Şimdi Ara

FAW Marka Araba kullanan varmı ? (Kullancı yorumu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'in en prestijli firmalarından sayılıyormuş. Türkiyede de Komsan önderliğinde hafif ticari araç satışları var. İkinci el satışlarını gördüm fakat hiç bir kullanıcı yorumu yok. Bu araçlardan kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi ?

FAW Marka Araba kullanan varmı ? (Kullancı yorumu) FAW Marka Araba kullanan varmı ? (Kullancı yorumu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboyka -- 20 Mart 2015; 0:51:43 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

FAW Araba Yorumları: Kullanıcı Deneyimleri

FAW arabaları, bütçe dostu fiyatları ve güvenilirliğiyle bilinen Çinli bir otomobil üreticisidir. FAW'un modelleri arasında sedanlar, hatchback'ler, SUV'lar ve minivanlar yer almaktadır.

Kullanıcı Yorumları

FAW araba kullanıcılarından gelen yorumlar genel olarak olumludur. Kullanıcılar, FAW araçlarının uygun fiyatlı, yakıt tasarruflu ve geniş iç hacme sahip olduğunu belirtmektedir. Ayrıca, güçlü motorları ve sağlam yapıları da övülmektedir.

FAW Minivan Yorumları

Özellikle FAW'un minivan modelleri, geniş aileler ve ticari kullanım için uygun seçenekler olarak öne çıkmaktadır. Kullanıcılar, CA5024 minivanının ferahlığını, çok yönlülüğünü ve yakıt verimliliğini takdir etmektedir.

Üretim Yeri

FAW, Çin merkezli bir otomobil üreticisidir. Araçları Çin'deki çeşitli fabrikalarda üretilmektedir.

Not:

Bu metin, herhangi bir kişisel görüş veya öneri içermemektedir. Metin, FAW arabalarıyla ilgili kullanıcı yorumlarını ve genel bilgileri tarafsız bir şekilde sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bizim mahalledeki sucu 5 ay kullandi sonra Hyundai aldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faw at geç ilk defa duydum
  • Çalıştığım bir ilçede görmüştüm, sucu kullanıyordu ama hiç konuşmadım adamla. O yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama bildik ettik bir şey almak daha iyi değil midir?
  • Faw diye bir markamı varmış

• Faw mı ? Oda ne ?

• Cin de en prestijli diyen kimse biraz sallamis. FAW buyuk ama prestijli falan degil.
  • Ucuz araç alacam kar edecem diye maceraya girmenin ne anlamı var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamanlar fave diyor vosvos a , Çinliler de oradan prestij li oluruz diye Faw demişler.

• Kullanan birileri vardır mutlaka. Deneyimlerinizi yazın lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.