Şimdi Ara

Fazla popüler olmayan fakat sizin çok sıklıkla kullandığınız uygulamaları paylaşalım mı arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)ebroşür
    Harika bir katalog uygulaması... Hemen hemen tüm firmaların güncel fiyat kataloglarını bulabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yandex browser ne kadar kullanılıyor bilmiyorum ama beğenerek kullanıyorum bir sürü browser denedim en çok bundan performans aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vmedia

Videolari telefona indirmeye yariyor.

• (Not: root lu çalışır )

xposed ve modülleri: telefona yeni işlevler kazandırıyor örnek PBMC modülü ses butonları ile müzik kontrolü sağlıyor.

• Terrarium tv: İstediğiniz filmi veya dizinin bölümlerini seçiyorsunuz. Size çeşitli kaynaklar gösteriyor, istediğiniz kaynak ve kaliteyi seçiyorsunuz. Ardından opensubtitles tan altyazı seçiyorsunuz ve videoyu mx player'da oynatmaya başlıyor. İndirme seçeneği de mevcut. Adm ile süper bi ikili. Play store da yok sanırım.

• Uygulama değil de 320 kpbs müzik indirmek isterseniz prostopleer sitesi var Rusca ama az kullanırken sıkıntı çıkarmıyor

• Happn yeni arkadaşlar edinmeye yarıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bitdefender antivirüs ve puriy , ayrıca kingroot ve purify tüm eniyilemeleri yapıyor.
  • Bankocep, bankopark iddaa oynayanlar için..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.