Şimdi Ara

FATURALI TARİFE VE OPERATÖR YARDIMI.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kontör yükleme işinden epey bi sıkıldım.

Rahat rahat her yöne konuşabileceğim bir faturalı hatta geçmeyi planlıyorum. ayda 50 lira yüklüyorum ama yetmiyor. Faturalı hatta geçmek akıllıca olurmu?

Bütün operatörlerden hattım mevcut. Hangisi en ucuza, her yöne rahatca beni konusturup, ayda maksimumda 1000 her yöne sms attırıyorsa oraya gecmeyi düşünüyorum.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Su anda 50 TL yukleyip yetmeyen tarifen hangisi? Ve hangi operatordesin?
  • turkcell super tarife var 50 lira su gibi eriyor

vodafone cep 1 var 50 lira yetmiyor

• 55 TL cep avantaj her yöne

Vodafone + Sabit Hatlar Limitsiz... Turkcell + Avea + Yurtdışı 500 Dakika... 9 TL karşılığı Vodafone içi 5000 + Her yöne 500 SMS alabilirsin.

Numaranı taşırsan ilk 3 ayda ayda 200 Dakika her yöne dakika daha verilecek. Yani ilk 3 ay 500 Dakika yerine 700 Dakika heryöne görüşme imkanın olacak.

500 her yöne yetmez dersen 75 TL olan var. ilk 3 ay her yöne 1200 Dakika. Sonra 1000 dakika. Vodafone içi ve sabit hatlarada tamamen ücretsiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerxx -- 5 Haziran 2010; 2:31:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerxx

55 TL cep avantaj her yöne

Vodafone + Sabit Hatlar Limitsiz... Turkcell + Avea + Yurtdışı 500 Dakika... 9 TL karşılığı Vodafone içi 5000 + Her yöne 500 SMS alabilirsin.

Numaranı taşırsan ilk 3 ayda ayda 200 Dakika her yöne dakika daha verilecek. Yani ilk 3 ay 500 Dakika yerine 700 Dakika heryöne görüşme imkanın olacak.

500 her yöne yetmez dersen 75 TL olan var. ilk 3 ay her yöne 1200 Dakika. Sonra 100 dakika. Vodafone içi ve sabit hatlarada tamamen ücretsiz...

En hesaplısı bumu diyosun yani ?
  • Aylık ne kadar ödeyebilirsin. Sen onu de hele. Sunayım tarifeleri. Ama sadece Vodafone için. Diğerlerini bilmiyorum :):)
  • valla benim için avea hariç her iki opt de olabilir

aylık 50 lira olsa süper olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o Zaman önerim 55 TL olan

40 TL kamu var ama onda her yöne 1200 dakika ilk 6 ay. Sonra 600 Dakika oluyor.
  • faturalı hat almak için üzerime kayıtlı fatura hariç neler götürebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tusdata

faturalı hat almak için üzerime kayıtlı fatura hariç neler götürebilirim?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/faturaliHat_Almak_istiyorum

Bireysel Faturalı hat almak için kimlik alternatifleri nelerdir?

Nüfus Cüzdanı

Sürücü belgesi

Pasaport belgesi ( Pasaport alternatifleri: Uçak mürettebatı belgesi, Demiryolu personeli kimlik belgesi,
    Gemici adamı cüzdanı, Nato kimlik belgesi)

Silahlı Kuvvetler kartı (Emekli olanlar için de geçerlidir)

Evlilik Cüzdanı

Vekâletname ve vekilin kimliği (Eğer vekil tayin edilmiş ise noter tasdikli)

Avukat kimlik belgesi

Sarı Basın Kartı

KKTC kimliği

Öğretmen Kimliği

Hakim /Savcı kimliği

Yabancı Misyon Personeli Kimlik Kartı(Bu kimlik Türkiye’deki Yabancı misyon temsilcilerine verilmektedir)

Bireysel Faturalı hat almak için sabit evrak alternatifleri nelerdir?

1. Referans hat (adınıza kayıtlı, en az 6 ay önce aktif olmuş hattınız varsa

2. FATURA Son iki aydan birine ait, abonenin kendi/anne/baba/eşinin isim ve adres bilgisi bulunan; elektrik, su, kablolu tv, doğalgaz, sabit telefon, ADSL, diğer operatör faturası, Tellcom Fatura, TT Net Fatura, Turkcell faturası, Digitürk faturası, Koç.net faturası,D-smart Faturası (anne-baba-eşinin adına fatura alındığında bu kişiye ait kimlik de alınmalıdır )

3.KREDİ KARTI EKSTRESİ (Son iki aydan birine ait, abonenin kendi/anne/baba/eşinin isim ve adres bilgilerinin yer aldığı tüm banka ve finans kuruluşlarının VISA ya da MASTERCARD kredi kartı veya taksit card ekstresi, Üzerinde İletişim Danışmanı’nın kaşesi bulunmak kaydıyla son iki aydan birine ait, isim ve adres bilgilerinin yer aldığı; TİM ve Turkcell Mağazalarında İletişim Danışmanı yardımıyla internetten müşterinin print ettiği veya telefon bankacılığından faks ile talep edilen KK Extreleri. İnternetten çıktısı alınmış Kredi Kartı Extreleri üzerinde ilgili bankaya ait bir şubeden aslı gibidir kaşesi vurulması gerekmektedir. (anne-baba-eşinin adına fatura alındığında bu kişiye ait kimlik de alınmalıdır)

4.BANKADAN VERİLEN BELGE: Son iki aydan birine ait olmak koşuluyla bankalardan alınmış belgelerin sabit fatura alternatifi olarak kullanılabilmesi için evrakların üzerinde mutlaka, abone isim, Soyisim, açık adresi ve bankanın aslı gibidir kaşesi olması gerekmektedir. Örnek Belgeler: Mail ortamında gönderilmiş olan ya da internet bankacılığı sisteminden çıktısı alınan banka tarafından aslı gibidir kaşesi olan belgeler, Bankada otomatik ödeme talimatı olan faturalar için banka tarafından gönderilen ve banka tarafından aslı gibidir kaşesi olmak koşuluyla Fatura Ödemeleri İşlem Bildirim Listesi (Anne/baba/eş adına alınan faturalar ile birlikte bu kişilerin nüfus cüzdanı örneklerinin de alınması gerekmektedir.)

5.ABONMAN SÖZLEŞMELERİ Son iki aydan birine ait, abonenin kendi/anne/baba/eşinin isim ve adres bilgilerinin yer aldığı; elektrik, su, doğalgaz , kablolu tv abonman sözleşmesi; sadece üyelik için yeni başvurmuş ve henüz faturası çıkmamış olan abonelerden alınır. (Sabit Telefon abonman sözleşmesi çıkartılmıştır) (Anne/baba/eş adına alınan faturalar ile birlikte bu kişilerin nüfus cüzdanı örneklerinin de alınması gerekmektedir.)

6.DIRECT Şirketler personeli için şirkette görev yaptığına dair şirket antetli, kaşeli yazı veya kurum kimlik kartı.

7.Araç Ruhsatı, Motosiklet Ruhsatı (kimlik ve ikametgah bilgilerinin bulunduğu sayfalar)

8.KURUM ÖDENDİ MAKBUZU Son iki aydan birine ait, abonenin kendi/anne/baba/eşinin isim, adres ve tesisat bilgilerinin yer aldığı fatura ya da faturanın ilgili kurumun veznesinden ödendiğini belirten kurum ödendi makbuzu (Bankaya yapılan ödemelerde banka dekontunun kabul edilebilmesi için evrakların üzerinde mutlaka, abone isim, Soyisim, açık adresi ve bankanın aslı gibidir kaşesi olması gerekmektedir) Anne-baba-eşinin adına fatura alındığında bu kişiye ait kimlik de alınmalıdır.

9.Kurum Kimlik belgesi (Silahlı Kuvvetler mensupları kurum kimlik kartı veya belgesi; kamu kurum ve kuruluşları mensupları kurum kimlik kartı veya belgesi; serbest çalışanlar için serbest meslekte bağlı olduğu oda, birlik, baro vb. yerlerden alınan kimlik veya yazılı belge; Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur personeli ise kurum kimlik fotokopisi; TSK Emeklilik Kartı... )

10.KEFALETNAME: (Kefaletname sadece yabancı müşteriler için alınır, Türk vatandaşları için mutlaka yukarıdaki belgelerden birisi gerekmektedir )T.C. vatandaşı olan bir kefilden (veya çalıştığı şirket kefil olabilir) noter tasdikli 1.200,00 YTL. meblağlı kefaletname (kefaletname ile birlikte kefil olan şahsın kimlik ve sabit fatura fotokopileri alınacaktır.) veya Banka teminat mektubu (Hangi konuyla ilgili olduğunun belirtildiği, süresiz ve 1.200,00 YTL. meblağlı)

tüm operatörlerde bu listedekine benzer evraklar istenir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tusdata

faturalı hat almak için üzerime kayıtlı fatura hariç neler götürebilirim?

Kimlik veya Ehliyet götürmeniz gerek.

Sabit evrak yerine . Elektrik -Su - Telefon - Doğalgaz Faturası, maaş bordrosu, Kredi kartı ekstresi, araç veya silah ruhsatı, kredi kartından otomatik ödeme talimatı, ilk 500 şirkette çalışıyorsanız onların kimlik kartı sabit evrak yerine geçer.

Sizin adınıza yoksa anne - baba veya eşinizin adına sabit bir evrak, sabit evrak kimin üzerineyse onun kimliği ve sizin kimliğinizle de adınıza faturalı hat alabilirsiniz.

Yeni düzenleme ile kamu kurum kimlikleri sabit evrak statüsünden çıkarılmıştır.
  • Kredi kartı varsa tamamdır. Faturalı hattınızı hemen alırsınız..!
  • ön ödemeli hattını faturalıya çevir ayda 49 TL ye her yöne 600 dakika 6 ay boyunca hediye daha sonra da tarife saniye yapabilirsin
  • DSGNRY Bahsettiğin 6 ay süreli değil süresiz bir tarife. HAYDIGEL Tarifesi olup ilk 6 ay tarife değişiliğine açık. Haydigel 300 Haydigel 600 ve yeni eklenen Haydigel 1000. İstediğin Haydigel tarifesine ilk 6 ay geçiş serbest bilgine.
  • arkadaşlar ben faturalı hat almayı düşünüyorum.abonelik için kimliğin yanı sıra sabit fatura isteniyor.kendi adıma türk telekom hattı var fakat faturası e mail adresime geliyor.bu durumda ne yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.