Şimdi Ara

Faturalılar faturalarınızı kontrol edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten şüpheleniyordum ve dönem içerisinde faturama 1 TL gibi bir ücretin yansıdığını gördüm uyarı için onlarla görüştüm. Evet haklısınız bizde hata var. Özür dileriz ve kesinlikle faturaya yansımayacak dendi ama yansıdı. Diğer faturalarımda da zaman zaman beklediğimden fazla geliyor ama 1-2 TL için ya MMS ya da yurt dışı mesajlarından dolayıdır diyordum ama öyle değilmiş bu son faturayı çok iyi takip ettim. 1 TL'nin ne önemi var demeyin. Faturalı 16 milyon aboneden 1 TL alsa aradaki fark muazzam. O yüzden faturalarınızı kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 22 Ocak 2016; 2:37:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• operatörler bu yüzden faturalı aboneleri seviyorlar faturalı hatta geçmeye teşvik ediyorlar hocam. Siz şimdi farketmişsiniz. Düşünün türkiyede faturasını otomatik ödemeye veren zaten banka ödüyor diye hiç incelemeyen kaç milyon insan vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef neler yapıyorlar ama bunu tüketici mahkemesinde de belirteceğim ve mümkğnse cezasız şekilde kontörlğye geçeceğim. O yüzden uyarmak gerek. Turkcell facebook sayfasına yorum yazamıyorum herhalde duyurmamı istemiyorlar. İmkanı olan varsa onlara kopyala yapıştırla ya da buranın adresini yazarak bildirse faydalı olacaktır. Çünkü 1 tl bizi zengin etmez ama onlar çok zengin edecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tl yi ne için alıyolarmış hocam onuda yazsadınız keşke :) bizde ona göre kontrol edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

operatörler bu yüzden faturalı aboneleri seviyorlar faturalı hatta geçmeye teşvik ediyorlar hocam. Siz şimdi farketmişsiniz. Düşünün türkiyede faturasını otomatik ödemeye veren zaten banka ödüyor diye hiç incelemeyen kaç milyon insan vardır.

Aynı olay kontürlü hatLarda da oluyor.

Kullanıcı kontür yüklediğinde "şu operatör dolandırıcı. şu kadar tl yüklemiştim, benim kontürlerimi çaldı." şekli cümleler kuruyor. forumu araştırırsan forumda da bu tip mesajLar var.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyor isem 2009 yılında turkcell abonelerine fazla fatura gönderiyor diye uyarı almıştı çok sayıda müşteri şikayetini dile getirdi. 2010 yılında ise sağlam bir şekilde cezaya çarptırıldı. Müşterilerin söyledikleri doğruymuş. Şu anda bile öyle birşey olması mümkün. Faturasız hatlarda daha az olduğunu düşünüyorum. Insanlar farkında olmadan bir anlık hevesle linke tıklıyor mobil ödemeden mesaj alıyor üyelik başladı diye yada iphone cihazlarda yurtdışı sms gönderiyor mesaj ücreti kesiliyor diyorlar. Bir başka örnek türkçe karakterlerle toplu mesaj gönderir telefon bunu mms olarak algılar listeye gönderiyor. Sonra nerde benim tl lerim diyor. Kısacası kullanıcı hatası da var içlerinde ama dediğim gibi faturalı hatlarda 1 tl 2 tl fazla gelmesi asim yapmadan hele turkcell ise düşündürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

yanlış hatırlamıyor isem 2009 yılında turkcell abonelerine fazla fatura gönderiyor diye uyarı almıştı çok sayıda müşteri şikayetini dile getirdi. 2010 yılında ise sağlam bir şekilde cezaya çarptırıldı. Müşterilerin söyledikleri doğruymuş. Şu anda bile öyle birşey olması mümkün. Faturasız hatlarda daha az olduğunu düşünüyorum. Insanlar farkında olmadan bir anlık hevesle linke tıklıyor mobil ödemeden mesaj alıyor üyelik başladı diye yada iphone cihazlarda yurtdışı sms gönderiyor mesaj ücreti kesiliyor diyorlar. Bir başka örnek türkçe karakterlerle toplu mesaj gönderir telefon bunu mms olarak algılar listeye gönderiyor. Sonra nerde benim tl lerim diyor. Kısacası kullanıcı hatası da var içlerinde ama dediğim gibi faturalı hatlarda 1 tl 2 tl fazla gelmesi asim yapmadan hele turkcell ise düşündürüyor

Linke basma olayını daha çok çocuklar yapıyor. İnsanlar hem sesi kesilsin hem de oynasınlar mantığı ile telefonlarını çocuklara veriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. kullanıcı hatası da olabiliyor operatörün hatası da olabiliyor.
  • evet bunu hep yapıyorlar faturasını inceleyen müşteri sayısı bile çok azdır.
  • Benim detaylarda görülen 1 tl 1gb internet paketi için kullanılmış. Normalde 1gb 10 tl sistem hatası dediler. Bunu şikayet etsek nereye ederiz. Faturayı incelemek gerek. Özellikle 3tl altı şişiriliyor ki kimse farketmesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi günler. biraz konu dışı olacak ama derdime en yakın bu forumu buldum. turkcell faturalıdan başka bir operatörün faturasızına geçerken taahhüt iptali olarak son faturaya ne kadar ücret yansıyor? cevaplayan olursa sevinirim.
  • voltaj19 V kullanıcısına yanıt
    hangi tarife kullanıyorsun ? Taahüt kaçıncı ayındasin?
    Taahüt verme tarihin?
    Fatura kesim tarihin ne zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 27 Ocak 2016; 22:54:05 >
  • Uyarı için saol .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.