Vodafone olan hattımı dün üzerime aldım, faturasız türkcell e geçmek için 3 tane merkezi türkcell e gittim, ama hiçbiri faturasız hat yok bir süre yapmayacağız dedi. (genelde zaten taşımak istemiyor türkcell ama bu kaz bimcell e geçmeyi denedim Ordan da ayno cevabı aldım.bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Bulunduğum yerde Vodafone dışında hepsi iyi çekiyor, Vodafone da konuşurken bile ses gelmiyor, o yüzden hatto taşımam gerekiyor tavsiyesi olan var mı
Aynı bayiye git Faturalıya taşıyorlarsa direk şikayet et turkcell btk bayi adı vererek . adamlar işlem yapmamak için virüs nedeniyle böle bişi demiş olabilirler.
Turkcell.com.tr den başvur. Sim kart ellerine gelmiyordur bayilerin ya da azdır. Hazırkart birşey kazandırmadığı için vermek istemiyorlardır.
En güzeli turkcell.com.tr den başvurmak
Şikayetle çözüm alamazsınız benden söylemesi.
Vodafone un İnternet sitesinde de faturasıza taşıma yok. Bazı bayilerde bana bir süre önce sadece faturali ya taşıma var artk demişti.
bayi adını, kodunu vs öğren ara 05325320000 şikayet et
Ben de dün Vodafone faturalıdan faturasıza geçiş talebimi MH'e ilettim. Hala bekliyorum geçişim tamamlansın. Daha ne kadar bekletecekler bilmiyorum.
burinyo35B
kullanıcısına yanıt
Vodafone çakal internet sayfasından sadece faturalı alıyorlar. Kendi çakallıkları başka bir şey değil.
Çok teşekkürler cevaplar için, İnternet üzerinden sadece faturalı ya geçiş oluyor sanırım
oradan zaten faturasız hat alınamıyor.
yuzyirmiY
kullanıcısına yanıt
Deneyeyim dedim :)
sim kart yok yalanı hepsinde var zaten verdiğin yedek kart farkı yok. bende bu yuzden turkkcell bayilerinden nefret ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme