hatta tasisaydin daha kolay degilmiydi ;) bende vodafonluydum bu hafta basi hattimi avea 500 tarifesine tasidim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portios

quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Tamamdır hallettim gibi birşey bugün 542 i aradım ve faturasıza geçmek istediğimi belirttim. Ve son faturalarımı ödeyip, faturasız vodafone hattımı kullanmayı düşünmüyorum. Sanırım avea dan yeni hat alacağım 500 dk 2000 sms sıırsız internet 30 tl

kardesim direk vodafone faturali hattini avea faturali hatta tasisaydin daha kolay degilmiydi ;) bende vodafonluydum bu hafta basi hattimi avea 500 tarifesine tasidim.

Kardeş hat babamın üstüneydi bende bb bold 9900 almak istiyordum . Ama yaşım tuttuğu halde babamın imzası gerekiyormuş uzun iş olduğu için kendi adıma at almak daha mantıklı

• Hat devri nasıl oluyor arkadaşlar? Kullandığım hat teyzemin adına olduğu için istediğim tarifeye geçemiyorum hep sorun oluyor, uzak şehirlerdeyiz. En iyisi hattı kapattırması mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.