Şimdi Ara

fazla yüksek ses işitme kaybına neden olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sesi %40ın üstüne çıkardığımda "fazla yüksek ses işitme kaybına neden olabilir" diye uyarıyla karşılarşıyorum. Nasıl halledebilirim eskiden olmuyordu.

Not: 8.1 güncellemesini yaptım

• wandy W kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildin mi?
  • mitonac kullanıcısına yanıt
    malesef hala devam ediyor aynı sıkıntım :(
  • Güncel. Yok mu bunun bir çözümü
  • Bende niye hiç çıkmadı acaba Gerçi pek 40'ın üstüne aldığımı hatırlamıyorum. 40 yüksek değil mi ya ayrıca?
  • wandy W kullanıcısına yanıt
    Alla alla.İlk defa sizden duydum bana hıc ole bısey omadı.)
  • Kulaklık takdığım zaman o uyarıyı alıyorum. İzin vere basınca sorun çözülüyor.
     fazla yüksek ses işitme kaybına neden olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimki %66 da seyir yapıyor ilkez bu konuda gördüm
  • Ne güzel işte bilgisayar seni koruyor.Şaka maka ama kulaklıktan dolayı olabilir benim hoparlörde sorun yok
  • güncel
  • Beyler bu sorun bendede oldu ve çözdüm. Bu bildirimin verilmesini sağlayan yazılım ses sürücünüz. (Mesela benimki realtek). Ses sürücünüz yüklü ise aygıt yöneticisinde görülür. Burada bulunan ses sürücünüzü kaldırın.(Bu kısımda 2 tane ses sürücüsü olabilir. İşlemciye bağlı olan sürücüyü kaldırmayın, diğerini kaldırın realtek vs gibi olanı)
    Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bazen yeniden başlattığınızda windows8 bu sürücüyü otomatik yükleyebiliyor. Eğer otomatik yüklenmediyse bu sürücüyü (yani driver'ı) el ile yükleyin. Bir de şunu ekliyim; eğer DFX Audio Enhancer kullanıyorsanız bu yazılımı kaldırın ve sürücülerini de aygıt yöneticisinden kaldırın. Tüm işlemleri yaptıktan sonra geri yüklersiniz. Sıkıntısız çalışacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.