Şimdi Ara

fb-gs husumeti nereye varır!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yöneticilerin, medyanın körüklediği ateşi biz taraftarlar kendi aramızda sorunu bularak, eleştirileri kabul ederek ve çözüme doğru adımlar atarak söndürebiliriz. Hem bu konuda, hem de tüm ülkede ortamı geren insanlara kulak asmayın. İki takım taraftarının bir sorunu birlikte çözmeye çalışması çok güzel bir şey. Art niyetli insanları gözardı edip tartışmanıza devam edin arkadaşlar.
  • Ünal Aysal kafasında ki birini başkan yapan Fenerbahçe'dir. Yıllardır camia Aziz Yıldırım'ın ortamı geren demeçlerine göz yumunca rakibinde senin karşına aynı kişiye koymak zorunda kalıyor. Zamanında Özhan Canaydın, Adnan Polat başkanken, Ali Şen gibi Galatasaray'ı ezeli rakip yerine ebedi dost gören biri FB başkanı olsaydı bugün buralara gelinmezdi.
    Ne ekersen onu biçersin. Aziz Yıldırım yıllardır karşsında alttan alan kişilerin üstüne çıkamaya çalışınca bizde Aysal'ı karşısına koyduk. Eğer bu şekilde Yıldırım devam ederse Aysal bırakınca başkanlık seçimlerinde Ali Dürüst yerine Adnan Öztürk'ü seçerler. Adnan Öztürk Aysal'dan serttir. Gönlüm Ali Dürüst'ten yana fakat şimdilik durum bunu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Aysal ve Aziz gidince durulur...İkiside birbirinden farksız...Tek farkları Aziz açık açık söylüyor, Aysal sinsi sinsi yapıyor...İkisininde icraatleri olayları büyütüyor...

Aysal ile Aziz aynı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

Aysal ile Aziz aynı mı

Aynı...İkiside ortamı geren tipler..Biri açık açık konuşuyor diğeri inceden..Bak Fatih Terim le olaylara...İnceden nasıl gelişti..Tabii görmek istersen görürsün bunları
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Çok görmek istersen senin gibi halüsinasyon görenler meydana çıkıyor işte. Aziz ve tayfası gibi medyaya saldıran, hakemlere saldıran, soyunma odası-TFF basan, tam bir örgüt lideri gibi hareket eden insanları koruyup kolladığınız sürece siz de bu artan ölümlerin sorumlularındansınız.

Ünal Aysal'ın açıkgözlülüğü(olumlu anlamda) ile Aziz Yıldırım'ın düşmansı tavırlarını bir tutabilmek için ancak holigan bir Fenerli olabilmek lazım. AKP kendi seçmenini nasıl kitliyorsa Fener'de aynı durum var. 16 senedir basiretsizçe yönetilmiş bir kulübe halen değişim getiremiyorsanız zaten o iş orada bitmiştir. Katilinize aşık olmuşsunuz.
  • Medya ve yönetimin gazıyla taraftarı birbirine düşürüyorlar
  • Kendini bilmez yöneticiler olmaya devam ettikçe bu husumet daha sürer
  • quote:

quote:

Aysal ile Aziz aynı mı

Aynı...İkiside ortamı geren tipler..Biri açık açık konuşuyor diğeri inceden..Bak Fatih Terim le olaylara...İnceden nasıl gelişti..Tabii görmek istersen görürsün bunları

Fatih Terim kaşındı Başkan'da kovdu. Aziz Yıldırım'ı Ünal Aysal'a benzetmek için kör olmak ya da artniyetli olmak lazım. Senin gibiler de 2. si ağır basıyor. Ünal Aysal geldiğinden beri oluşan başarıyı kıskanıyorsunuz.
  • quote:

quote:

Aysal ve Aziz gidince durulur...İkiside birbirinden farksız...Tek farkları Aziz açık açık söylüyor, Aysal sinsi sinsi yapıyor...İkisininde icraatleri olayları büyütüyor...

Aysal ile Aziz aynı mı

taraftar değilim , aysal benim gözümde aziz den cok daha kötü bir insan ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

quote:

Aysal ile Aziz aynı mı

taraftar değilim , aysal benim gözümde aziz den cok daha kötü bir insan ..

Eee napayım? Klübü devraldığı günden bu yana başarı üstüne başarı ekledi. Bir kaç hatası dışında bence gelmiş geçmiş en büyük başkanlardan biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Çok görmek istersen senin gibi halüsinasyon görenler meydana çıkıyor işte. Aziz ve tayfası gibi medyaya saldıran, hakemlere saldıran, soyunma odası-TFF basan, tam bir örgüt lideri gibi hareket eden insanları koruyup kolladığınız sürece siz de bu artan ölümlerin sorumlularındansınız.

Ünal Aysal'ın açıkgözlülüğü(olumlu anlamda) ile Aziz Yıldırım'ın düşmansı tavırlarını bir tutabilmek için ancak holigan bir Fenerli olabilmek lazım. AKP kendi seçmenini nasıl kitliyorsa Fener'de aynı durum var. 16 senedir basiretsizçe yönetilmiş bir kulübe halen değişim getiremiyorsanız zaten o iş orada bitmiştir. Katilinize aşık olmuşsunuz.

İyiki basiretsiz yönetilmiş, birde basiretli yönetilseydi ne olurdu bugün aradaki fark..Aysal kulübünü batağa sürükledi farkında değilsin..Piyasadan 200 milyona yakın para toplayıp, bilmem kaç senelik gelirlerini temliklediği halde üstelik..Amatör branşlarının çoğu battı batacak...Bumu basiretli yönetim ? Fahiş paralara oyuncu getirmekle olmuyor iyi başkan..

Aziz açık açık söyler antipati toplar, Aysal yüzüne güler, arkadan iş çevirir..Aziz olsa Fatih işinde, çağırır, hadi güle güle der kovar..Böyle eleman meleman deyip, mobbingle filan uğraşmazdı...

Şu basket olayında bile ülkeyi karıştırdı..Araya şimdi ne olaylar girecek. Kendi başarısızlıklarını perdeleyip, bazı fanatiklere şirinde göründü..Görevi tamamladı..
    Yoksa kimin sahasında kimlere ne yapıldı cümle alem gördü izledi..Bunu sadece baskette değil, daha yeni futbolda FB maçındada yaptınız, geçen sene Ordu, Manisa maçlarındada yaptınız. İş sakata girdimi tribün, teknik kadro, yönetim birlikte her tür şeyi yaptınız..

Otobüsleri taşlayan siz, kulüp otobüsüne rakibe, başkanına hakaret eden pankart asan siz, skorboarda terbiyesizce hakaret yazan siz, 40 dk küfreden siz, sahaya bir dolu madde atan siz, misafir yöneticileri tartaklayıp, küfreden siz, tribünleri tahrik eden koçun sahibi siz...

Ama birde bakıyoruz sanırsın mazlum tarafta siz..Neymiş son maça çıkmazlarmış, hayati tehlike varmış, TBF şöyleymiş böyleymiş..Tahkimdemi size karşı ? Bu mu sizin dik duruşunuz yoksa bunun adı başka birşey mi ? Hele anlatın bilelim

• sebep yöneticiler denilmiş ama yöneticiler portekiz den ithal edilmiyor. onlar da bu ülkenin vatandaşı, bizlerde birileri.
    bu ülke halkı he konuda sevgisiz, tahammülsüz, anlayışsız.
    birbirimizi sevmiyoruz.
    siyaset, spor, vs fark etmiyor.
    siyasi parti liderlerine bakın, milletvekillerine bakın, medyaya bakın. kullanılan dil, üslup hep nefret.
    tabi bunlar da halkın küçük bir örneklemesi.
    halkımızın geneli böyle.
    bu mesajı okuyanlar da böyle, ben de böyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Şükrü Ergun.

Bunlar olduğu sürece ilerleme yaşanmayacak.

bende fenerliyim benide yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Aysal ile Aziz aynı mı

sorun su,
    aysalin insanlari provoke eden hareketlerini oh iyi oldu diye yorumluyorsun,

aziz yildirimin insanlari provoke eden hareketlerini provokatorluk olarak yorumluyorsun.

sadece sen degil bazen ben cogu zaman bircok kisi de yapiyor. ben cok gordum ayni olayin karsi taraf yapinca elestirilip kendi tarafin yapinca alkislandigini.

o yuzden aysal sevilmiyor cunku basarili, aziz sevilmiyor cunku cirkef diye bir sey komik olur. cumle bile belli ediyor. aziz yildirim da fb tarihinin en basarili 2-3 kisisinden biri. olay basariyla alakali degil.

ha ben unal aysal'dan nefret etmiyorum. nefretlik bir olay yok cunku. anami babami oldurmedi. sporun icinde karsilikli surtusmeler laf atmalar her zaman olur. bu ulkede cok daha buyuk olaylardan adam olmuyor bundan mi olecek

ama siz azizden nefret ettiginiz icin her sekilde aziz yildirim cirkef unal aysal cok farkli diyeceksiniz. halbuki suraya arastirsam unal aysal'in kendisini alakadar etmeyen bircok konuda fblileri tahrik edecek aciklamalarini koyabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

Aysal ile Aziz aynı mı

sorun su,
    aysalin insanlari provoke eden hareketlerini oh iyi oldu diye yorumluyorsun,

aziz yildirimin insanlari provoke eden hareketlerini provokatorluk olarak yorumluyorsun.

sadece sen degil bazen ben cogu zaman bircok kisi de yapiyor. ben cok gordum ayni olayin karsi taraf yapinca elestirilip kendi tarafin yapinca alkislandigini.

o yuzden aysal sevilmiyor cunku basarili, aziz sevilmiyor cunku cirkef diye bir sey komik olur. cumle bile belli ediyor. aziz yildirim da fb tarihinin en basarili 2-3 kisisinden biri. olay basariyla alakali degil.

ha ben unal aysal'dan nefret etmiyorum. nefretlik bir olay yok cunku. anami babami oldurmedi. sporun icinde karsilikli surtusmeler laf atmalar her zaman olur. bu ulkede cok daha buyuk olaylardan adam olmuyor bundan mi olecek

ama siz azizden nefret ettiginiz icin her sekilde aziz yildirim cirkef unal aysal cok farkli diyeceksiniz. halbuki suraya arastirsam unal aysal'in kendisini alakadar etmeyen bircok konuda fblileri tahrik edecek aciklamalarini koyabilirim

Bu zamana kadar yapılanlar yüzünden iyi oldu derim. Hep efendi, ağır başlı taraf biz olduk birilerinin size anladığınız dilde yanıt vermesi lazımdı. Melo'nun Emre'ye yaptıkları gibi. Emre'nin yaptığı çirkefliklere onun anlıyacağı dilden cevap verdi. Ancak Aziz Y. ile Ünal Aysal arasında fark yok demek saçmalık. Aziz Yıldırım'ın o kadar vukuatı varken Ünal Aysal yaptığı açıklamalar ile gündeme gelebiliyor.

• beşiktaşlı olunduğu için şükretmekten başka insanın elinden ne gelirki

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

İşin garibi bir siyasi, dini görüş ayrılığı falan da yok iki klüp arasında.

çok ilginç gerçekden..dünyanın tüm derbilerinin sebepleri var...siyasi din vs ama bizimki resmen s.dik yarışı ..ahaa ben daha uzağa .. şerim durumu , ne manyakça bi durum ..
  • Ortada tarafsız Tff veya başka kurumlar olmazsa yöneticilerde çıkıp konuşur.Federasyonlar Adam gibi ceza verseler kimse böyle konuşamaz.Sporda şiddet yasasını hiç uygulayan gördünüzmü?Anca taraftarlara uygularlar ama yöneticlere dokunan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

Ölümler zaten oluyor temennimiz bunun en alt seviye de kalması.

ortamı geren yöneticiler olduğu sürece böyle devam eder

bu iki kulüp içinde geçerli.

ya böyle konuşupta mahmut uslu aziz yıldırımı desteklemezler mi.
    bir kelime kullancam ban yiyecem şimdi. bu kadar da olmayın.
  • Yöneticiler değil troller.biri bombayı kurup gidiyo sonra ortalık darma duman
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.