Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone mağazasına gittim. Turkcell faturalıdan Vodafone faturasıza geçmek istiyorum dedim. Sistem kabul etmiyor Olmaz dediler. Neden olmuyor bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Faturasızdan bu tarifeye geçtim bayiden. Nette 1 gb görünüyor ama 2+5 gb daha tanımladılar. Taahhüt 3 ay görünüyor. 3 ay boyunca ceza bedeli olmadan tekrar faturasıza geçebilirsin. 3 ay sonra 12 aylık taahhüt başlar dedi bayi.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • just_justice kullanıcısına yanıt
    Palavra tamamen. Faturalıya geçirmek için. Faturalıyım demeyin. direkt faturasıza geçmek istiyorum deyin

• Arkadaslar yeni hat alma kampanyasi var mi? Faturali alirsak hat ucretsiz olabiliyor mu? (Ay ay yansitilandan haric, komple ucretsiz sadece net tarife)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Arkadaslar yeni hat alma kampanyasi var mi? Faturali alirsak hat ucretsiz olabiliyor mu? (Ay ay yansitilandan haric, komple ucretsiz sadece net tarife)
    İnternetten başvuru yapın eve bedava geliyor kartta bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaphindre

Alıntıları Göster
    Uyumlu 7 tarifesi 29 lira diyor ilk 12 ay sonra 34. Acaba bu hattı aldığımda hat ücreti de yansımayacak mi? MH bana hat ücreti de ayrı eklenecek demişti diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaphindre

Alıntıları Göster
    faturasız hat başvurusu yaparsak internetten o da ücretsiz oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz77

faturasız hat başvurusu yaparsak internetten o da ücretsiz oluyor mu?

Alıntıları Göster
    Öyle bir durum imkansız hocam. Bayiden alırsan 115 TL civarı peşin. Online alırsan 9,43 TL 12 ay boyunca aylık olarak yansıyor faturaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Super kolay paket 5 yukleyebilirisiniz. 750 dk, 250 sms, 5 GB. Vergi dahil 25 tl.
    Hocam bu pakete nereden ulaşırım yardimcı olur musunuz?

• 20tl altı tarife yok sanırım?
    Super kolay paket 5 tk dahil mi?
  • Yeni hat almak ne kadara geliyor ortalama
    20 TL ye satan yerler vardı geçen yıl ama hiç rastlamıyorum artık

• Yani her ay düzenli yüklensin kontör diye aylık paketler 28 güne düstü, herkes faturalı yapılmaya çalışılıyor.....vs. Aylık sabit giderlerimiz yetmiyormuş gibi birde internete telefona resmen elektrik su doğalgaz ayarında para ödemeye başladık. Millet en azından telefon giderlerinden her ay yerine , ihtiyaç durumunda kontörümü yükleyeyim kullanayım diyor ona bile göz dikti bu operatörler. Buna bir dur denmeli artık

• Bu faturalı tariflerle ilgili teklifler güzelde, ben baya işkilleniyorum, altından bir bit yeniği çıkacak diye

Alıp pişman olan var ama pişman olmayan var mı ? Pişman olan neden oldu, faturasıza dönüş için 120 tl istemişler demişsiniz ama niye dönmek istediniz ?
  • Vodafone da kota asiminda duran haklarin bir sonraki aya devredildigi tarifem vardi iki yillik kontrat. Bir yil gecince 34 tlden 50 civarina yukseldi fatura. Bu yasal mi? Baska tarifeye firmaya gecmek istiyorum. 35 tlden dusuk taride tavsiyeniz olur mu? Mumkunse faturasiz olsun

• kolay 25 kampanyası totalde kaç kez yüklenebiliyor? net bilgisi olan var mı?

• Hat taşıyanlar nasıl üye oluyor detaylı anlatacak varmı.

• Türk telekomdan vodafone'a geçmeyi düşünüyorum.
    Şu anda paketim 25 lira civarı fazla internet gereksinimim yok 500 dk + 3gb yeterli bu gibi opsiyonlarda taşıma yoluyla iyi bir kampanya var mı?
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    sanırım bu paket 29 lira olmuş sitede öyle görünüyor.. bir ayda 4 lira :)
  • Yeni bir şey mi bilmiyorum ama zaten iyi bir şey çıkmayan çark için son 20 gün içinde tl veya kolay paket yükleme şartı varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rose76 kullanıcısına yanıt
    Ben 3 defa yükleyebildim. Bu ay olmadı.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.