Şimdi Ara

Operatör Değişikliğinde Buna Dikkat Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta 3 hat tasima yaptım. hiç kimse hangi saatler arası geçiş istiyorsunuz diye sormadı. Farklı bir hat tasirken ekrana gözüm takıldı bayide işlem yapan personel 16:00-00:00 seçip geçti. Neden bana sormadınız dediğimde cevap bile alamadım. Anlıyorum yoğun bir süreç geçiriyorlar ama evde yaşlı insanlar var ben evde olmayacağım o saatte belki, bu kadar sorumsuz olmalarına gerek yok bence. halbuki 00:00-08:00 secse hiçbir sorunum kalmayacak. Hayattaki küçük detaylar her insana farklı etki ediyor. başkası için çok önemsiz ama benim için önemli bir konuydu. işin özü böyle bir hakkınız olduğunu bilin ona göre onlar sormadan siz saat aralığını belirleyin.

08:00-16:00

16:00-08:00

00:00-08:00

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet Turkcell elemanları hele çok sorumsuzlar, reklamlar daki tipleri ile alakası yok, ona göre dikkatli olmak lazım, bol bol parfüm, bol bol makyaj Turkcell mağazasın dakiler başka bir şey değil.

En iyisi E-SIM, tabii telefonunuz uyumlu ise.

Turkcell ve Vodafone da E-SIM sayesinde online olarak numara taşıma veya yeni hat alımı mümkün, yakında Türk Telekom'a da gelecektir online dan E-SIM işlemleri.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki vodafonedaki bayii personelleri çok mu sorumlular forumdaki diğer konularda yazanlara bakım numara taşıma işini 7 iş gününde taşınır diye söylemişler

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Operatörden ziyade işi yapan insan kalitesi. Zaten aynı kişiler de farklı operatör bayileri arasında gezebiliyorlar işten ayrıldıkça.

• Vodafone tamamen online taşıma yapabiliyor mu E-sim ile? Turkcell’de gördüm seçenek çıkıyor ve seçince işlem çok kolay oluyor ama Vodafone başvururken seçenek bile sunmadı, direkt kurye ile fiziksel sim yolladılar.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor artık hocam

• Daha geçen hafta başvurduk şimdi mi gelmiş? Öyle ise garip olmuş o imkan olsa ben de Esim seçerdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Boşta numaram olsa o sayfayı açmak için denerdim, yeni hat alımını da denerim ama malumunuz Vodafone zırt pırt arıyor ondan sonra başvuru işlemleri için, engelle engelle bitmiyorlar da

• Doğru gerçekten internet için numara bırakmıştık adamlar araya araya bizi Redbox almaya ikna etti en son 😂

• sis651 kullanıcısına yanıt

İşten ayrılmıyorlar iş bilmezlikten ve lakaytlıklarından dolayı operatörler elemanları paketliyorlar haliyle onlarda dönme dolap misali ordan oraya geçiyorlar

• Hocam şeyi anlamadım tam. Geçiş toplam 8 saat sürüyor mı 16:00-00:00 arasında yoksa herhangi bir dakika oluyor geçiyor mu ?

• Thermodynamiker kullanıcısına yanıt

Sana dedikleri zaman aralığının herhangi bir dakikasında geçiş tamamlanıyor geçişten bir gün önce SMS geliyor hattınızı şu tarih şu saatte takın diye

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.