Şimdi Ara

Faturalidan kontörluye geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ayin 25 inde faturam kesiliyor. Kontörluye geçmek istiyorum. 25 kasimda kesilecek faturadan sonra bir daha fatura kesilsin istemiyorum. Ayın 16 sinda arasam kontörluye geçmek istiyorum desem son faturam 25 kasimda mi kesilir yoksa 25 aralıkta bir fatura daha keserler mi?

Yılbaşından sonra da hattımı sıfır bakiye ile taşımayı düşünüyorum. Taşıdıktan sonra tekrardan fatura kesip 2017 yılının vergisini alabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 13 Kasım 2016; 10:41:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende araştırıyorum. 24 ünde bitiyor tahhüd. Numara Taşıma en fazla 96 saat sürüyormuş turkcellde.

Ama benim merak ettiğim bizim sözleşmemiz var. 16 sında başvurduk, catiyma bedeli çıkarırlar mı 2 3 gün için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teote kullanıcısına yanıt
    sözleşme kısmını anlamadım.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    24 Kasım'da taahhüt bitiyordu, bayiye gittim, 24 ü gelmeden faturasıza geçebileceğimi söylediler. 7 Kasım'da işleme alındı, 11 Kasım Cumâ sabahı geçiş tamamlandı. Son faturanın 25 Kasım'da kesileceğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonyxelck -- 15 Kasım 2016; 21:48:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    faturasıza geçmek
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.