Şimdi Ara

fb-gs husumeti nereye varır!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amacım kimseyi birbirine düşürmek değil gidişat hiç olmadığı kadar tehlikeli gelecekte 2 kulüp arasında ki müsabakalarda ölümlere varabilecek reaksiyonlar görülebilir siz ne düşünüyorsunuz?

• Midemi bulandırıyor benim valla. Spordan soğudum %60 Fener %40 Gs yüzünden.
  • Ölümler zaten oluyor temennimiz bunun en alt seviye de kalması.

ortamı geren yöneticiler olduğu sürece böyle devam eder

bu iki kulüp içinde geçerli.
  • Aziz Yıldırım Mahmut Uslu Şükrü Ergun gibi adamlar oldugu sürece hicbir düzelme olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden enteresan ama ya şirket sahibi ülkenın sayılı zenginlerinden koca koca adamlar bildiğin birbirine laf sokuyor:) para var dert yok tasa yok ondan herhalde:))

• Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Şükrü Ergun.

Bunlar olduğu sürece ilerleme yaşanmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Cidden enteresan ama ya şirket sahibi ülkenın sayılı zenginlerinden koca koca adamlar bildiğin birbirine laf sokuyor:) para var dert yok tasa yok ondan herhalde:))

Gerçekten öyle.
    Uzaktan bakıyorsun kelli felli baya paralı oturalım hepsi ama konuşmaya başladıkları zaman seviye ilkokul terk..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepimizin ailesinde fb li,bjk li, gs li vardır ama taraftar öylesine gaza geliyor ki yöneticiler ve medya yüzünden ne kadar x takım taraftarı varsa anasına bacısına sövüyor şahsım adına konuşayım bjk liyim ama fb dende gs dende nefret etmiyorum rakiplerin ne kadar güçlü ise sende o kadar güçlüsündür bence birbirimizin kıymetini bilmiyoruz. yazık.
  • Medya, karşılıklı yönetimler öyle geriyor ki ortamı taraftar da gaza gelip sorunu büyütüyor. Zihniyet değişmedikçe husumet bitmez sporda

• Yönetimler geriyor ortamı cok net.baslatan da bizim yonetim.diger ülkelerdeki ırk din mezhep ayrımı olmadıgı icin kavgayı bu yollarla çıkarıyoruz yönetimler biraz daha ılımlı olsa hiçbir sey olmaz.

•  fb-gs husumeti nereye varır!!!
  • şimdi beyler ünal aysal ın ilk gelişini hatırlıyoruz. adam çok beyefendi çok kibar çok aristokrat diye eleştiriliyordu.
    sonra o çıktı ortaya. (sauron'un orta dünyaya dönüşü) ve işte bugün...
    kibar yumuşak huylu diye eleştirilen aysal bugün basın açıklamasında bildiri okuyan güney amerikalı asker diktatörler gibiydi. adeta the godfather dan esintiler sundu.

ben malum zat tekrar ait olduğu yere gidene kadar işlerin normale döneceğine inanmıyorum.
  • ortamı geren kim varsa elini ayağını çekmesi lazım.
    klüp yönetimindeki birçok insanın para ile sorunu yok.
    bizler ise kombine yada bilet için 40 kere düşünüyoruz.
    amigo başkanlardan ve yöneticilerden kurtulmamız lazım.
  • Iki takim yöneticileri (bazilari) ergen ayaklarini bırakıp insani birşekilde birbirleriyle konusmadikca bu olaylar dinmez
    Ülke genelinde var zaten butür şeyler bakin politika yapan adamlar da ekran başında mitknglerde birbirine giydiriyor ülke deki yapi değişmeli

• Şuan vardigi nokta al misketlerini ver misketlerimi.

• İşin garibi bir siyasi, dini görüş ayrılığı falan da yok iki klüp arasında.
  • Al birini vur ötekine. Ne zaman taraftar çıkıp böyle adamlara tepki gösterecek işte o zaman biraz düzelir işler. Bizimkiler sen kimin takımını ligden çekiyorsun demeli bence. Gerçi Aziz laf anlamaz adam atarlanıyor kendi taraftarına

• Futbolu kaybettik basketbolu da kaybediyoruz. Elimizde Fb, Gs gibi iki deger var. Avrupaya sunabilecegimiz muthis bir rekabet var. Biz birbirimizi yiyiyoruz.

• Yönetim ve medyanın isteğiyle oluyor hep bunlar. Liseli ergenler gibi açıklama yapıp duruyorlar. Medya da pek sever ortam germeyi. Sonra vay efendim taraftar olay çıkardı.
  • Aysal ve Aziz gidince durulur...İkiside birbirinden farksız...Tek farkları Aziz açık açık söylüyor, Aysal sinsi sinsi yapıyor...İkisininde icraatleri olayları büyütüyor...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.