Şimdi Ara

Fb nin verim alabileceği en iyi taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Caner ve Topuz çoğu kişide soru işareti uyandırsa da takıma tempo ve press anlamında tam katkı garantisi verebilecek oyuncular
    İkisi de bulunduğu kanatlarda yapacağı pressler ile özellikle süper ligdeki takımlara baskı kurup karşı takımın oyununu bozabilirler.
    Emre ve Alper de press konusunda kaliteli isimler ve topu ileriye taşıyabilecek isimler.
    Defans hattı için en iyi 4 lü bu bence . Kadlec stoper alternatifi olabilir ama bek olarak yetersiz durumda .
    Forvetteki ikili çok kaliteli ve fizik olarak iyi olan isimler ve tam saha press e uygunlar.
    Ayrıca Sow un sol tarafta çürütülmesine hiçbir türlü anlam veremiyorum bu taktikte kendi pozisyonunda verimi çok daha artacaktır.

• hocam topuzun yerıne kuytu yaz tamamdır ama bırde 352 fala denesek ne bıleyım
    volkan
    egemen-alves-kadlec
    gg77-raul-topal-emre-caner
    sow-emenıke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta sahada gokhan-raul-emre-alper(salıh)-caner bu 5lı 352 de çok iş yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Fb nin verim alabileceği en iyi taktik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulıc32

hocam topuzun yerıne kuytu yaz tamamdır ama bırde 352 fala denesek ne bıleyım
    volkan
    egemen-alves-kadlec
    sow-emenıke

Çok zor bir taktik ama 4-3-3 ten daha mantıklı . Caner in o tempoyu kaldırması zor ve defansif zaaf ı soru işareti
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokoko41-

Bunu Gs oynuyor ve bu sene boyunca oynayacak muhtemelen

Salih-Sneijder
    Topal-Melo
    Alper-Meireles, Selçuk-Hamit-Engin-Çolak

Sadece oyuncu profilleri farklılığını göstermek için yazdım bence bu taktik de ilk tercih değil
  • quote:

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fb nın arsenal ıle deplasman kadrosu

...................volkan...............

gokhan...alves ...egemen....hasan alı.....

...............topal.......................

kuyt..alper.....mıreles.......caner...

.................emenıke..............

taktıgın adı da su,
    1.0 koysunlar razıyız 4.5 olmasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Ross

quote:

Orijinalden alıntı: Lulıc32

hocam topuzun yerıne kuytu yaz tamamdır ama bırde 352 fala denesek ne bıleyım
    volkan
    egemen-alves-kadlec
    sow-emenıke

Çok zor bir taktik ama 4-3-3 ten daha mantıklı . Caner in o tempoyu kaldırması zor ve defansif zaaf ı soru işareti

4 3 3 oynayabilmek için hucum 3lüsünün kanatları çalım atabilen,hızlı ve gol ortalamaları yüksek oyunculardan olmalı.Kısacası Fenerde olmaz yani
  • Bu kadro 4 4 2 oynamaz orta 4 lu gitse gelemez gelse dönemez 90 dakka , Fenerbahçe uefa da bişeyler yapmak istiyorsa 4-2-3-1 oynamak zorunda ilerde tek forvet emenike , emre yerine holmen ayrica alper kesinlikle oynamali yoksa hem webo hem sow oynatmaya çalışırsan 3 er 3 er yersin golleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kanat oyunundan bu kadroyla verim alamayacağımız çok açık. Bana göre:

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

+1

ıste salıhın yerıne bı 10 numara bulabulseydık fernandez bataja sınayder ılkay vb gıbı super olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

Bizim kanat oyunundan bu kadroyla verim alamayacağımız çok açık. Bana göre:

Bu taktik iyi fakat beklere çok büyük iş düşüyor. baltazar kadlec'le olacak iş değil
  • Katılıyorum Topuz'u bilmem de bu takımın Caner'e ihtiyacı var.sow emenikeyi de koy ileriye oh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler artık su emreyı yazmayın ya adam cıkaramıyo artık 90 dakkayı oluyo bıtıyo.
  • Öncelikle bizim Holmen'e lisans çıkarmamız gerek. Bu orta saha karakter koyup her maçta yeterli dirençte oynayabilirse beklere yardım da gelir elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Bu taktik iyi fakat beklere çok büyük iş düşüyor. baltazar kadlec'le olacak iş değil

geçen sene bizde böyle oynuyorduk.sağ ve sol kanadınızı koridor yaparlar çok boş kalıyor çünkü

•  Fb nin verim alabileceği en iyi taktik
    ahanda böyle ibricic yerine holmen
  • Çift forvetli ve "oos" lı her taktik iş yapar. Senin kadronda emenike,sow, webo gibi ST ler var sen birini sağ birini sola diğerini de tek başına ileri koyuyorsun sonra başarı bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamolacakçocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

geçen sene bizde böyle oynuyorduk.sağ ve sol kanadınızı koridor yaparlar çok boş kalıyor çünkü

Elimizdeki kadroyla en iyisi bu. 4-3-3 dizlişinde Kuyt'ı geçtim Sow'un kenar savunmasına katkısı olsa olsa ne kadar olabilir?
    Caner gibi Cristian gibi devamlılığı olmayan futbolcularla Fenerbahçe'nin işi olamaz olmamalı da.
    Bu kadro planlamasıyla teknik direktör gelmeden transfer yapılırsa böyle oluyor işte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.