Şimdi Ara

Faturasıza hat taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi bayramlar öncelikle herkese
    Üstadlar vodafonea hattımı taşımak istiyorum.
    (7gb 750dk 250sms olan faturasıza)
    Yakınımda açık bir bayi yok
    Internet üzerinden sadece faturalıya geçiş yapılabiliyormuş.
    Yapabileceğim tek şey en yakın şehir merkezine mi gitmek, başka çözümü var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen, tek yolu en yakın bayiye gitmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram hafta ortasına geldiği durumlarda bayiler genelde sıkıntılı. Mümkünse bayram oLMaYan normal bir zamanda bayiye gidin.

Birde merkezi yerlerdeki bayiler genelde bayramda bile açık oluyor. Mesela Mecidiyeköy'deki CevaHir AVM.
  • bu tarifeyi ben de düşünüyorum. fiyat sabit olur mu yoksa vodafone sonradan zam yapar mı bilen var mı?
  • hocam cvbınızı neden sildiniz? 30 lira mı dediler?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Hocam 30 lira dediler fakat yarın müşteri hizmetlerini arayıp "bir kere paketi yaptık, ikinci ay yapmadık ya da vaktini geçtik. Başka bir paket de yapmadık. Üçüncü ay yine aynı paketi kullanabilir miyiz fiyat farkı olur mu" diye soracaktım
    Bu sorunun cevabıyla birlikte yazmak için silmiştim kusura bakmayın 😅

Başka sorular varsa yazın lütfen, detaylıca öğrenir yazarım

• aynen hocam soracağınız soruların cevabımı ben de çok merak ediyorum. ttkom bana yeni teklif vermiyor 15 senelik müşterisiyim düşün. demek ki artık vedalaşma zamanı gelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim kullandığım zamanlara bakarak şöyle biliyorum vodafone fiyatlara genelde bir yıl ellemez Türk Telekom gibi (Sarı paket 1 yıl boyunca 29TL de kalmıştı örneğin) ayrıca kontör yüklenmediğinde de paket değil bir tarife olduğu için Türk telekom daki gibi kaydınız düşmüyor diye biliyorum.

• baymirza kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri temsilcisinin söylediğine göre
    Farklı bir pakete geçiş yapmadığımız sürece kullanabiliriz. 2-3 ay sonra yükleme yaptığımızda da kullanabiliriz. Önemli olan bahsedilen paketten başka pakete geçmemek

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız öyleymiş :D süre sınırlaması yokmuş
    Kıyamete kadar bu tarifeyi kullanabilirmişiz
    Farklı pakete ya da tarifeye, her ne zımbırtıysa, geçmedikçe

• çok iyi o zaman yarın gidip geçiyorum vodafona. hayırlı olsun cümlemize.
  • Bahsettiğiniz saçma olay, sadece Türk Telekom'da var
    Paketi aldınız diyelim, paket bitince TL yüklemek için 29 gün geri sayımı başlıyor, lira yüklenmezse tüm paket haklarınız iptal olur.
    Turkcell ve Vodafone böyle bir saçmalığı yapmaz, istediğniz zaman lira yükyin paketiniz yenilenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Turkcell'de 60 gün süre var.

• november27 N kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'da 60 gün sanırsam, Turkcell ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 16 Ağustos 2019; 21:50:14 >
  • bugün vodafona geçiş için bayiye gittim. eleman kimliğimi telefon no mu aldı bir form doldurdu tamam dedi. imzamı almicak mısın dedim gerek yok dedi. üç gün içinde msj gelecek dedi. imzamı almaması tuhafıma gitti. o zmn kimlik bilgilerini ve nosunu bildiğin herkesi vodafonelu yap. hatta bunun ucu int. bankası dolandırıcılığına kadar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 19 Ağustos 2019; 13:11:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.