Bildirim
FATURALI YILLIK DEV PAKETLER...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Nasıl oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 gb 12 ay geçerli oluyormuş. Yani ilk aydan biterse 11 ay internetsiz kalıyorsunuz.
fiyat 59 tl değil 708 tl. bunu taksitle bölüyor
Gereksiz kazık bence.
Aylık olsaydı Türkcell hem Türk Telekom'un hem de Vodafone'un ayağına sıkar diyecektim ama öyle değilmiş, bunlar hem de 5G'nin ve de limitsiz mobil internetin ayak sesleri, 5G geleceği tarih 2021 olarak öngörülüyor ülkemiz için ama limitsiz mobil interneti bilemiyorum...
Faturasız ve peşin olsaymış iyi olurdu.Yoksa aylık ödedikten sonra aylık paket alırım daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 18 Temmuz 2020; 12:28:48 >
500GB 199 TL olan paketi aldım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence tutmaz hem ucuz değil hemde parayı peşin vereceğim.
Zaten bu paralara aylık paketler platinum paketler var.
Nasıl bir kampanya ekibi çıkartıyor bunu bilemedim.
Önceden Faturasızda buna benzer yıllık paketler vardı. Katlama kampanyasıyla Net ikiye katladığı için forumda çok alan olmuştu. Bu şekliyle biraz pahalı kalıyor. -
2388 Liraya 500 gb internet almışsın, güle güle kullan. -
Eyvallah
Vodafone gibi çöp firmaya sınırsızına 169 vermektense buna veririm 199 sınırlı kullanırım.
Şuanda İstanbul - Kastamonu yolundayım ama Vodafone hep 3G, Turkcell 4.5G
Dinlenme tesislerinde 4.5G gördüğü oluyor
Ha ayrıca bol bol şehir dışına çıkarım Vodafone 4.5G ara sıra, TT 3G ara sıra, Turkcell hep 4.5G.
Benim için avantajlı. Black 50 kullanıyordum ve 30 GB kullanıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 21 Temmuz 2020; 0:56:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Dalgınlıkla wifi yerine operatör interneti açık kalsa hortumlar tüm paketi.
Millet kendi ödediği faturadan ziyade başkasının ödediğinin derdine düşüyor.
Size ne, alan memnun satan memnun.
Adam isterse 1GB'a 500 lira verir, kimsenin laf etmeye hakkı yok. Kendi zekânızı kendinize saklayın.
Bu paketi aylık olarak ne düşüyorsa verseydi iyiydi,ama ipin ucunu kaçırıp belli bir ayda fazla data kullanımı yaparsanız o zaman işte naneyi yersiniz aylık ortalama 40 küsür gb denk geliyor.Alana hayırlı olsun güle güle kullanır umarım.
Bol bol şehir değiştiren yolculuk yapan birisiyim
Ayda sadece Turkcell hattımda 30GB kullanım yaparım.
Platinium Black 50GB tarifesine 359 TL vereceğime buna 199 veririm. 12 ay bana yeter.
Dakika da bolca görüşürüm, Turkcell'lilerle sınırsız zaten diğer yöne de 20.000dk var.
Tam bana uygun paket yoksa normal kullanıcı için pahalı olabilir.
Şehirler arası yolculukta Turkcell'in çekim gücü çok iyidir. Vodafone 2G,3G dolanır, TT 4.5G'den ara sıra 3G'ye düşer. Turkcell çok nadiren 3G'ye düşer.
(Başka pakete geçiş yaptım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 3 Ocak 2021; 16:33:29 >
Güle güle kullan.
Turkcell'in kalitesine diyeceğimiz söz yok lakin çok aşırı fazla fiyatlarla tarifeler sunuyor,paketler sadece zengin kesime hitap eder.
Şehir merkezindekiler için turkcell kullanmak gereksiz.
Dolaşan,seyahat eden,kırsal kesimde yaşayan zaten kullansın turkcell.
Vodafone şuan kimse kusura bakmasın ihtiyaçlara en iyi cevap veren operatördür.Pass paketleri insanlar ihtiyacına göre pass alıyor,trendyol ve yemeksepeti sürekli aktif şekilde kampanyalar var.
Burada vodafone kullanıp veya vodafone tarife/paket arayışında olan sonrasında vodafone'u kötüleyenleri iyi biliyoruz biz,onlara sözüm bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Ben 1 hafta Vodafone'a gectimde hız konusunda sıkıntı yok, çekimde sıkıntı yok (şehir içinde yok, şehir dışında cortluyor)
Başkasının fatura borcu bende gözüküyor.
Ayrıca müşteri hizmetleri 2 defa suratıma kapattı.
Dövecek gibi davranıyor soruyorum bizimle alakalı değil diyor dedim nasıl sizle alakalı değil?
Sonra Taşıdım Turkcell'e.
Mesele o değil, mesele bu kadar fahiş fiyat ve fırıldak dönderilen paketleri Turkcellin alıcı bulacağına inandırmış olmanız.
Turkcellin kendi içinde bile bundan çok daha uygun paketler varken, bunu almak, ne biliyim... Güle güle kullanın -
Bu tip forumlar neden var sorusunu kendine bir sor.
Tabiki sen istersen 1 gb internete 500 lira verebilirsin, ben verme demem, ama bak şurada 1 gb internet 20 lira derim.
Hangisini alacağın senin zekana kalmış.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2388 Liraya 500 gb internet almışsın, güle güle kullan.
|
Bol bol şehir değiştiren yolculuk yapan birisiyim
Ayda sadece Turkcell hattımda 30GB kullanım yaparım. Platinium Black 50GB tarifesine 359 TL vereceğime buna 199 veririm. 12 ay bana yeter. Dakika da bolca görüşürüm, Turkcell'lilerle sınırsız zaten diğer yöne de 20.000dk var. Tam bana uygun paket yoksa normal kullanıcı için pahalı olabilir. Şehirler arası yolculukta Turkcell'in çekim gücü çok iyidir. Vodafone 2G,3G dolanır, TT 4.5G'den ara sıra 3G'ye düşer. Turkcell çok nadiren 3G'ye düşer. (Başka pakete geçiş yaptım) |
Benzer içerikler
- vodafone mu turkcell mi
- turkcell fatura ödenmezse ne olur
- numara engelleme kaldırma kodu
- turkcell mi türk telekom mu
- türk telekom numara bilgilerini kapatma
- turkcell internet gönderme
- gizli numaradan arama
- iphone servis yok hatası
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X