Şimdi Ara

Faturasız hat isterken faturalı açmışlar (SONUÇLANDI) (Tavsiye içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen gün de konu açmıştım. Arkadaşımın üzerine hat kullanıyordum. Türk Telekom'dan Turkcell'e taşıdı numaramı. Fakat faturasız isterken faturalı olarak taşımışlar hattı. Arkadaşıma hat taşıma işlemi sırasında hangi paketi istediğini sormuşlar. Arkadaşım da Hoşgeldin 2gb olduğunu söylemiş. Faturalıda 2gb olan başka bir paketi seçmişler. Bunun üzerine bayiye gittik. Fakat ilk başta "faturasız diye vurguda bulunmadız" dediler. Biz de bunun üzerine hoşgeldin 2gb paketinin zaten sadece faturasızda olan bir paket ismi olduğunu ve bunun bizim problemimiz olmadığı konusunda ısrarcı olduk. Bunun üzerine bayi numaramızı aldı ve faturasıza geçirip faturayı da hesap kesim tarihinde ödeyeceğini söyledi. Fakat faturalıdan tekrae faturasıza geçince yeni müşteri kampanyasından yararlanamadım. Bunun üzerine tekrar Türk Telekoma geçtim. 30 gün bekleyip tekrar taşıyacağım. Hata onların fakat aklınızda olsun "faturasız" diye vurgulayın sadece paket ismi söylemeyin. Prim aldıkları için faturalı yönünde algılıyorlar direk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yau abi niye bayiiyle uğraşıyorsun ki, Turkcell'e yazacaktın direk. Bunuda belirtmiştik sanırım.

Vasıfsız elemanları topluyorlar bu ara galiba, ki böyle sorunlar baş gösteriyor.

Şimdi senin için kötü bir tecrübe olmuş oldu.

• tarife paket falan belirtmeyin zaten, faturasıza geçmek istiyorum diyip bitirin

• Ama elemanın faturayı ödediğini de ilk kez duydum ha, pes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.