Şimdi Ara

fb-gs husumeti nereye varır!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok abi bu ülkede haber okumayacaksın forumlara girmeyeceksin spor programlarını demeçleri vs hiçbir șeyi takip etmeyeceksin...Günler sonra bu foruma girdim yine gerildim
    Sadece maçları takip edeceksin.Zaten ülke ayrışıyor herşeyde düșmanlık yeter!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

Ölümler zaten oluyor temennimiz bunun en alt seviye de kalması.

ortamı geren yöneticiler olduğu sürece böyle devam eder

bu iki kulüp içinde geçerli.

ya böyle konuşupta mahmut uslu aziz yıldırımı desteklemezler mi.
    bir kelime kullancam ban yiyecem şimdi. bu kadar da olmayın.

iki yüzlü olmakdan iyidir.

dediğimde yanlış olan ne var ?

ölümler olmuyor mu ? oluyor

yöneticiler ortamı germiyor mu ? geriyor

bunu iki kulüp de yapmıyor mu ? yapıyor.
  • Bizim en kara gunumuzde ortaligi karistirip bu ates ufleyerek sonmez diyen aysal ve cetesi gitmedigi surece ortalik duzelmez

• oğlum iki dakika birbiriniz laf sokmadan konuşamıyorsunuz. Balık baştan kokar demiyeceğim taraftarın tepkisine cevap vermeyen yönetime iki hafta sonra mendil salla derler ülkemizde. Bizim insanımız afedersin biraz kabız. Birbirine tahammülü yok. Herkes de bir hazımsızlık. hiç bende yok deme herkes üstüne alınabilir. Kusura bakmayın da daha bu ülkenin rönesans yaşadığını düşünmüyorum. Kafalar hala eski. Ne zaman ülkedeki insanlar karşısındakini insan gibi görmeye başlarsa o zaman bu dahil hiçbir olay kalmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

hepimizin ailesinde fb li,bjk li, gs li vardır ama taraftar öylesine gaza geliyor ki yöneticiler ve medya yüzünden ne kadar x takım taraftarı varsa anasına bacısına sövüyor şahsım adına konuşayım bjk liyim ama fb dende gs dende nefret etmiyorum rakiplerin ne kadar güçlü ise sende o kadar güçlüsündür bence birbirimizin kıymetini bilmiyoruz. yazık.

abi nefret ettirdiler ya , bana kalsa cezası neyse göze alır tüm branşlarda fenerbahçe ile olan hiç bir maça çıkmam cezası neyse insanların bu sözde "rekabetin" kıymetını anlaması lazım , bak gör şöyle 5 yıl maç yapılmasın bu ıkı takım taraftarı o zaman gör kadıköyde 25 bin fenerlıyle 25 bin galatasaraylı kuzu kuzu ansıl seyredıyor yeter ya , bız buyuguz sız buyuksunuz muhabeeti bile sarmıyor artık mıdem bulanıyor ya

• Gs başka ligde oynarsa biter, bu sene efes iyi bir kadro kuruyor harika bir efes fb rekabeti olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: LİVERPOOLYWNA

Gs başka ligde oynarsa biter, bu sene efes iyi bir kadro kuruyor harika bir efes fb rekabeti olabilir

siz fenerbahçe limisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Gs başka ligde oynarsa biter, bu sene efes iyi bir kadro kuruyor harika bir efes fb rekabeti olabilir

Evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Evet

Başka sorum yok

• Özel yetkili mahkemede insanları terör örgütünden yargılayıp şike yapmaya teşebbüsten başka hiçbir ülkede ceza verilmezdi zannedersem. Balyoz, Ergenekon ne kadar yalan ve iftiralarla doluysa aziz yıldırıma yapılanda aynı şekilde yalan ve iftiradır.

Dikkat edin fenere tezgah kuranların bir kısmıda fenerbahçeli. Hep rte tayfası bunlar. En son mehmet ali aydınları getirmeye çalıştılar rezil oldular bak aydınlar nerede ? sesi çıkmıyor...

Türkiyenin neredeyse 1/4 ü olan bir taraftar grubunu bu şekilde rencide etmek ve töhmet altında bırakmak ne acıdır. Bunu yapabilecek kapasitede insanlar anca bu ülkeyi yönetmeye talip olup bütün herşeyi yüzüne gözüne bulaştıranlardır.

Buradan bir çift lafımda sn nihat özdemiredir. Buda bu pisliğin içindedir. Sayesinde castan davamızı çektik. Dikkatinizi çekerim aziz yıldırım değil nihat özdemir çekmiştir. Bunuda rte ondan istemiştir.

Nedeni apaçık belli. Bir çuval inciri berbat eden rte ay ben ne yaptım dedi ve en son cas davamız yüzünden hiçbir kulüp gidemeyecek ve herkes rte ye yüklenecek oy kaybedecekti.

Az biraz gözünüzü açın ne dolaplar dönüyor gözünüzün önünde haberiniz yok. Gs ye bedava stat niye verildi ? Giden arsa ne oldu ? sorgulayan varmı? yok...

Ben aziz yıldırımada kızıyorum cunku öfkeyle konuşuyor ve çocuk atışması gibi karşılıklı polemikler oluyor. Bizde rahatsız oluyoruz ama karşımızdakide kaşınıyor.

2 maç sahada yapmadığını bırakma, 3 kere anons al hakemler soyunma odasına gitsin basın sözcüne yumruk atılsın skorboarda koydukmu yazsınlar bir sezonda 7 kere uyarı al sahan kapansın bide deki federasyon başkanına onlarında sahasını kapa yoksa biz çıkmayacağız. Oldu paşam başka?

Taraftarını adam edemiyorsan kabahati kendinde arayacaksın. Geçen burada konu açtım bilmem gördünüzmü. Aziz yıldırım bu şekilde keyfi ve fevri davranmazdı. Ona diktatör diyenler dikkat etsin Aysaldan daha diktatörü gelmemiştir. Adam dünyaları ben yarattım edasında tek adam. Yönetim kovuyor teknik direktör kovuyor maça takım çıkarmıyor. Daha görecem ben bunları iyi günleriniz.

• garip bir ülkedeyiz. Gelişmek yerine gerginlikler kumpas vs ile herkes birbirini batırmaya çalışıyor.
  • Valla ulan artık sittin sene deplasmanlara gidemeyiz bir zevkimiz vardı onunda içine ettiler iki takımında başına polyanna gelmesi lazın başka türlü düzelmez

• Biraz gevşeyelim :)

Aşağıda yazdığım tamamen kendi ürünüm olup mizansendir
    Adı da Sebastian'a mektup ,
    Duydum ki Sebastian ; bizi bırakmaya azmediyormuşsun etme.
    Başka bir maça çıkacakmışsın etmee.
    Sen başka maçlarda ne arıyorsun yabancı, hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun etme..
    Eyy Tbf ,Tff ; felek harab olmuş ziyan olmuş seni beklemekten etmee.
    Bizi öyle harab öyle ziyan ediyorsun etmee..
    Sen stadı terk ediyorsun etmee...
    Sen stadı terk ediyor olsan lig kap kara olur gamdan
    Sen ligin de anasını belliyorsun etmee
    Rakibinle başa çıkacak gücün yoksa eğer baştan niye söylemiyorsun etmee..
    Kupanın içinde zehir olsa dokunmaz bize
    Sen kupanın da içine ediyorsun etmee
    Çık oyna arkadaşım kaçacak an değil
    Sporun ahlakıyla ne oynuyorsun etmee
    Dön dön dön Sebastian
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    İtham ettiğin her şeyi bu ülkeye Aziz getirdi. Karakter noksanlığını da sizin taraftarınız soktu bu memlekete. Gurur duyun getirdiğiniz bu kaosla.

Öyle bir yemişler ki seni Aziz'in ağzından çıkan dışında bir şey söyleyemiyorsunuz. Bir de Fransız deyin size yakışan odur. Boş beleş yorumlarınla anca liselileri kandırırsn.

Sen çok onurlu dürüst bir taraftarsan git neden borsaya belli bonservisin altını bildirmeyeceksiniz onu açıkla. FFP yaklaştı da karapara aklamak, kişilerden para toplamak mı zorlaştı? Sen burda kendini eğlendir anca kendi taraftarınla güler eğlenirsin, Edirne dışında şikecisin. Hem basketbol hem futbolda. İşine gelirse...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.